Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi son derece sakin hissedeceğiniz ve duygusal güvence ihtiyacınızın ön plana çıkacağı bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum son derece güzel olacaktır ve kendinizi iyimser hissedeceksiniz. Duygularınız olumlu ve kendinizi duygusal açıdan iyi hissediyorsunuz. Bazı sorunlarınız var ancak bugün bunlardan uzaklaşıp rahatlamaya imkan bulacaksınız. Ufak bir aksilik yaşasanız da bunu fazla önemsemeyeceksiniz. Aşk yaşamınızda bir yenilik yapmak için uygun bir günde değilsiniz.

Disiplini bir şekilde işinize konsantre olabileceğiniz bir gündesiniz. Üzerinize aldığınız bir işi bugün sonuçlandırabilirsiniz. Olayların gelişimine hakim olmayı başaracaksınız. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz. Çalıştığınız konunun üzerine yoğunlaşacaksınız ve bu anlamda bir hareketlenme olacaktır. Çevrenize karşı her zamankinden ciddi davranabilirsiniz. Çalıştığınız konuları iyi değerlendireceksiniz ve doğru kararlar verebileceksiniz.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Alacağınız kararlar yerinde olacaktır ve yeteneklerinizi olumlu olarak kullanmayı başaracaksınız. Maddi konularda olumlu girişimlerde bulunabilirsiniz.

Planlarınız sizin istediğiniz şekilde yürüyecektir. Ancak inatçı yaklaşımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel anlamda olumlu bir gün geçireceksiniz ve gelişmeler karşısında soğukkanlı davranmayı başaracaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Daha çok realist bir şekilde düşüneceksiniz ve planlarınızda detaycı davranacaksınız. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. Bir süreden beri canınızı sıkan bazı gelişmeleri düşünmeye fırsat bulabileceksiniz ancak işinizle de gerektiği şekilde ilgileneceksiniz. Genel anlamda kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir gündesiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Salı günümüz, saat 06:05 itibariyle etkili olacak Ay-Mars mücadeleci görünümüyle başlıyor ve ardından saat 14:11 olana dek Ay-Boşlukta ilerliyor. Bu iki durum, ev içi aktivitelerinin ve yoğunluğunun işaretçisidir. Yolculuklar, iletişim ve haberleşmeler  artabilir ancak beraberinde dağılmalar görülebilir. İnandığınız konularda fanatik bir şekilde kendinizi savunmanız mümkündür. Ay-Boşluk etkisi altında,  etrafımızdaki gelişmeleri fazlaca inceleriz. Gözümüze bir şey hoş gelmiyorsa bunu dile getiririz. Saat 07:36 Merkür-Kuzey düğüm kavuşumu, her türlü ilişkinin maddi manevi anlamdaki  yarar ve zararı  üzerine tarafsız düşünmenin işaretçisidir. Adil ve hakça, herkesin yararına olacak şekilde yapılan düzenlemelere ihtiyaç duyulduğunu işaret eder. Kişi, kendini destekleyen, güven içinde yaşamasını sağlayan ilişkilere yönelir. Kazanmak ve kazandığını bölüşmekten yanadır. Bunu da dışarıdan bekler. İşte bu görünüm, gerçekçi bir şekilde bütçemizi ele almakta, gerginlikten uzak bir şekilde ayarını yapmakta yardımcınızdır. Geciken alacakların tahsilatı için yapılacak görüşmelerin de işaretçisi olabilir. Ayrıcahayatınız ve kazancınızla ilgili meseleler de bugün gözden geçirilir. Saat 14:11 itibariyle  Terazi burcunda ilerleyecek Ay, sosyal çevrenizde bulunan kişilerle bağlantı kurmanızı sağlayıcıdır. Nezaket ve hakkaniyet içinde hareket edilmesini istersiniz. Bazı belirsiz durumların çözüme kavuşmasını dilersiniz.  Siz adil bir paylaşım istiyorsunuz. Bencil tavırlardan hoşlanmıyorsunuz. Ne varsa açıkça ortaya konulmalı diye düşünüyorsunuz. Güzel gönlünüz, güzelliklerle buluşsun. Huzurlu, mutlu, sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

21 Ekim 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlarda dikkatli olmalısınız Bazı arkadaşlarınızın davranış biçimlerini eleştirmemelisiniz. Herkesin bir tarzı olduğunu anlamak istemiyorsunuz. Olaylara çok fazla derin bir bakış açısı getirmeniz, onların kendilerini saklamalarına neden oluyor Kendinize çok fazla güvenmeniz, hatalara neden olabilir.

21 Ekim 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hukuk, finans ya da ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda gelişmeler ortaya konulması gereken şekilde olamayabilir. Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Bize dikte edilen, artık biraz mesafede yaklaştığımız, inandırılmaya çalışılan olaylara daha mesafeli durmaya başladığımız bir gündeyiz. Biraz geri çekilip, gerçekte neler olup bittiğini anlamaya çalışıp, bindirilmek istendiğimiz trende direksiyonda başka birisinin olduğunu fark edebileceğimiz bu süreci, yararımıza olabilecek gerekli değişiklikleri yapmak için kullanmalıyız. İstikrarsızlık veya olumsuzluk içeren olayların yaşanmasının asıl nedeni lüzumlu düzeltmelerin yapılabilmesi olduğunu önemle hatırlamakta fayda var.

21 Ekim 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bedene ve sağlığa dair konulara odaklısınız. Ancak gün içinde sadece fiziksel değil maddi açıdan da kendinizi güçlendirme çabasına girebilirsiniz. Parasal birikimler ve işe dair konular öncelik kazanacak. Harcamalarınızı gözden geçirebilir, paranız için uygun yatırımlar arayışına girebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek için kurslara katılabilirsiniz.

21 Ekim 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

RESMİ dairelerle olan işleriniz sinizlerinizi gerebilir. Çıkacak ekstra masraflar da cabası. Komşularınızla

21 Ekim 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

21 Ekim 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 54' 23" R
Ay
Oğlak
18° 01' 47"
Merkür
Koç
16° 42' 11"
Venüs
Boğa
00° 20' 29"
Mars
Balık
29° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 49' 57"
Satürn
Balık
16° 31' 42"
Uranüs
Boğa
22° 18' 60"
Neptün
Balık
28° 53' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 43"
Lilith
Başak
23° 16' 42"
True Node
Koç
15° 22' 15"
Son Güncelleme : 29/04/2024 21:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>