Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

Sabah saatlerinde yoğun birtrafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin vearkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır arasıra ufak tefek atıştığınız bir arkadaşınızla diyaloğunuzu tamamen kesmek isteyeceksiniz. Hatta kontrolünüzü kaybedip sonradan pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz. Ama sizi anlayacak ve destekleyecek dostlarınızın yanınızda olduğunu görmek bu konuyu fazla ciddiye almamanızı sağlayacak. Ailenizden biri ona vakit ayırmanızı bekliyor.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 15 Nisan saat 01:51-1 Mayıs saat 05:00 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda ilerleyecek ve sizler eğitimdenhayatına kadar olan geniş bir alanda kendi görüşlerinize uygun olan kişilerle konuşmayı, onlarla ilişki içinde olmayı tercih edebilirsiniz. Hatta bazen oldukça mesafeli davranabilirsiniz. Ancak bu geçişi yöneten Venüs-İkizler burcunda ilerlediğine göre, karşınıza farklı seçenekler çıkabilir. İletişime açık olmak, sosyalleşmek, dinlemek, tanımak, görmek ilgi çekici olabilir. Saat 05:52 Ay-Venüs zorlu görünüm etkisinde, karşınıza çıkan kişi bir anda  başınızı döndürebilir ve aradığınız sevgiyi size sunabilecekmiş gibi görünebilir. Ancak bize düşen tabii ki gerçeklerle hareket etmeyi bilmektir. Saat 05:59 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Saat 07:25 Venüs-Satürn karşıt görünümü, inandığımız bir yolun, idealin, amacın peşinde olduğumuzu, maddi anlamda güçlenmek arzumuzu işaret ediyor. Belki bir başka iş, bir başka şehir veya ülkeye gitmek istiyoruz. Belki de farklı birkolunda kendimizi ifade etmekten yanayız. İşte bu nedenle mevcut işimiz veya sıradan bir hayat yaşamak istemediğimiz için seçici davranıyor, mesafeli duruyor, karar vermekte zorlanıyor olabiliriz. Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, zihnimiz tümüyle sağlam, köklü ve maddi yönden güvenilir olanı istiyor. Bunun dışındaki bir hayatı, işi, yaşam şeklini kabullenmekten yana değiliz. Saat 13:52  Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. Bu etki altında, yaşamla aramızdaki enerji alışverişimiz öylesine güçlüdür ki, şöyle bir kendimizi akışa bıraksak rahatlayacağımız kesindir. Ancak bunu yapmayız. Nedense bardağın boş tarafını görürüz ve  olumsuz düşünürüz.  Birgörüşmesine gidiyorsak sonucun bizim lehimize gerçekleşmeyeceğini düşünüz. Sevgiyle her türlü zorluğun üstesinden gelinir. Güzelliklerle buluşacağımız, ayrılıktan uzak duracağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmeniz için, çevresel koşullarınızın doğru bir şekilde kanalize edilmesi gerekiyor. Olumsuz davranmaktan hoşlanmadığınız için, bugün çevrenizle iyi geçinmek isteyeceksiniz. Kısa yollar yapmalı ve görmeyi arzuladığınız kişilerle bir araya gelmelisiniz. Yeni yapılanmaya ihtiyacınız var.

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Esnek ve açık fikirli olmanız durumunda kazançlı çıkacağınız bir gün. İş hayatınızda veya kariyerinizde yükselmek isteyeceğiniz ve bu amaçla belli görüşmelere başlayabileceğiniz bir süreçtesiniz. Yeni eğitimler veya farklı konularda yeni bilgiler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseden etkilenmeyin, kararlı olun. Kırıcı olmadan kendi istekleriniz doğrultusunda direnin. Her şeye evet diyerek kimseyi memnun edemezsiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde odak noktanız finansal konular, para akışı, yetenekleriniz ve ilişkilerde kendinize olan güveninizi sergilemek olurken, partnerinize emin olmadığınız hiçbir konuda ani tepkiler göstermemeniz ve parasal durumunuzdaki olası sıkıntıları bugün için olağan karşılamanız faydalı olacaktır.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

15 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 12' 47" R
Ay
Başak
20° 42' 58"
Merkür
Boğa
02° 28' 52"
Venüs
Boğa
22° 21' 58"
Mars
Koç
13° 01' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 19"
Satürn
Balık
17° 55' 43"
Uranüs
Boğa
23° 21' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 24"
Lilith
Başak
25° 15' 44"
True Node
Koç
14° 54' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>