Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonradan, aşksız geçen bu günlerinize ah edebilirsiniz. Hemen bugünden başlayarak gönlünüzü biraz kışkırtıp ruhunuzu harekete geçirmelisiniz. Sosyal hayatınızın canlılığı buna oldukça uygun

Birçok hayalinizin önü açılabilir, hazırlıklı olun. İş yaşamınızın geleceğinde birçok dengeyi değiştirebilecek gelişmeler var. Bu gelişmelerin size kazandıracaklarını mevcut koşullarınızda görmeniz biraz zor gibi.

Küçük de olsa, her zaman kenarda bir birikiminiz oluyor. Yakında büyük bir alışverişiniz olabilir. Bunalacağınız para sıkıntılarınız yok. Para sıkıntısının ne olduğunu biliyorsunuz.

Çok yönlü ve yetenekli olmanıza rağmen, çok özel dost ilişkilerinin yoksunluğunu çekebiliyorsunuz. Bugünlerde kendi iç dünyanızda çok duygusalsınız. Bir iç meseleniz varsa, bunu biriyle paylaşmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde incinmeye çok hazır görünüyorsunuz. Aile ilişkilerinizde son zamanlardaki küçük pürüzler sevince dönüşebilir. Bu konuda sizden daha fazla niyet besleyen insanlar var. Bazı olayları bugünlerdeki ruh durumunuzla büyütebilirsiniz. Yakın geçmişte yaşadığınız bir olayın etkisinden kurtulmalı ve canlı, hareketli yaşamınıza dönmelisiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:27 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, hayata umutla, güvenle bakmamızı sağlıyor. Her şeye rağmen yaşam güzel dedirtiyor. Kaygılarımızı, mevcut endişelerimizi bir gün mutlaka geride bırakacağımızı kulağımıza fısıldıyor. Saat 08:02 Neptün karşıtlığı,  huzur bulmak, güzel sözler söylemek, endişelerimizden kurtulmak arzumuzu işaret ediyor. Gönlümüz huzur bulmak ve  problemleri geride bırakmak isteyecektir. Buna fazlasıyla ihtiyacımız var. Saat 11:00 Ay-Jüpiter kavuşumu, iyi bir seçimde bulunmanızı sağlar ve analiz gücünüzü yükselticidir. Sağlıklı olanı, olmayandan gayet iyi ayırt edersiniz. Size güven veren, soru işaretleri uyandırmayan kişilerle olmaktan hoşlanırsınız. Saat 13:20 Ay-Satürn görünümü, bizi desteklemeyen, aynı görüşte olmadığı için baskı altına alabilecek kişilerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Olayları değerlendirirken, detaylı düşünebiliriz. Çünkü ileride sorun yaşamak istemeyiz. Saat 16:31 Ay-Merkür görünümü, bir kaç hafta öncesi düşündüğümüz meseleleri tekrar gözden geçirmemizi sağlıyor. Saat 18:59  Ay-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlama, başarılı olmadaki tutkunuzun işaretçisidir. Bu tutku sayesinde daha hırsla, yılmadan, pes etmeden yolunuzu belirleyebilirsiniz. Saat 21:13 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kafanızı karıştıran meseleleri, ancak ve ancak gelişimi önemseyerek çözebileceğinizi işaret ediyor. Aşırı duyarlılık yerine, çözümcü olmak, pes etmek yerine mücadele etmek. İşte bunlar sizin gelişim yolunuzdaki rehberinizdir. Saat 23:20 Ay-Venüs görünüm şans vericidir. Temeli sağlam bir ilişki ve işlerinizi yoluna koymanızda sizi destekleyicidir. Olumlu bir ruh hali ile diğer insanlarla kontak kurmanız, sağlam olana yönelmeniz mümkündür. Bu görünüm sizi kaygılarınızdan uzaklaştırır ve güvenilir kişilerle karşılaşmanızda yardımcıdır. Ben Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, sağlamlığı merkez almanızı gayet olumlu buluyorum. Mutlu gülümseyişlerin günü olsun. Huzur, sağlık, esenlik dileğimle,

15 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikirlerinizi kendinize saklamak istediğiniz içinde, garip bir gizemlilik içine girebilirsiniz. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz. Eğer kalbinizde bir kişi varsa, partnerinizi kızdırmak istemiyorsanız temkinli davranmalısınız.

15 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek ve açık fikirli olmanız güzel, ama size baskı uygulamaya veya yönlendirmeye çalışan kişilere dikkat etmelisiniz. Evle ilgili değişiklikler hoşunuza gitmese de, sonunda ortaya çıkacak durumlardan memnun kalabilirsiniz. Önceliklerinize önem vermelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Eleştiri ve şikayetlerin dozunu ayarlamayı gerektirebilecek bir gündeyiz ya da eleştirilere sert karşılıklar vermememizde fayda var. Tepkisel hareketlere, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da ufak tefek kazalara da dikkat edelim. Ancak, bazı kişilerden yardım alabileceğimiz veya yardım edebileceğimiz koşullar bugün de sürüyor. Ruhsal çalışmalar yapmak, dualar etmek veya kırgınlıklarımızı tedavi için güzel bir hafta sonu aynı zamanda. Enerjimizi özelliklerimizi ortaya çıkartmak ve yeteneklerimizden fayda sağlamak için kullanalım, bu sayede çokhalledebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mayıs 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kişisel konularda bazı sıkışıklıklar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde isteklerinize kavuşmak zor olmayacak.

15 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

15 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaptığınız her işin hakkını veririz ve hakkınızı alırsınız. Aklınız, fikirleriniz özgüven ve disiplin içinde özellikle eğitimsel konularda geleceğe dönük fikirlerinizi hayata geçirmede yardımcı olacaklardır. İş hayatınız ve maddiyat parladığınız konular olacaklardır. Bu süreçte kendinizi iyi bir şekilde ifade edebileceksiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki ilişkileriniz isteklerinizin önüne geçebilir. Bir seyahat veya eğitim meselesinde harekete geçeceksiniz. Özel hayatınızda desteklendikçe işlerinizi daha kolay hallediyorsunuz

15 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize ve kendinize odaklı yaşayacağınız, iç huzurunuzu yükselteceğiniz ve sevdiklerinizle çoğaldığınızı fark edeceğiniz bir pazar günü deneyimleyeceksiniz. Zevk aldığınız etkinliklere odaklı, önünüzdeki dönemde size fırsat sağlayabilecek detayların irdelemesine zaman ayırabileceğiniz bir hafta sonu deneyimleyeceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Başak burcunda kalacak. Başak burcunun titiz, detaycı, dikkatli ve endişelenmeye müsait etkisini yumuşatacak Ay/Jüpiter kavuşumu sabah saatlerinde etkili olacak. Duygularınız daha olumlu olacak. Cömertlik, anlayışlı ve toleranslı olma bakımından bu kavuşum size iyi gelecek. Kendinizi fit ve zinde hissetmek için bir takım aktiviteler yapabilir, rejime başlayabilirsiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğinize kapris yapmayın. Zira o bundan hiç hoşlanmıyor. Çok dikkatli davranmanız gerekiyor. Çevrenizde inanamayacağınız bazı gelişmeler olabilir. Bu yüzden hazırlıklı olmakta fayda var. Karamsarlığa kapılmayın. Çevrenizde tüm ilişkilerinizde aşama kaydedeceksiniz.

15 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 20' 48" R
Ay
Başak
22° 21' 18"
Merkür
Boğa
02° 39' 55"
Venüs
Boğa
22° 32' 13"
Mars
Koç
13° 08' 00"
Jüpiter
Boğa
28° 04' 17"
Satürn
Balık
17° 56' 17"
Uranüs
Boğa
23° 21' 33"
Neptün
Balık
29° 22' 47"
Plüton
Kova
02° 03' 06"
Chiron
Koç
21° 35' 50"
Lilith
Başak
25° 16' 40"
True Node
Koç
14° 54' 52"
Son Güncelleme : 17/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>