Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Son günlerin belki de en güzel akşamını geçireceksiniz. Size bir başka çift daha eşlik edebilir. Neşe, muhabbet bir yana, size uzun zamandır bakmadığı kadar güzel bakacak. Adeta bir aşk tazeleme gecesi olacak.

Aklınızın yarısı işte, yarısı başka şeylerde. İlgili ilgisiz bir sürü şey, aklınızı çelmeye yetiyor. Tamam, kendi işleriniz aksamıyor ama aklınızı çelen her şeyi başkalarına aktardığınız için çevrenizdekileri çok meşgul ediyorsunuz.

Bugün bir alım satım işiniz olabilir ve size çok kar getirebilecek bir alışveriş içinde olacaksınız. Uzun zaman önce bir arkadaşınıza borçlanmıştınız ve bu sıralar bu dostunuz kapınızı çalabilir.

Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz ama haksızlığa uğrayabileceğiniz nedenleri biraz da siz yaratıyorsunuz. Başkaları hakkında konuşmaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizdekiler size esnek davrandıkça siz farkında olmadan daha çok istiyorsunuz. Zaman zaman sizinle ilgili olarak ben merkezci olduğunuz düşünülüyor. Oysa siz bunu hak etmiyorsunuz. Haksızlığa uğramamak için, çevrenizdekilerin taleplerine de kulak vermelisiniz. Yakında bu konuda sizi uyarabilirler.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:29 Ay-Neptün olumlu görünümü, Perşembe gününün ilk etkili enerjisidir. Endişelerinizi, korkularınızı bir yana koyarak, gelişmeye, bilgilenmeye önem vermeniz ve ideallerinize sahip çıkmanız yönünde sizi destekliyor. Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görünümü, bir yandan tutkulu olduğunuzu, diğer taraftan bazı meseleleri ciddi şekilde ele aldığınızı gösteriyor. Çünkü siz hem güven arıyorsunuz hem de ilişkinizden emin olmak istiyorsunuz. Saat 12:29 Ay-Mars zorlu görünümü, çevremizdeki kişilerle ilişkimizde derinlikli düşünürüz ve onlarla güçlü bağlantılar kurmaya çalışırız. Ancakve sağlık anlamında bizi yoran, özgürlüğümüzü kısıtlayan meseleler gerginlik yaratabilir. Saat 16:39 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır.  Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı ilişkilerinizde geleneksel davranmaktan hoşlanmadığınız bir gün. İstekleriniz ve yaşamınızla ilgili bazı sorunlarla tek başına mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz. Geçmişten gelen hataların karşınıza çıkmasından hoşlanmadığınız halde gizli inatçılığınız yüzünden her zaman kayıplara adaysınız.

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde başkalarından önce devreye girmek veya girişimde bulunmak istediğiniz konular varsa, bir kere daha düşünmeniz gerekiyor olabilir. Şimdilik, artı eksi dengesini kontrol etmeden öne çıkmamakta fayda var.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece aktif ve ön planda olabileceksiniz. Bugün sizin için öncelik taşıyan konularda verimli ve başarılı olmaya yakınsınız. Her konuda planlı hareket etmeniz ve yeni başlangıçlarınız sizi ileriye taşıyabilir. Yeni adımlar atmaktan çekinmeyecek ve kontrolü elinizde tutabileceksiniz. İlişkilerinizde biraz çaba ile olumlu gelişmeler elde etmenin keyfi yakalanabilir.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insana duygularınızı ifade ederken siz de beklentiler içine giriyorsunuz haklı olarak. İstediğiniz sözleri duyamamak sizi biraz üzebilir.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve özel yaşamınızdaki görüşmelerinize zaman ayırabileceğiniz bugün, aktif bir iletişim trafiğiniz sözkonusu olurken, haberleşme, mesajlaşma ve sıklıkla gelen telefonlar gündeminizi meşgul edebilir. Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz bu zaman diliminin akşam saatlerinde iletişimde ani fevriliklerden uzak kalmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız coşacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 30" R
Ay
Boğa
08° 37' 23" R
Merkür
Koç
21° 21' 43"
Venüs
Boğa
09° 52' 14"
Mars
Koç
05° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 41"
Satürn
Balık
17° 10' 53"
Uranüs
Boğa
22° 45' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 28"
Lilith
Başak
24° 08' 11"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>