Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Nisan 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir. Olayları abartma eğilimine girebilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Alacağınız kararlardan emin olamıyorsunuz ve iç dünyanızda bir gerilim olabilir.

Genel olarak işinizle ilgili konularda keyifsiz bir gün geçireceksiniz. İki ayrı konuyu değerlendirmeye alacaksınız ve karar vermekte zorlanabilirsiniz. Düşüncelerinizi bir noktaya toplamakta ve konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Ortak biryapıyorsanız ortağınızla fikir ayrılıklarınız olabilir. Bugün anlaşmalara varmanız ve bunları netleştirmeniz kolay olmayacaktır. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz.

Maddi konularda beklenmedik bazı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Ani harcamalarla karşılaşabilirsiniz ve bu konuda dikkatli olmayacaksınız.

Oldukça enerjiksiniz ancak enerjinizi olumsuz kullanabilirsiniz. Özellikle duygusal kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başka bir konuda, size destek olmak için çırpınan dostlarınız var. Bu desteklere olumsuz bakmanızı gerektirecek duygusallıklar içine girmeniz gerekmiyor. Önemsediğiniz bir konuda uzun zamandır harcadığınız yoğun emeğin ve kararlılığınızın karşılığını almak üzeresiniz. Bununla ilgili bugün alacağınız umut kırıcı duyumlar iyi niyet taşımıyor.

21 Nisan 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 21 Nisan saat 13:32-04 Haziran saat 19:16 tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Mars, plan ve projeleriniz üzerinde çalışmak, nereye varmak istediğinizi ve hedefinizi belirlemek adına hazırlık dönemi. İş hayatında çok zeki, mantıklı, esnek ve hızlı olmak kadar, artı ve eksileriyle kararlarımızı tartmak da önem taşıyor. Araştırmak, bulmak, incelemek, geçmiş tecrübelerimizi göz önüne almak, aceleyle kararlar vermemek lazım. Bu süreçte, işverenler genelde kendilerini her şeyde haklı görmeye çalışabilirler. Yoğunluk artabilir. Bu yüzden de işlerimizi yetiştirmek zor olabilir. Bu geçişi yöneten Merkürün geri hareketi gölgeli günleriyle birlikte 10 Mayıs tarihine kadar etkilidir. Benim tavsiyem, öncelik sırasına göre işlerinizi tanzim etmektir. Bunu başarmanın yolu ise, deneyim ve soru sormakla mümkün olabilir. Merak duygusu size gideceğiniz yön üzerindeki ipuçlarını toplamanızda yardımcıdır. Konusunda deneyimli insanları dinlemekte yarar var. Bu dönemin dikkat edilmesi gereken bir başka noktası, amacınızı iyi belirlemekten geçer. Bunu başaranlarınız olduğu gibi, başarmakta, seçmekte zorlananlarınız da olabilir. Böyle durumda olanlar yeteneklerini göz önüne alarak karar verirlerse, gerçekleştirmede zorluk çekmezler. Eğerhayatınız, mali konular ve çevresel değişimlerle ilgili karar vermekte zorlanıyorsanız, durup tekrar bir incelemede bulununuz. Acele etmeyelim. Sakince kararlarımızı mercek altına alalım. Saat 14:09 Venüs-Satürn görünümü, özel hayatımız, ilişkimiz, evimiz, ailemizle ilgili konularda daha dikkatli adımlar atmamız yönünde bizi uyarıyor. Eğer beraberliğimizde sorunlar varsa, bu evimiz içinde bizi huzursuz ediyorsa, oturup bir düşünmek lazım. Sevdiğimiz insana olan düşkünlüğümüzü, ilişkimizin bizim hayatımızdaki önemini, mevcut durumu gerçekçi şekilde ele almalıyız. Diyelim ki, yalnızız. Karşımıza biri çıktı. Bu kişinin güvenilirliğini, aile yapısını, hayatı ele alış biçimini gözden geçirmeliyiz. Eğer boşanma aşamasındaysak, tekrar bir duruma bakmakta yarar var. İş ortaklığımız varsa, her türlü konuyu konuşmak ve dikkatlice incelemede bulunmakta yarar var. Empati çok önemli. İlişkide, ailevi konularda duygudaşlık kıymetli. Fakat bir o kadar önemli olan da, gerçekçi olmamızdır. Beklentilerimiz yönünde güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

21 Nisan 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bulunduğun ortamdan uzaklaşmak isteyeceksin. Arkadaşlarından gelen teklif ile hafta sonunu şehrin dışında geçirmek için planlara başlayabilirsin.

21 Nisan 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailevi sorunlarınız da önemli bir çözüm noktası olabilirsiniz. İlişkilerde rayına oturamayan bazı problemleriniz emeklerinize haksızlık yapılmış duygusu verip sizi agresifleştirebilir.

21 Nisan 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi iyi hale getirmek için çaba sarf etmeniz gereken bir gündesiniz. Gelecek yönünde yaptığınız planlarda değişiklik yapabilirsiniz. Ticari konularda kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ailevi konularda farklı fikirler gündeme gelebilir. Duygusal olarak sıkıştığınızı hissedebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşırı stres yaparak sadece kendinizle savaşırsınız. Stresli ortamlarda bulunmamanızda fayda var. Pozitif dostlarınız arasında bulunmak sağlığınıza da fayda sağlayacak.

21 Nisan 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendinizi daha güçlü ve rahatlamış hissedeceksiniz. Dostlarınızla görüşecek, ilişkileriniz çok daha sıcak ve yoğun olacak. Sevdiğinizle birlikte geleceğe yönelik planlar yapabilir, projelerinizi onunla paylaşabilirsiniz. Olumlu duygular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinizde sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi göstermekten ve toplumsal konularla ilgilenmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen gösterin.

21 Nisan 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mars 5 Haziran tarihine kadar mesleki ve toplumsal alanınızda ilerleyecektir. Bu alanda motivasyon, hareket, canlılık ve mücadele enerjisiyle hareket etmek için potansiyeliniz yükselecektir. Bugün de sağlığınızla ilgili operasyonlar için uygun bir gündesiniz. Hizmet ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlamak ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Hedeflerinizi gerçekleştirebilmek için kendinizi geliştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

21 Nisan 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz son derece yoğun bir tempoda geçebilir. Bazı görüşmeler veya toplantılar yapmak yada faaliyetlerde bulunmak için şehir içinde kısa seyahatler yapmanız mümkündür. Kısa mesafeli şehir dışı seyahatler de günün konuları olabilirler.

21 Nisan 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>