Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size gittikçe katlanılmaz geldiğini ona daha belirgin bir şekilde anlatmanız gerekiyor. Sizinle çok ilgilenmesi ve sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor.

İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor. Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi. Buna karşın, mevcut koşullarınızla çok az şeyi düzeltebileceksiniz.

Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükebilir. Ama hepsinin karşılığını beklediğiniz ölçülerde alabileceksiniz. Para tartışmalarına kapalı duruyorsunuz.

Bugünlerdeki bir kararınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir yakınınızın sorununu halletmek için kendinizi ön plana çıkartıyorsunuz. Bu şekilde bazı problemler yaşayacağınızı tahmin etmenize rağmen, bundan kaçınmıyorsunuz. Birkaç gün içindehayatınızda bazı yenilikler yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bugün bir çocukluk arkadaşınızdan haber alacaksınız. Anılarınız depreşecek.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 05:00 Merkür-Mars görünümü, işlerimizi yakından ve derinlikli bir şekilde takibini yapmamızı sağlıyor. Maddi ve manevi anlamda güvence sizin için önemli olduğundan hiçbir şeyi şansa bırakmazsınız. Saat 08:44 Ay-Satürn görünümü, ailemizin desteğini veya onlara olan yardımımızı maddi ve manevi anlamda güçlendiricidir. Birbirimize karşı sorumluluklarımız olduğunu biliriz ve elimizden geleni katkıyı sunabiliriz. Saat 10:29 Merkür-Uranüs görünümü, parasal konulardaki istikrarsız durum hedefinize varmanın önünde engel oluşturduğu için bu görünüm bizi biraz rahatsız edebilir. Hatta çevrenizle olan irtibatınızda yeni bir adım atmak isteğiniz olduğunu ancak bunu gerçekleştirme aşamasında kendinize pek güvenemediğinizden söz edebilirsiniz. Saat 19:33 Merkür-Chiron görünümü, hedefini kafasının içinde kurgulayan bireyin, ilişki nedeniyle zaman kaybetmekten hoşlanmadığını gösterir. Bazı kişilerin etkisi altında kalmadan kararınızı vermeniz yerinde olur. Eğer karşınıza gerçekten uygun biri çıkarsa, hayatın yükünü birlikte bölüşmeye hazırsınızdır. Ancak asıl arzunuz tümüyle güvende olmaktır. Saat 19:46 Ay-Pluto görünümü, mali konularda dengeli bir bütçenin düzenlenmesi pek kolay olmayabilir. Gelir getirici işlere, ilerisi adına güçlenmenizi sağlayacak ilişkilere ihtiyacınız var. Bütün bunları yerli yerine koymak için mücadele edebilirsiniz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilerin yaratıcı fikirlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Bugün onlarla ortak bir proje üretme yoluna gidebilirsiniz. Geleneksel yapınızı zorlayacak olaylardan uzak kalmaya çalışıyor olsanız bile, yeni fikirler sizin için son derece cazip oluyor. Bugün biraz hareketli olmanızda yarar var.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birebir ilişkiler için ideal günler. Ancak bu tip ağır yükler ve sorumluluklara adım atmadan önce kendinizden ve gücünüzden emin olmanızda yarar var. Aksi takdirde altından kalkamama riskiniz var. Bu esnada size destek olmak ya da sizin için işleri yoluna koymak isteyen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bu bir fırsat olabilir, iyi değerlendirmenizi öneririz.

10 Temmuz 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili başlangıçlar yapabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Teknik konularda hareketli zamanlar yaşanabilir. Sakin olmaya çalışın. İlerleyen saatlerde duygusal kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla ufak tefek tartışmaları önemsememeniz gerekiyor. Üstleriniz sizi takdir etmekle kalmayıp, aynı zamanda ödüllendiriyor. Kendinizi işinize verin. Aile içindeki ufak tefek tartışmalar son buluyor.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda ve sosyal ortamlarda dikkatli adımlar atmalısınız. Gün içinde sıkılgan ve sinirli davranabilirsiniz ama iletişimsel işlerinizde güzel başarılar yakalamanız söz konusu.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz.Maddi ve manevi konularda kendinize değer yaratabilmek adına dinginlik, denge ve uzlaşma içinde bulunabileceğiniz sosyal temaslarda bulunabilirsiniz. Hukuki konulara odaklanacağınız bir günü deneyimliyorsunuz. Beklenmedik bir harcama nedeniyle mesleki kazanımlarınız sekteye uğrama tehlikesi taşımaktadır. Bir arkadaşlığınızı zedeleyecek bir kriz de söz konusu olabilir.

11 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

11 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 29' 43" R
Ay
Aslan
17° 06' 06" R
Merkür
Koç
28° 55' 03"
Venüs
Boğa
18° 53' 51"
Mars
Koç
10° 52' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 22' 24"
Satürn
Balık
17° 44' 04"
Uranüs
Boğa
23° 11' 15"
Neptün
Balık
29° 18' 31"
Plüton
Kova
02° 04' 12"
Chiron
Koç
21° 26' 47"
Lilith
Başak
24° 56' 59"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 14/05/2024 22:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>