Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz her şeyin üstünde geliyor. Bugünkü dinamizminiz ilişkinizi de hareketlendirecek. Yoğun bir beraberlik yaşayabilirsiniz. Romantik ve bol sürprizli bir buluşmaya hazırlıklı olun.

Becerikli ve yeteneklisiniz, kariyerinizi hak ederek yükseltiyorsunuz. Tek sorununuzyerinde kollamak zorunda kaldığınız arkadaşınız. Herkes onun açığını kapamak için elinden geleni yapıyor ama düzelmemekte kararlı.

Parayla ilgili savruk tutumunuz aile içinde de tartışılıyor. Kenara para koyacak durumda olmanıza rağmen bir birikiminiz yok. Yakınlarınızın uyarılarına kulak verirseniz

Bir arkadaşınızın size ait sırları başkasıyla paylaştığını öğrenip sinirlenebilirsiniz. Onu uyarmanız yerinde olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak olumlu bir gün geçireceksiniz ve kendinizi duygusal olarak çok güçlü hissedeceksiniz. Çevrenizdeki insanlarda farklı düşünce ve duygular içine girebilirsiniz ve bazı düşünsel farklılıklar yaşayabilirsiniz. size olumsuz gelecek bazı fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Her zamankinden daha açık sözlü olacaksınız ve ikna etme yeteneğiniz artıyor. Daha önceden ilginizi çekmeyen bazı konulara karşı merak duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde küçük sorunlar yaşama ihtimaliniz var ancak bugün bunları aşacak kadar güçlü olacaksınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar burcunuz üzerinde saat 09:08 itibariyle etkili olacak Ay, mantıklı düşünmenin, duygularımızı belli bir sınır içine çekmenin işaretçisidir. Gerçekler çok daha fazla önemli hale geliyor. Detaylar gözümüze çarpıyor, gözlemde bulunuyoruz. Size oldukça uygun olan bu enerji altında hem kişisel hem çevreniz üzerinde etkili olma gücünüz yükseliyor. Saat 18:51 Ay-Neptün karşıtlığında, bir yanımız öylesine hazır ki, her durumu, her meseleyi, her insanı, hatta hayatı, yaşanılanları belli kriterlere dayandırmaya. Öyle ki, mesafeler koyuyoruz dünya ile aramıza. Öyle kolay ele geçirmek, iki çift güzel sözle size ulaşmak zor gibi. Olması gerekenler, neden olmadı diyerek kendimizi yormalar, sonra da kategorize ettiğimiz her şeyden yorulmalar. Oysaki bu karşıtlığın diğer ucundaki Neptün bizi, yanlış anlaşılmaları, nedenleri niçinleri bir yana koyarak, kurallar dışına çıkmaya çağırıyor. Karşı cinsle temas etmeye, konuşmaya, belki görünenin ardındakilere bakmaya, rahatlamaya, kendimizden geçmeye, bir iki sözle bile olsa gönlümüzü almaya davet ediyor. Hadi gelin bu saatlerde akşam için güzel bir şeyler tasarlayalım. Bizi zorlayana değil, kolaylaştırabilecek olan her ne varsa ona yönelelim, huzur bulalım. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

15 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevre ilişkilerinizde, farklı algılanmanız son derece doğal. Çünkü, siz herkesten değişik bir tarzda düşünerek istemeden dikkati üzerinize çekiyorsunuz. Bugün duygusal yapınızı, mantığınızla birlikte çevrenize yansıtmak isteyeceksiniz. Bazıları sizi anlamak istemeyeceklerdir. Son günlerde dişlerinizi oldukça ihmal ettiniz.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapacağınız konuşmalar birlikte hareket ettiğiniz ya da çalıştığınız kişilerin neler beklediğini daha iyi anlamanızı sağlayabilir. Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir. Uzun vadeli ve hazır olmadığınız konularda henüz fırsatlar devam ediyor. Romantik dakikalar iyi hissetmenizi sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Güneş ve Jüpiter arasındaki olumsuz açı, kendimizi fazla önemseyebileceğimizi ya da karşımızdaki kişileri hafife alabileceğimizi gösteriyor. Dikkatli hareket etmeliyiz. İlişkilerde sorumluluklar artabilir veya ilişkide kısıtlanmış hissedebiliriz. Bizi belli konularda tatmin edebilecek bazı seçeneklere sahibiz. Ancak, hangisinin daha verimli olabileceğini görmekte zorlanıyoruz. Burada asıl önemli konu ise, daha hızlı hareket edebilmek. Zira, bu alternatiflerimizin sunduğu fırsatlar kısa bir süre için geçerli gibi görünüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

15 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜN içinde karşılaşacağınız en ufak bir yenilik bile sizi var olan sıkıntılarınızdan uzaklaştırarak yeni adımlar atmanızı sağlayacak.

14 Kasım 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

15 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>