Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda yoğun duygular yaşayabilirsiniz ancak bu duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Güçlü tutkular hissedebilir ve bunları bir an önce gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyi istediğiniz gibi yönelndirmek isteyebilirsiniz.

İş yaşamınızda örgütlü olarak çalışacak ve her türlü projenizi belli bir plan dahilinde yürütmek isteyeceksiniz. İşiniz konusundaki hırslarınızda genel anlamda bir artış olacaktır ve yüksek beklentiler içine girebilirsiniz. İşinizle ilgili konularda oldukça dikkatli olacaksınız.

Maddi konularda yeni başlangıçlar yapabileceğiniz ve bu konularda kazanç elde etmek için ortaklaşa çalışmalar yapabileceğiniz bir gündesiniz. Finans konularında son derece başarılı olabilir ve paranızı iyi bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bugün beklenti düzeyinizin yükselmesi ve yaşamınızdaki aksak gittiğine inandığınız şeyleri değiştirme isteğiniz çalışmalarınızda hatalar yapmanıza yol açabilir. Hayal kırıklığı yaşayabileceğiniz alanlarda riske girmekten kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle olan ilişkiniz zaman zaman özel yaşamınızı aksatabiliyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Karşılıklı yakınlaştırma niyetiniz iyi bir çözüm getirebilir. Bazı inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki günler içinde planlarınız arasında bazı tercihler yapma zorunluluğu duyabilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Ay-Akrep burcu geçişinde, zihniniz sürekli olarak her bir durumu analiz edecektir. Ne var ne yoksa onu iyice anlamak, bilmek ve sonuçlarını hesap etmek isteyeceksiniz. İletişimsel olarak fikirlerinizi bir hayli baskın şekilde ifade edebilirsiniz. Size yakın kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Parasal alışverişler, girişimler, hesaplamalar gün boyu gayet etkilidir. Bazı işlerinizi, ödemelerinizi halletmek için koşuşturabilirsiniz. Saat 08:05 Ay-Pluto olumlu görünümü, engellerle baş edebilme gücünüzü yükseltici olduğu gibi, sahip olduğunuz her değeri koruyup kollamanızda yardımcıdır. Bu görünüm aşk hayatımızla ilgili konularda güçlenmemizi sağlayıcıdır. İstediğimiz her ne ise, ona doğru inançla yöneldiğimizde kimse onu elimizden alamayacaktır. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

17 Mart 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonu ağırlayacağın misafirler için hazırlıklara başlayabilirsin. Herkesi memnun etmek kolay olmayacak.

17 Mart 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda beklentilerinizin sonuçlara uymamasıyla zor durumda kalabilirsiniz. Bu duruma karşı önlemlerinizi daha net bir şekilde alın. Yakın çevrenizden alacağınız bazı ortaklık teklifleri ile geleceğinizi şekillendirmek isteyebilirsiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi yaymak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yazışma ve konuşmalarınızın tarzına dikkat etmenizde fayda var. Kendinizi doğru ifade ettiğinizden emin olun. Gün içinde önemli kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişimlerden etkilenebilirsiniz. Sorumluluklarınız aratabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayata karşı olumlu bir bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitif duygularınızı arttırmanız gereken önemli günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz. Kendinize özen göstermeyen boşvermiş halinizle partnerinizi ve sevdiklerinizi üzüyorsunuz. İyi bir dinlenmeyi artık hak etmiş bulunmaktasınız. Rahatlayın biraz.

17 Mart 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Planlı ve düzenli yaklaştığınız sürece iletişim ve ulaşımla ilgili konular başta olmak üzere pek çok işinizi halledebilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek engelleri gözünüzde büyütmemeye ve iletişimde hassasiyetleri gözetmeye özen göstermelisiniz.

17 Mart 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızdaki sorumluluklarınız ağır gelebilir. İlişkinizdeki bazı problemlerin su üstüne çıktığını görebilirsiniz. Aile hayatınız ve özel ilişkiniz arasındaki çatışmalar sizi zorlayabilir.

17 Mart 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizemlerle ilgilenmek, cinsel fanteziler yaratmak, sevdiğinizle loş bir ortamda romantizmi harekete geçirecek bir müzikle baş başa kalmak veya su kenarlarına kısa gezintiler yapıp oksijen almak için çok uygun bir gündesiniz. İlham verici bir sosyal ilişkiye başlamış olabilirsiniz. İlişki kurmayı düşündüğünüz birine veya mesleki ortaklık fikrinize karşı ebeveyniniz, bilhassa babanız tarafından muhalefetle karşılaşabilirsiniz. Genel itibarıyla derin muhabbetler edebileceğiniz kişilerle diyaloğa girmeyi tercih edeceksiniz.

17 Mart 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizle ilgili olarak yaptığınız hatalar varsa, bunları bugün görebileceksiniz. Olumsuzlukları kendi haline bırakmayın veya gurur yapıp kabullenmemezlik etmeyin; elinizde, aksaklıkları düzeltmek için büyük bir şans olabilir.

17 Mart 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 32"
Ay
Kova
16° 21' 16"
Merkür
Koç
17° 33' 13"
Venüs
Boğa
02° 52' 57"
Mars
Koç
00° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 51"
Satürn
Balık
16° 42' 32"
Uranüs
Boğa
22° 26' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 41"
Lilith
Başak
23° 30' 26"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>