Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ciddiye almayıp karşılıklı olarak önemsemediğiniz küçük problemleri, şu günlerde ciddi sorunlar olarak yeniden tartışmaya niyetli gibisiniz. Bugünleri, o günlerin bakışıyla değerlendirmeniz sandığınız kadar da zor olmayabilir.

Parlak fikirlerinizden söz etmeli ve hakkettiğini rahatça isteyen biri izlenimi vermeye çalışmalısınız. Yeni görüşmeler, yenilenmiş bir yöntemle beklenenin çok üzerinde sonuçlar verebilir.

Durumunuza asla razı olmayan, her koşulu değerlendirmeye çalışanlara karşı kızgın bir imrenme duyuyorsunuz. Çabalarınız, size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açabilir.

Zamanında belirenmiş mesafeler, potansiyel bir problem gibi yaklaşan ilişkileri yararlı hale bile getirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerdeki gelişmeler, sizin yararınıza değişmek üzere. Hiçbir çaba göstermeden ve farkında olmadan aldığınız desteğin bunda çok payı var. Sevgi bağlarınızdaki kopuklukları onaracaksınız. Kendinizi değişik bulduğunuz konularda, çevrenizdeki insanlarla epeyce ortak davranışlar içinde görünüyorsunuz. Karşılıklı etkileşimler söz konusu olabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı gününe, saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde adım atıyoruz. Aşk konusunda ciddiyet ve durgunluk hali söz konusu olmaya başlar. Hayatın keyifli ve zevkli yanlarını hissetmeniz zor olabilir. Her şeyi köşelersiniz. Şu şöyle olmalı, bu böyle olmalıydı diye düşünürsünüz. Bu halin yanlış bir tarafı yoktur. Ancak, kendinizi ve çevrenizi eleştirmek, her şeye kusur bulmak yanlıştır. Boşluktaki etki altında, hedeflerinizi gözden geçirme ve amaca göre düzenlemelerde bulunma gayet faydalıdır. Böylece durumunuzu ve ihtiyaçlarınızı daha net saptamanız mümkündür. Eğer kendine dönük düşünen biriyle beraberseniz bugün size mesafe koyması, soğuk davranması, sevgisini ve ilgisini göstermemesi, sizi eleştirmesi konusunda üzerine gitmemeniz en doğrusudur. Bu siz sevmediğini göstermez sadece yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Boşluktaki Ay etkisinin bugünkü anlamı budur. Saat 18:11 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Özgür olmak, gönlümüze göre zamanı geçirmek isteyeceğiz. Fakat arkadaşlık ve sosyal ilişkilerinizde her türlü desteğe vermeye hazırız. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kafan karışık. İş yerinde başkalarına yardım etmekten ziyade sorumluluklarına odaklanacaksın.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ofis ortamındaki ekip arkadaşlarınızla özel hayatınızın konu olduğu noktalarda gerginlik ve baskı hissettirecek davranışlar yaşayabilir, ilişkileriniz gergin bir hâl alabilir. Bunu yaşamamak için özel veyaşamınızdaki konuları kırmızı çizgilerle ayırmalı, her konunun muhatabının farklı kişiler olacağını bilmelisiniz. Gündelik hayatınızdaki bazı sorumluluklarınız özel ilişkinize de krizli bir şekilde yansıyabilir, dikkat.Ofis ortamındaki ekip arkadaşlarınızla özel hayatınızın konu olduğu noktalarda gerginlik ve baskı hissettirecek davranışlar yaşayabilir, ilişkileriniz gergin bir hâl alabilir. Bunu yaşamamak için özel veyaşamınızdaki konuları kırmızı çizgilerle ayırmalı, her konunun muhatabının farklı kişiler olacağını bilmelisiniz. Gündelik hayatınızdaki bazı sorumluluklarınız özel ilişkinize de krizli bir şekilde yansıyabilir, dikkat.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 08:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde yaratıcı faaliyetlerle ya da sevdiğiniz şeylerle ilgilenebilirsiniz. Aşk ilişkinizde değişken ve yorucu durumlar sizi biraz strese sokabilir. Akşam saatlerinde ise bilim ve teknoloji konularıyla ilgilenmeniz mümkün olabilir. Bugün bazı çalışma arkadaşlarınız için fedakârlıklar yapmanız gereken bir gün olabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızda ilişkilerinizin güçlendiği olumsuzlukları ardınızda bıraktığınız keyifli ve güzel bir gündesiniz. İş birliği ve anlayışın getireceği olumlu etkiler belirsizlikleri ortadan kaldırıp yeni ve kazançlı etkileri beraberinde getirecek sizlere. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle ilişkinizde romantizm rüzgarları esmekte.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden finansal konular, ilişkilerdeki kendinize özgü tavırlarınız ve aktarmak istedikleriniz konularında belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. Bugün herhangi bir yeni karar vermeden, zamanın akışına güvenmeniz faydalı olacaktır.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün aşk hayatınızda duygularınızı içinizden geldiği gibi gösterebilirsiniz. Güvensizliklerinizi aştığınızda daha kolay ve etkili şekilde ilerleyeceksiniz. 

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün duygusal hayatınızı ön plana alırsınız. Çocuğunuzla vakit geçirmek için güzel bir gün. Onun ihtiyaçlarını giderebilirsiniz. Alışveriş yapmak için uygun bir gün. Yaratıcılığınızı somutlaştırmak için kendinizi geliştirecek eğitimlere kayıt olabilirsiniz. İş ortamınızdan aşklar kapınızı çalabilir.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal yönünüzün baskın olacağı bir gün geçirebilirsiniz. İşlerinizle ilgili çalışmalardan vakit ayırıp, eğlenceye yönelik sosyal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yanınızda bulunan arkadaşlarınız, kendilerine ayırdığınız vakit sayesinde memnuniyet duyabilirler.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 35" R
Ay
Koç
14° 23' 35"
Merkür
Koç
20° 02' 57"
Venüs
Boğa
07° 50' 16"
Mars
Koç
03° 59' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 24"
Satürn
Balık
17° 02' 52"
Uranüs
Boğa
22° 39' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 04"
Lilith
Başak
23° 57' 12"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>