Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yoğun duygular yaşayabilirsiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Güçlü tutkular hissedebilir ve bunları bir an önce gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi istediğiniz gibi yönelndirmek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda örgütlü olarak çalışacak ve her türlü projenizi belli bir plan dahilinde yürütmek isteyeceksiniz. İşiniz konusundaki hırslarınızda genel anlamda bir artış olacaktır ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda oldukça dikkatli olacaksınız.

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz ve bu konularda kazanç elde etmek için ortaklaşa çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Finans konularında son derece başarılı olabilir ve paranızı iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bugün beklenti düzeyinizin yükselmesi ve yaşamınızdaki aksak gittiğine inandığınız şeyleri değiştirme isteğiniz çalışmalarınızda hatalar yapmanıza yol açabilir. Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz alanlarda riske girmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Kendinizi sinirli ve isteksiz hissedebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan bir kızgınlığınız yeniden ortaya çıkabilir. Aceleciliğiniz yüzünden karşınıza çıkan bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. İç dünyanızı ilgilendirecek bazı karmaşalar yaşayabilirsiniz.

17 Mart 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı gününe saat 04:53 itibariyle son kez oluşacak Uranüs-Pluto mücadeleci görünümüyle adım atıyoruz.  Bu görünüm,  başkalarıyla alakalı her türlü paylaşım, maddi ve manevi yönde oluşması mümkün değişimlerin işaretçisidir. Finansal sorunlar gündeminizde önemli bir yer işgal edebilir. Mal, mülk taksimi, ödenmesi gereken borçlar, yüksek faizle edinilmiş krediler, eskiortaklarınızla aranızdaki meseleler tümüyle kendini hatırlatır. Başkalarına güvenerek yola çıktıysanız, şimdi yaşanması muhtemel olaylar sayesinde pişmanlık duyabilirsiniz. Mahkemeler, yasal davalar, miras ve hisseli paraları çözümlemek için bir hayli yorulabilirsiniz. Değişen görüş yapınız cinselliğe bakış açınızı etkileyebilir. İstenmeyen bir ilişki sona erebilir. Eşinizin mali durumu ve yanlış kararları nedeniyle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Pluto Oğlak burcunda, aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda hırsın göstergesidir. Kişi bir evlat sahibi olarak güce kavuşmayı, kendini ispatlamayı dileyebilir. Çocuk sahibi olanlar fazlasıyla ihtiraslı davranabilirler. Evladınıza baskı uygulayarak illaki başarılı olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Aşk konusunda aşırı tutkularınız, sahiplenişiniz, hatta bazen yersiz endişeleriniz ilişkinizi zorlayabilir. 17 Mart saat 12:14-11 Nisan saat 18:28 tarihleri arasında, ilişkilerde, aile hayatında sağlamlık, huzur, güvenlik, kalıcılık, birlik, sevgi olgularının güçlendirilmesi gerekiyor. Venüs-Boğa burcu seyri, duygusal anlamda huzura duyulan ihtiyacı, kaliteli olana ulaşma arzusunu simgeler. Venüs-Boğa burcu sürecinde, hayatımızda neyin önemli veya önemsiz olduğu üzerine düşüneceğiz. Ahlaki açıdan değer yargılarımızı koruyup gözeteceğiz. Elimizdekinin kıymetini bileceğiz, üretime de önem vereceğiz. Özel veyailişkilerinde hakkımızın çiğnenmesine izin vermeyeceğiz. Yeri geldiğinde savunmayı, sınır çizmeyi, kazanmayı göz önüne alabileceğiz. Hemen güvenmeyeceğiz. Prensiplerinize sahip çıkabileceğiz. Ticari ilişkilerde garanti arayacağız. İleriye bakarak, bu yararlı olur bu zarar verir diyerek kendimizi koruyacağız. İşimizden elde ettiğimiz kazancımız üzerinde bilhassa duracağız.  Para kazanmak ve hedefimize ulaşmaktan yanayız. Tercihlerimizi yaparken, garantili olanı ve ilerisi adına güvence sağlayanı tercih edeceğiz. Yatırım ve ihtiyaçlarımızı karşılamada da yine bu iki unsuru önemseyeceğiz. Geçmişimizi tecrübe kazandırıcı ışığı, geleceğimizi bilinçli bir farkındalıkla ele almamız, günümüzü en olumlu şekilde değerlendirmemiz dileğimle,

17 Mart 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinize akıcılık kazandırmak istiyor ve olayları kendi tarzınıza göre yorumluyorsunuz..Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkarak, kendinize daha çok zaman ayırmalısınız. Çevrenizin sizden beklediği yardımlaşmayı onların istekleri doğrultusunda sağlayacaksınız.

17 Mart 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Görmediğiniz yerleri görebilir, seyahatlere çıkabilir veya bazı konularda ufkunuzu geliştirebilirsiniz. Kendinizi göstermenizi, işinizi büyütmenizi veya genel anlamda ilerlemenizi sağlayacak konulara odaklanmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde etkileyen gün geneli: Kova burcundaki Ay'ın olumlu açıları güzel bir gün geçirmemize olanak sağlıyor. Ancak, 2012 Yılından beri 6 kez dik açı oluşturan Uranüs ve Pluton bugün son kez olumsuz görünümdeler. Özellikle, Oğlak, Koç, Terazi ve Yengeç burçlarının ilk yarısında doğanlar ya da yükselen burçları veya yıldız haritalarında başka gezegenleri bu burçlarla anılanlar başta olmak üzere, dünya geneli yaşanılan stres ve gerilim içeren olaylar neticesinde hayatlarının belli kısımlarında çok önemli radikal değişiklikler gerçekleştirdiler. Bu son restleşme ise, ülkemizde ve dünya genelinde Nisan ayı başta olmak üzere Mayıs sonuna kadar kendini bir kez daha hissettirecektir. Değişim dönüşüm devam ediyor, ani gelişmelere veya ortaya çıkacak haberlere açık bir süreçteyiz. Ancak, ardından bir rahatlama ya da en azından oldukça şaşırtıcı, normalin çok dışında olarak niteleyebileceğimiz olaylar ve gelişmeler, son üç yılda olduğu kadar kendini tekrar etmeyecektir.

17 Mart 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

17 Mart 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Mühür... Her an, her saniye fikir değiştiriyor, karşınızdaki insanları şaşırtıyorsunuz. Olaylara daha net gözlerle bakmalısınız. Her zaman net kararlar vermeyi tercih edin.

17 Mart 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda problemlerle karşılaşabilir, iletişim krizleri yaşayabilirsiniz. İşinizle ilgili gerekli evrak ve belgeleri kontrol etmeli, internet ve bilgisayarınızda yaşayacağınız olası sorunlara karşı yedekleme yapmalısınız. Aynı gün genel sağlık durumunuz doğrudan etkileneceği için sinir sisteminiz hassas olacaktır, baş dönmesi, bacak ağrıları, tansiyon problemleri yaşayabilirsiniz. Aile büyükleriniz ve patronlarınızla iletişiminizde sabırlı olmanız gereken, mücadelelere açık bir günde bulunuyorsunuz.

17 Mart 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizle ilgili olarak yaptığınız hatalar varsa, bunları bugün görebileceksiniz. Olumsuzlukları kendi haline bırakmayın veya gurur yapıp kabullenmemezlik etmeyin; elinizde, aksaklıkları düzeltmek için büyük bir şans olabilir.

17 Mart 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 23' 41" R
Ay
Akrep
00° 08' 10" R
Merkür
Boğa
07° 04' 38"
Venüs
Boğa
26° 25' 52"
Mars
Koç
15° 32' 24"
Jüpiter
Boğa
28° 49' 06"
Satürn
Balık
18° 08' 34"
Uranüs
Boğa
23° 32' 32"
Neptün
Balık
29° 27' 05"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 14"
Lilith
Başak
25° 37' 43"
True Node
Koç
14° 55' 27"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>