Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ayaklarınız yere basmıyor. Aşıksınız ama bu aşkta kendinizi biraz geri plana atmışsınız. Önceliklerinizi iyi değerlendirmelisiniz. Aksi takdirde ilişkinizde tatminsizlikler doğabilir.

Bugün Koç burcu insanı için oldukça verimli geçebilir. Zihin gücünüzü işlek bir şekilde kullanabilecek, yeniliklere uyum sağlayacak, ani kararların başarıyla üstesinden geleceksiniz.

Kafanızdaki yatırım planını neredeyse karara bağlamışsınız. Bilir kişiye danışmanızda fayda var. Bugün harcamalrınızda daha makul davranacağınız bir gün olacak.

Ev değiştirme planı içinde olan Koçlar biraz daha uzun arayışları göze alsınlar. Çok daha hoşunuza gidecek bir ev göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kısmetinizin alabildiğine açık olduğu günlerdesiniz. Haftanın daha başlangıcında, bugün alacağınız haberler size bunu müjdeleyecek. Fırsatları gerçekçi ve değerlendirmeci bir şekilde ele alırsanız pişman olmazsınız. Geleceğinizle ilgili büyük bir değişikliğin önünü açacak ya da kapayacak bir gündesiniz. Bugün alacağınız kararlara dikkat etmelisiniz.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar yeni haftamız saat 01:41 Ay-İkizler burcu geçişiyle başlayacak. Bugün gerekgerekse ev yaşamınızla ilgili mevzular birbirinin içine geçebilir. Yani bir yandan görevlerinizi yapmaya çalışırken diğer yandan aklınız evde olabilir. Aksamalar oluşmaması için iyi bir planlama kesinlikle şarttır. Huzursuzluktan özellikle uzak duralım. Saat 08:21 Venüs-Jüpiter kavuşumu, moral gücünüzün içsel anlamda yükselişinde yardımcıdır. Böyle bir yükseliş hem aile hayatınız hem finansal hem de eğitimden girişimlere kadar geniş bir alanda moral gücü sağlar. İnsan dış dünyadan gelen olumsuz tesirlerle çoğu zaman zorlanıyor. İşte böyle bir kavuşumla, hayatın tersine değil, akışına göre ilerliyoruz. Daha az kuvvet harcayarak, kendimize yatırım yapıyoruz. Birilerini memnun edeyim demek yerine, ben ne ile mutlu olurum diyoruz. Tabii ki, manevi zenginlik kazanıyoruz. Bunların tümü gayet olumludur. İllaki dışarıdan onay beklemek, alkışlanmak isteriz. Fakat biz, kendi içimizde huzurlu değilsek ne işe yarayacak ki. İşte bu enerji, kendi kendinizi alkışlamanız yönünde faydalıdır. Ailenizin büyümesini, genişlemesini de sağlar. Hayata olumlu yönde bakmanızda, umutlanmanızda yardımcıdır. Saat 13:59 Ay-Neptün zorlu görünümü, birileri veya bir şeyler hakkında  erken karar vermememiz, önyargılı düşünmemiz gerektiğini hatırlatıyor.  Durumu iyice bir anlayalım ve sağlıklı bir karar verebilmek için olasılıkları inceleyelim. Bazen insan bir olayı taraflıca ele almaz. Sadece o an için, hissettikleriyle harekete geçer. Biz sakin kalalım ve gerçekçi düşünelim. Saat 15:32 Ay-Jüpiter görünümü,konularında düşünmenin işaretçisi olduğu gibi, kendinizi geliştirmek amaçlı bilgilenmenin, değişik bir şeyler yaparak ilgi uyandırmak ihtiyacının da göstergesidir. Ayrıca bazı kişilerin sizinle ilgili düşüncelerini öğrenirsiniz. Ancak bunlar tam olarak nedir, ne değildir diye anlamak gerekiyor. Netleşmesini bekleyelim. Saat 16:11 Ay-Venüs görünümü, bazı kişilerle yaşanan sürtüşmelerin veya işin yoğunluğu nedeniyle yaşanan koşuşturmanın sizi bir hayli tedirgin etmesine yol açabilir.  Sabırlı olmakta zorlanıyorsunuz. Mecburen içinize atıyorsunuz. Ancak bir yere kadar dayanmaktasınız. Yeni haftanın her konuda şansı yakalamanız ve güzelliklere kavuşmanızda vesile olması dileğimle,  

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs ve Jüpiter maddi konularda size vereceği olumlu destekleri görmezlikten gelmemelisiniz. Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; belirttiğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Fevri davranarak şikayetçi olmayın. Küçük engellerin, büyük başarıları da beraberinde getirebileceğini aklınızdan çıkarmamaya çalışın.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenli ve sağlıklı bir imaj çizebileceğiniz günlerdesiniz. Bundan sonra atacağınız adımlar haksız ya da suçlu olanların üzülmesini, haklı veya masum olanların şaşırmasını sağlayacak türden olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Bu hafta sonu, bazı konularda aşırı tepkiler verebilir ya da bazı kişilerin hareketlerini değerlendirirken doğru tahliller yapamayabilir, bazı hareketleri hafife alabilir ya da tam tersi, haddinden fazla önemseyebiliriz. En doğru kararı alarak ilerlemeye çalışmakta fayda var. Yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

17 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Rekabet ve kariyer konularında hareketli bir gün gözüküyor. Uzun vadeli hedeflerinizle ilgili kafanızda yeni fikirler ve planlar oluşabilir. Ancak uygulama noktasında tedbirli olmalı ve fikirlerinizi paylaşmakta acele etmemelisiniz. Üstlerinizle olan iletişiminiz önem kazanacak. Daha diplomatik ve ölçülü olmanızda fayda var.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Yeni başlayan ilişkinizde çok dikkatli olmanız gerekiyor. Ona karşı ani bir beğeni hissetmeniz tutkulu bir aşka başladığınızın göstergesi. Kısa zamanda kıskançlık krizlerine tutulmamalısınız. PARA: Mali açıdan güvence peşinde koşmanız moral olarak sizi çok etkiliyor. İstediğini elde edememenin sıkıntılarını yaşıyorsunuz. SAĞLIK: Aşırı hareketsizlik sizin daha fazla yorgun ve bitkin hissine sokacaktır. Biraz canlanın.

18 Ağustos 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

18 Ağustos 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 11' 55" R
Ay
Aslan
25° 54' 21"
Merkür
Koç
29° 48' 24"
Venüs
Boğa
19° 47' 41"
Mars
Koç
11° 26' 07"
Jüpiter
Boğa
27° 32' 43"
Satürn
Balık
17° 47' 08"
Uranüs
Boğa
23° 13' 47"
Neptün
Balık
29° 19' 36"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
21° 29' 02"
Lilith
Başak
25° 01' 50"
True Node
Koç
14° 52' 25"
Son Güncelleme : 15/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>