Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız ilişkiye daha da saygı duyma yolunu seçebilirsiniz. Çevrenizde gözlemlediğiniz olumsuz örneklerden, aşka sorular çıkartıp bir yabancılaşma şeklinde etkilenmeniz gerekmiyor.

İşine pek güven duymadığınız birinin bir konuda gösterdiği çaba, onunla ilgili görüşlerinizi değiştirecek. Çözümsüz görüp gözünüzü korkutan problemler bir bir çözülüyor. Rahatlayacaksınız.

Bu günler içinde parayla ilgili mahkeme işleriniz olabilir. Para sıkıntılarınız geçmişe oranla bayağı azalmış durumda. Ama siz, bu sıkıntıları daha da aza indirme çabaları içindesiniz.

Sabırlı olabilmeniz halinde, zaman sizi doğrulayacak. Değişik, ilginç kişiliğiyle sempati toplayan biri ile ilgili, önsezilerinizden uyarılar alıyorsunuz. Hakkında yaptığınız olumsuz tespitler, yanlış değerlendirmelere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bundan sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verebilir. Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, onun bir benzeri olaya tanık olarak yeniden anımsayacaksınız. Bu, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir.

19 Ocak 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 06:41 Ay-Uranüs karşıtlığı, bir yandan kazandırıcı ortaklıklara, ilişkilere ihtiyaç duyuyoruz. Diğer yandan finansal anlamda payımıza ne düşer diye içimizden geçireceğiz. Yerine getirilmeyen sözler, paylaşım anlamında işimize gelmeyen durumlar yüzünden sıkılabiliriz. Saat 09:11 Merkür-Kuzey düğüm görünümüyle, kişisel anlamda gayet tutarlı, ciddi ve sorumluluk çerçevesinde düşüneceğiz. Hangi konularda yetenekliysek o alanlarda kendimizi ispat etmeye çalışacağız. Proje ve planlamalar için uygun olan bu görünüm yeni hedefler belirlememiz yönünde olumludur. Saat 10:26 Ay-Jüpiter kavuşumu, maddi konforumuz, iç huzurumuz bizim için önemli. Özellikle bize karşı nazik ve anlayışlı davranan, bizi düşünen kişileri memnun etmekten kaçınmayız. Saat 11:54-20 Ocak saat 01:09 arasında Ay-Boşluk etkisi altında olacağız. Bu süreçte, hayatınızda neyin değerli olduğunu düşünebilirsiniz. Eş veya ortak ilişkileri yoluyla maddi gelir elde eden birisiyseniz bunun sizi kısıtlayıp kısıtlamadığı üzerinde düşünebilirsiniz. Maddi konular üzerinde düşünebilirsiniz. Ancak yeni bir karar almak bu saatlerde yanlıştır. Saat 12:16 itibariyle Mars-Satürn arasında mücadeleci bir görünüm oluşacak. Bu yeni şartların, yeni gelişmelerin özellikle ikili ilişki ve ev hayatınızla ilgili konularda önemini vurgulayacak. Ilımlı, özverili, şefkatli yaklaşımlar göstererek, beraberlikte dengeleri sağlamaya çalışmak sizi yoruyor olabilir. Bir yandan da ailenizle ilgili sorumluluklarınız var. Hani iki dağ arasında kendinizi kalmış gibi hissetseniz de, kendinize güvenmelisiniz. Endişeli, sürekli bir şeyleri kendinize dert ederek hayatınızı düzenleyemezsiniz. Bütünlük duygusu içinde, her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinizi unutmayınız. Zaman her şeyin ilacıdır. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Mutlu bir gün geçirmemiz dileğimle,

19 Ocak 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir arada olduğun kişiler seni duygusal anlamda biraz yorabilir. Bir dostunun tavsiyeleri seni rahatlatacaktır.

19 Ocak 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden gelişen sürpriz bazı ödemeler canınızı sıkabilir. Dengeyi bulmak zor olsa da otoriter figürlerden destekler alarak ikna ediciliğinizi kullanarak aşabilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra işlerinizi geliştirmekten çok toparlamak için fırsat yaratmaya bakın.

19 Ocak 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uyumlu tavırlar sergilemeniz çevrenizdeki insanları mutlu ediyor. Sevdiğiniz kişi de bu durumdan oldukça hoşnut. Sizin için birçok fedakarlık yapmaya hazır aşkınız.

19 Ocak 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile içi ilişkileriniz ve değer verip, alanınıza aldığınız insanlarla olan iletişiminizde olumlu fırsatlar elde ederken, evinizle ilgili değişiklikler yapabilir, ruhsal olarak çok daha pozitif bir gün geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş 120si ile ruhunuza iyi gelen paylaşımlarda bulunabilir, mutluluğu partnerinizle evinizde hissedebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızın sorumlulukları özel hayatınızda sıkıntı ve sorunları karşınıza gtirebilir. İlişkilerinizde bugüne dikkat edin. Engellerle karşılaştığınızda olayları gözden geçirmelisiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in bugünden itibaren bir aylık süreyle Kova burcuna giriyor olması sizin de hizmet alanınızdaki tüm konularla daha haşır neşir olacağınızı müjdeliyor. Ayrıca sağlığınızla ilgili daha odaklı yaşayabilirsiniz.Rahatsızlıklarınızı gidermek açısından kontrollere yönelebilir, rahatsızlıklarınıza şifa bulabilirsiniz. Gündelik olarak ise Ay'ın Terazi geçişi devam etmektedir. Dolayısıyla maddi alacaklarınızı tahsil edebilir, yeni gelir kaynakları yaratabilmek için beyin fırtınasına girişebilirsiniz. Kendi becerilerinizi paraya çevirebilirsiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailevi sorumluluklarınız ile mesleki sorumluluklarınız birbirleriyle çatışabilir. Tüm görevlerinize koşturmak sizi biraz yorabilir. Ne olursa olsun, gerçekçi bakış açınızı korumalısınız. Görev sırasını iyi bir şekilde belirlemelisiniz.

19 Ocak 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 52' 30" R
Ay
Koç
15° 23' 01"
Merkür
Koç
20° 05' 58"
Venüs
Boğa
07° 55' 15"
Mars
Koç
04° 03' 00"
Jüpiter
Boğa
25° 16' 21"
Satürn
Balık
17° 03' 12"
Uranüs
Boğa
22° 40' 12"
Neptün
Balık
29° 04' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 17"
Lilith
Başak
23° 57' 39"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>