Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli sorgulamalar, ilişkideki beklentilerin diriliğinden olabilir. Yanlış yorumlarla, yanlış yargılara varıyorsunuz. İyimser ve umutlu arayışlarla ilişkinin sonsuzluğu kolayca ortaya çıkacak.

İşlerinizdeki durgunluk yavaş ama istikrarlı bir ivme kazanıyor. Yeni alacağınız haberlerle daha umutlu olacaksınız. Yeni yaptığınız görüşmeden çok şey beklerken, tersliklere de donanımlı olmalısınız.

Maddi bir sıkıntı içinde görünmemenizin altında akılcı bir denge var. İhtiyaçlarınız, beklentileriniz, zevkleriniz kazancınızın üzerine çıkamıyor. Hesabınızı bilerek buna izin vermiyorsunuz.

Müdahalenizin önündeki barikatı göremiyorsunuz. İki arkadaşınızın özel ilişkisine karışırken, ilişkinin türünü gözden kaçırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızda bugünlerde bazı yenilikler yapacaksınız. Önünüzde büyük harcamalar olabilir. Hoşlanmadığınız birini fazla sorun ediyor, onunla yatıp onunla kalkıyorsunuz. İnsan ilişkilerinizdeki problemleri azaltmak sizin elinizde. Kafanızı daha az meşgul eden, sizi daha az yıpratan arkadaşlıklar kurmalısınız. Ailenizden biri sizi çok düşünüp sorun ediyor.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar cumartesi gününe, saat 10:03 itibariyle etkili,  Ay-Boğa burcu seyriyle uyanıyoruz. Hayata güven duymak, ve huzur bulmak isteyeceğiz. Bizi yanıltan hiçbir şeyin yaşantımızda  yer almasını istemeyeceğiz. Bu enerji altında, etrafımızdaki insanların ne kadar güvenilir olduklarını sorgulama gereği duyabiliriz.  Ne kadar çok sevsek de, değer bilmeyen kişilerin peşinden koşmayız.  Sizin isteğiniz huzur bulmaktır. İnsanların tuhaf şakalarından hoşlanmazsınız. Zaman önemli ve en iyi şekilde değerlendirilmeli diye düşünürsünüz.  Size söylenene değil,  gördüğünüze ve duyduğunuza  inanırsınız. Saat 21:49 Venüs-Neptün olumlu görünümü her birimizi farklı alanlarda gayet etkileyici ve rahatlatıcı bir şekilde kucaklıyor. İlişki meselelerinde huzur bulmak, sevgiyle sarıp sarmalanmak istiyoruz. Aynı şekilde hedefimizi elde etmek, güven dolu bir dünyada yaşamaktan yanayız. Sahip olduğumuz değerleri koruyup kollamak, uzun vadeli kılmaktan yanayız. Tabii ki duygusalız, duyarlıyız, hissiyatımız güçlü. Hayatın da bize karşı biraz daha insaflı olmasını istiyoruz. Ayağımızı sağlam olarak yere basmak istediğimiz için hassas düşünüyoruz. Huzurlu bir cumartesi  günü geçirmemiz ve gönlümüzce değerlendirmemiz dileğimle,

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizle ilgili planlarınızı doğru kullanmalısınız. Ertelediğiniz işler yeniden gündeme gelecektir. Kendinizle ilgili yapacağınız değişimlerde, yaşayacağınız gecikmeleri sorun yapmamalısınız. Sonuçlar lehinize gelişecektir. Sağlığınız, moralinizin iyi olmasına bağlı. Bugün kendinizi mutlu hissetmek istiyorsanız yeni bir şeyler bulmalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çok ihtiyaç duyulan planları, fikirleri veya önerileri önemsemediyseniz, bugünlerde, ihtiyaç duyulan alanlarda belli fikirler geliştirebilir ve yürürlüğe koyabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu hafta sonu, ilk buluşmalar veya sevdiğimiz kişilerle yapacağımız sevgi paylaşımlarını arttırabileceğimiz randevular için çok uygun romantik ve sevecen etkilerle dolu. Yalnız olanlar yeni birileriyle duygusal paylaşımlar yaşayabilirler ya da ilişkisi olanlar sevdikleri kişilere daha da fazla bağlanabilirler. Her tür sevgi temalı ilişkide bağları kuvvetlendirebileceğimiz günlerdeyiz. Ancak, maddi başlıklı konular ya da sahip olduğumuz şeylerle ilgili başlıklar dikkatli adım atmayı ve dikkatli olmayı gerektiriyor bu esnada unutmayalım! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda kendinizi geliştirmek ve başkalarının düşüncelerinden yararlanmak konusunda şanslısınız. Yolculuklar da var.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlişkilerde fikir ayrılıklarına, detaylarla ilgili problemlere ve belirsizliklere hazır olun. Anlayışlı ve dikkatli davranarak bunu atlatabilirsiniz.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yolculuklar, eğitimler ve davalar açısından yeni bir fırsat doğabilirken, finansal anlamda ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Gün içinde gizli ilişkilerden uzak durmanız ve partnerinizin olası tepkilerine çatışma ile karşılık vermemeniz faydalı olacaktır.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın yeni projeler ya da ilişkiniz adına size yardım ettiğini görmeniz hoşunuza gidebilir. Sosyal çevrenizden istediğiniz desteği göreceğiniz bir gün olacak. Bunun tadını çıkarın.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabilirsiniz. Bugün gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizle duygularınızı ifade edip anlayışlı davrandığınız takdirde her şey yoluna girecektir.

16 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

16 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 27' 49" R
Ay
Terazi
06° 03' 50"
Merkür
Boğa
04° 14' 02"
Venüs
Boğa
23° 57' 47"
Mars
Koç
14° 00' 56"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 42"
Satürn
Balık
18° 00' 52"
Uranüs
Boğa
23° 25' 35"
Neptün
Balık
29° 24' 24"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 18"
Lilith
Başak
25° 24' 23"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>