Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son zamanlarda ona bir yabancı muamelesi yapıyorsunuz. İlişkiniz artık bu şekle dönüşmüşse, birbirinize açık olmanız ve bitirme veya onarma anlamında bir çözüm üretmeniz gerekiyor.

Sunduğunuz yeni görüşler ilgiyle karşılanacak. Başarılarınızı arttırmanız için biraz da ilişkilere özen göstermeniz gerekiyor. İş hayatınızda gözle görülür bir düzelme var.

Bugünlerde bir arkadaşınızla birlikte ortak bir yatırımınız söz konusu olabilir. Para durumunuzda bir düzelme gözleniyor. Yakında alacağınız bir haberle sevineceksiniz.

Son günlerde tanıştığınız biri size çok hoş, çok sempatik geliyor. Ona göstereceğiniz fazla yakınlık, partnerinizle ilişkilerinizi bozabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi çok ilgi çekici bulan birini bazı önsezilerinizle itici buluyorsunuz. Önsezilerinize çok güveniyorsanız, bu ilişkiyi şimdiden sınırlandırmanız gerekiyor. Yakın bir zamanda kısa bir yolculuğunuz var. Sizi bu yolculuğun nedeninden çok, gideceğiniz yer ilgilendiriyor. Ama gitmeniz halinde sürpriz gelişmelerle, aynı yolculuğu bir kaç kez daha yapmanız gerektiğini anlayacaksınız

16 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 16 Ekim saat 07:23 Koç burcunda oluşacak Dolunay, partnerimiz,ortağımız veya başkalarıyla gelir, mal, mülk, ailevi veya duygusal anlamdaki paylaşım ve ilişkilerin test edilmesi halidir. Anlaşmak adına kendi arzu ve isteklerimizden ödün vermek ne kadar yanlışsa, başkaları üzerinde baskı kurmak da o denli yanlıştır. Her şeyin eşit, ölçülü, adil biçimde olmadığı ortaklık ve ilişkilerde sorun yaşanabilir. Kendini düşünen bir ortak yüzünden canımız sıkılabilir. Mali anlamda bir borç ve alacak davasında karşı taraf kendi istediğinde diretebilir. Boşanmada karşı tarafın talebi bize hiç uymayabilir. Anlaşmak isteriz, ancak eşimiz buna yanaşmayabilir. Bu gibi durumlarda ipler kopma noktasına gelebilir. Esasen hukuk kuralları içinde duruma bakmak gerekiyor. Yüksek faizli borçlardan kaçınmamızda yarar var. Merkür-Pluto görünümü, aşk hayatımız, çocuklarımız ve maddi konular üzerinde çok dikkatli bir şekilde durulması ve uzlaşı için işbirliğine açık olunması halinde problemlerin çözülebileceğini işaret ediyor. Yasal haklarımız çerçevesinde duruma baktığımızda, gereksiz tartışmaların önüne geçmiş oluruz. Ay-Uranüs görünümü, ortaklık ilişkilerinde, finansal anlamda yaşanması muhtemel değişimlerin göstergesidir. Bu Dolunayda mal, mülk, miras, nafaka, borçlanma gibi konularda kimseye güvenmemiz gerektiğini işaret ediyor.

16 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, görüşeceğinizin kişilerin, toplumsal başarılarınıza katkıları olabilir. Arkadaşlarınızla yapıcı ve yaratıcı yönlerinizi birleştireceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin uyumu sizin için çok önemli. Gerekli kişileri bir araya getirerek, istediğiniz kaliteyi sağlayabileceksiniz. Kısa seyahatlerin söz konusu olduğu bir gün.

16 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizinle aynı amacı paylaşan kişilerle ilişki ve iletişim kurmanızda fayda var. Benzer kişilerle bir arada olmak belli zorlukların aşılmasında size yardımcı olabilir. Ne demişler? ‘'Birlikten kuvvet doğar'' Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde ilişkiler daha kolay aksa da, gün genelinde olayları kişiselleştirmemeye ve her şeyi üzerimize alıp, kendimizi üzmemeye çalışmamız gereken gündeyiz. Haftanın genel zorlayan etkilerine rağmen, Merkür Satürn görünümü bugün bazı işlerimizi halletmemiz, daha iyi planlama ya da hesaplar yapabilmemiz ve ilerlememiz, sözlü yazılı faydalı iletişim ya da bazı işleri ya da olayları telafi edebilmemiz için olanak sağlıyor. Ani gelişen olaylara farklı çözümler getirebiliriz. Zor ve uzlaşılması bir hafta sonuna girmeden önemli görüşmeleri veya işleri bugün tamamlamak kısmen daha iyi sonuç verebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Ekim 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Koç burcunda gerçekleşen dolunay, endişelerinizle ilgili bir konuda aydınlanabileceğinizi anlatıyor. Ortaklaşa işler içinde olabilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AİLENİZ yada akrabalarınızın arasında sizinle ilgili olmayan konularda sıkıntılar varsa devreye girmek için şimdi tam zamanı.

16 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde çocuklarınız, aşk hayatınız ve görüşmelerinizde problemlerle karşılaşabilir, öfke sorunu yaşayabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmeniz gereken bugün, enerjinizi sakin, ılımlı ve dengeli bir şekilde yansıtarak olası kriz yönetimini iyi yapmalı ve bu enerjinin geçici olduğunun farkında kalarak, kendinizi iyi hissettiren ortamlarda bulunmayı tercih etmelisiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu tutulma döneminde, beklenmedik bir borç veya para ödemesi gündeminize bomba gibi düşebilir. Veya partnerinizin hayatındaki parasal gelişmelerin sizi de etkilediğini görebilirsiniz.

16 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatleri hayatınızın krizlerine kafa patlatmanız olasıdır. Ancak kendinizi umutsuz ve yorgun hissedebilirsiniz.Üstelik hayatınızın krizli alanında farkındalık geliştirmenizin zaruri olabileceği Uranüs etkili Dolunay nedeniyle sinirleriniz de yıpranabilir. Ortak maddi kazanımlar veya eşinizin maddi kaynaklarıyla ilgili beklenmedik bir kriz durumu nedeniyle dengenizi kaybedebilirsiniz. Bu durumu çözmek ve krizi gidermek isteyebilirsiniz. Ancak bireysel maddi kaynaklarınızın dengeli durumunu bozmak istemeyebilirsiniz. İkilem mevcut!

16 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın. Bol paralı ve başarılı günler yakında.

16 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 58' 15" R
Ay
Aslan
23° 04' 02" R
Merkür
Koç
29° 30' 58"
Venüs
Boğa
19° 30' 15"
Mars
Koç
11° 15' 18"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 23"
Satürn
Balık
17° 46' 09"
Uranüs
Boğa
23° 12' 58"
Neptün
Balık
29° 19' 15"
Plüton
Kova
02° 04' 02"
Chiron
Koç
21° 28' 19"
Lilith
Başak
25° 00' 16"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>