Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızı bir türlü düzene sokamadınız. Sevgilinizle ortak yönlerinizin çok olmasına karşın duygusal konularda fikir ayrılığına düşüyorsunuz. İlişkinizde ortak bir dil bulmaya çalışın.

İş hayatınızda ortak çalışmalar yerine yalnız çalışmayı tercih ediyorsunuz. Üretkenliğinizin artması bakımından güvendiğiniz insanlarla beraber çalışmak size faydalı olabilir.

Parasal konularda pek bir sıkıntı çekmiyorsunuz ve ihtiyaçlarınızı rahat bir şekilde karşılayabiliyorsunuz. Geleceğe yönelik parasal çalışmalara başlayabilirsiniz.

Son zamanlarda hiç olmadığınız kadar titiz oldunuz ve bu konuda bazen aşırıya kaçıyorsunuz. Çevrenizden bu yüzden olumsuz tepkiler alabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Güçlü altıncı hisleriniz bugün doruk noktasında. Bir arkadaşınızdan alacağınız sinyallerden dolayı ona kızgınlık duyacaksınız. Ama unutmayın ki her insan hata yapar. Önemli olan yanlış giden şeyleri çözüme ulaştırabilmektir. Yapıcı konuşmalara girmeniz gerekiyor. Yardımınıza ihtiyacı olan bir aile bireyinin yanında olacaksınız.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, Saat 08:17 Venüs-Neptün görünümü, sizi rahatlatıcı bir kucaklamadır. İlişki meselelerinde huzur bulmak, sevgiyle sarıp sarmalanmak istiyoruz. Aynı şekilde hedefimizi elde etmek, güven dolu bir dünyada yaşamaktan yanayız. Sahip olduğumuz değerleri koruyup kollamak, uzun vadeli kılmaktan yanayız. Tabii ki duygusalız, duyarlıyız, hissiyatımız güçlü. Hayatın da bize karşı biraz daha insaflı olmasını istiyoruz. Ayağımızı sağlam olarak yere basmak istediğimiz için hassas düşünüyoruz. Saat 08:36 Ay-Venüs görünümü, bizim için değerli olan, kendimizi güvende hissetmemizi sağlayan bir ilişkiye duyduğumuz ihtiyacın göstergesidir. Eğer beraberliğimizde bu yoksa, doğal olarak kendimizi huzursuz hissederiz. Hayatımızda kimse yoksa, buna uygun bir kişiye ihtiyaç duyarız. Eski dostlar, eski anılar, paylaşımlar önemli hale gelir. Bir yanımız gergindir ancak aradığımızı bulduğumuz anda bu halimiz bitecek gibidir. Saat 10:39 Ay-Mars olumlu görünümü, isteklerinizi elde etmek adına fazla ateşli davranabileceğinizi gösteriyor. Ancak şartlar henüz elverişli değilse, dikkatli olmakta hesabı kitabı iyi yapmakta yarar var. Yani hedefiniz ne ise, ona göre bir stratejiniz olmalı. Öyle aklınıza estiğiniz gibi hareket etmemek gerekiyor. Saat 15:27 Ay-Pluto görünümü, aşkta tutkuların etkin olmasını sağlıyor. Problemli bir ilişkiniz varsa, kopmak yerine birbirinize daha fazla çekildiğinizi hissedersiniz. Bu durumda cinsellik bir hayli etkilidir. Kızarsınız, sıkılırsınız ancak vazgeçmeniz zordur. Ben derim ki, bu ilişkiden ne kadar eminsiniz? Kendinizi iyi tanıyorsanız, yaşadığınız ilişkinin adını net olarak koyabilirsiniz. Hem öyle hem böyle duygular bu ilişkide gerginliğe neden olabilir. Saat 17:48 Ay-Jüpiter karşıtlığı, çıkarlarını düşünen ve bize gard almaya çalışan kişilerle anlaşmakta zorlanırız. Biz her ne kadar dengeyi bulmak istesek de, maddi-manevi anlamda birileri canımızı sıkmaya çalışıyordur. Bu kişilere toleranslı davranmak bizim için zordur. Saat 20:27 Ay-Güneş görünümü, başkalarının üzerinde etkin olma çabanızın göstergesidir. Elinizde olmadan biraz hırslı tepkilerde bulunabilirsiniz. Bu gücünüzü kanıtlamak içindir. Özellikle mali ve duygusal açıdan güçsüz görünmemek için, dikkat edersiniz. Saat 22:26 Ay-Satürn görünümü, borç-alacak meseleleri, cinsel hayatınız, partnerinizin mali durumu ailenizle ilgili meselelere ciddi şekilde odaklanmanızı sağlıyor. İster istemez bunlarla ilgili bir problem varsa, akılcı ve gerçekçi şekilde ele almalısınız. Başkaları zorluk çıkartıyorsa, tek başınıza sıkıntılarınızı aşmanın yolunu bulmak lazım. Yüzünüzde gülüşlerin çiçek çiçek açtığı güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hatalarını kabul etmek özgüveninin artmasına neden olacak. Her şeye rağmen girişimci tarafın bugün ön planda.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstleriniz ve otorite figürleri tarafından yanlış anlaşılmalara dikkat etmelisiniz. Gün boyunca tavrınız, kişilere ve olaylara karşı daha tahammüllü olmalı.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı endişeler ya da sınırlamalar getirebilir. Düşüncelerinizde daha pozitif olmaya bakın.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün romantik ve şefkatli tarafınız baskın. Partneriniz bundan oldukça hoşnut gibi görünüyor. Aşk ilişkilerinde başarılısınız ancak işte durum kötü.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda muazzam olumlu destekler alırken, finansal durumunuzda artış görebilir, karlı işler yapabilir, kariyerinizle ilgili olumlu görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal konular, gruplar ve takım çalışmalarında yer alabileceğiniz bugün, özel yaşamınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki insanların ve arkadaşlarınızın yeni projelerinizle ilgili ya da ilişkiniz adına size yardım ettiğini görmek hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizden istedi- ğiniz desteği göreceğiniz ve dışa dönük davranacağınız bir gün olacak.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün zihniniz ve pratik zekanız aktif. Karınca çalışkanlığıyla haftalık işlerinizi toparlarsınız. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla anılarınızı paylaşabilir, eskiden gittiğiniz mekanlarda yeniden bir araya gelebilirsiniz. Kadın dernekleri ya da anne çocuk platformlarında aktif görev alabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınızla hafta sonunu geçirmek için hafta sonu tatili planlayabilirsiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

12 Ağustos 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 39' 49" R
Ay
Oğlak
14° 40' 16"
Merkür
Koç
16° 37' 16"
Venüs
Boğa
00° 01' 60"
Mars
Balık
29° 07' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 30' 22"
Uranüs
Boğa
22° 18' 09"
Neptün
Balık
28° 53' 03"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 36' 52"
Lilith
Başak
23° 15' 03"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>