Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda bugün bazı güzel sürprizler yaşayacaksınız ve duygusal olarak kendinizi güçlü ve cesur hissedeceksiniz. Sevgilinizle güzel bir gün geçirmeniz söz konusu olabilir.

Amirinizle olan yakın ilişkileriniz yüzünden işyerinizde bazı arkadaşlarınız tarafından kıskanılacaksınız. Amirinizle olan yakın ilişkilerinizi çevrenizden gizlemek zorundasınız.

Parasal konularda çok dikkatli davranıyorsunuz ve harcamalarınızı kontrollü bir biçimde yapıyorsunuz. Bu sayede yakında çok istediğiniz bir şeyi satın alabileceksiniz.

İç dünyanızda bazı değişimler yaşayabilirsiniz. Hayal gücünüz ve yaratıcılığınızın oldukça yüksek olacağı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaktaki bir dostunuzun da etkisiyle bazı önemli kararlar alma aşamasındasınız. Bu kararlar hayatınızı oldukça fazla etkileyecektir. Bu etki önceleri olumsuz gibi görünebilir fakat zamanla olumlu olacaktır. Fakat sizi asıl endişelendiren alacağınız bu kararlara aile büyüklerinizin tepkisi.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar  Çarşamba günümüzün ilk etkili enerjisi, saat 02:30 Ay-Pluto  görünümüdür. Bu enerji,  sanki korktuğunuz, kaygı duyduğunuz meselelerle karşılaşmanıza, yüzleşmenize sebep olur. Zaten biliyordum, bunların olacağı belliydi gibi cümleler sarfedersiniz. Oysaki bütün bunlar çözümlenmemiş problemlerin kendini hissettirmesidir. Siz üstünü kapattıkça onlar tekrar ortaya çıkmaktadır. Saat 16:41 Ay-Uranüs karşıtlık etkisi altında, parasal veya ilişkinizle alakalı konularda ani kararlar  verebilirsiniz.  Borçlarınızdan kurtulmak veya birilerinden destek görmek için böyle davranırsanız, risk altına girebilirsiniz. Onun için, enine boyuna düşününüz. Saat 16:49 Ay-Venüs görünümü, bir çok konuda henüz  mutlu ve doyumlu olmadığımızı işaret ediyor.  Aradığımız huzur ve paylaşım. Maddi konularda rahatlamak istiyoruz. Bunları düşünürken doğal olarak sevgimizi göstermek kolay olmuyor. Saat 19:44 Venüs-Uranüs arasındaki olumlu görünüm aslında sizin için gerekli olan bir uyarıdır. Bu uyarıyı doğru şekilde algılarsanız bu enerjinin sizi rahatlattığını farkedersiniz. Öncelikle ilişki-ortaklık-mali konular-cinsel yaşamınız-sağlığınızla ilgili konular üzerinde olumsuz düşünmemenizi tavsiye ediyorum. Her şeyi bu kadar incelemekle, sürekli endişelenmekle, şunu da yapayım, bunu da ayarlayayım, düzelteyim, keşke şöyle olsa, neden böyle değil diye sürekli düşünerek kendinize haksızlık etmiyor musunuz? Sonunda zaman geçiyor ve bir şekilde işler yoluna giriyor veya girecek. Ancak siz kendinize bu denli yüklendiğiniz için sıkılıyor, üzülüyor ve hayatın tadına varamıyorsunuz. Bugün şöyle bir kendinizi akışa bırakın. Dünyayı kurtarmak zorunda olmadığınızı biliniz. Bir de unutmayalım. Venüs geri harekette. O nedenle her durumu bilinçli şekilde gözden geçirmekte yarar var. Umduğunuz her ne varsa, hayrınıza olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,  

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, ele aldığınız konuların en küçük detayları bile gözünüzden kaçmayacaktır. Dikkatli yönlerinizi işiniz ve özel ilişkilerinize yansıtacaksınız. Partnerinizin duygusal yaklaşımları kafanızın karışmasına neden olacaktır. Aranızda sorun haline gelen güven konularını tekrar konuşmalısınız. Karşılıklı anlayışa dayayan bir platform oluşturmalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınızı veya işlerinizi hızlandırmak ya da büyütmek için farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz günlerdesiniz. Dolayısıyla bu alanlarda harekete geçmek için beklememelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Her ne kadar geç öğle saatlerine kadar gerilimler veya aksilikler yaşanma olasılığı olsa bile, sevgi temalı ya da her tür ikili ilişkilerde yeni bir şans yakalanabilecek, ilişkilerde ani hoşluklara, ani karşılaşmalara veya ilk görüşte aşk türünde olaylara açık(uzun süreli olmasa bile) ya da geçmiş paylaşımlarımız olan kişilerle bir araya gelebileceğimiz birkaç günün içerisindeyiz. Venüs Uranüs arasında meydana gelen olumlu görünüm, aynı zamanda estetik veya yaratıcılık gerektiren iş, proje veya konularda da daha olumlu sonuçlar elde edebileceğimiz günlerde olduğumuzu gösteriyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde maddi konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçeleme yapmak durumunda kalabilirsiniz. İlerleyen zamanlardaakışınız değişebilir. Konuşma ve yazışmanın yoğun olduğu zamanlar gelebilir. İş hayatınızda alacağınız destekler sayesinde nefes alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınızla plan yapabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kontrolünüzü asla sağlam tutamıyorsunuz. Ne pahasına olursa olsun lider olmak istiyorsunuz.Bu inatla devam ederseniz Karşı cins sizden kaçabilir. Kendinizi çok fazla hırs Yapmaya adayarak Başkalarını baskı altına Almaya meyillisiniz. Bunu işte uyguladığınızda tepkiler alabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün iletişim konusunda kesin kararlar vererek, karşınızdaki insanlara kendi kurallarınızı ve sınırlarınızı anlatmak yerine, kendinize kararlarınızdan emin olup olmadığınızı daha iyi anlamak için zaman tanımalısınız. Gün boyunca görüşmeler, yazışmalar, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerde geçici problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha moralli hissedecek, ilişkilerinizde ruhunuza iyi gelen etkiler, paylaşımlar göreceksiniz ancak bugün için karşınızdaki kişilerin fikirleri yüzde yüz size uymadığı zamanlarda tartışmamalı, konuların üzerine gitmemeyi tercih etmelisiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizemli konular daha çok ilginizi çekebilir. Başkalarına yardım edeceğiniz, sıradışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Kötü ilişkilere farklı gözlerle bakmak bugünün etkilerinden sadece biri.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal bir beklentiniz mevcutsa ve bunun adaletli bir şekilde dağıtılmasını umuyorsanız bugün bu konuyla ilgili olumlu dönüşler alabilirsiniz. Sanatsal konularla ilgilenmek için güzeldir,ilham perileri etrafınızda olacaktır. Kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Lüks harcamalar yapabilirsiniz.

19 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>