Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çoktandır aradığınız kişiyi nihayet bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Onu hem sevimli, hem de çok çekici buluyorsunuz. Hissettiklerinizi onunla paylaşmanız onu şımartmıyor aksine bundan biraz da mahcup oluyor.

İş yerinizde herkesin sorun yaşadığı biriyle açıkça konuşmak sizin üzerinize kalabilir. Size bu konuda destek olacağını söyleyenler, sizi yarı yolda bırakabilirler.

Bir alacağınızı istemekten çekiniyorsunuz. Bir kaç kez üstü kapalı sözleriniz anlamazlıktan geldiği için açıkça istemeye cesaretiniz yok. Oysa o paraya bugünlerde çok ihtiyacınız var.

Kendinizi fazla yorduğunuzun farkındasınız. Bu kadar hareketli bir yaşama alışık olmadığınız için zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizdeki sevinç ve hüzün gün boyu yer değiştirecek. Bir yakınınızla ilgili duyduğunuz endişe sizi üzüyor. Yeni yaşadığınız ilişki ise ayaklarınızı yerden kesiyor. Akşama doğru yapacağınız program üzüntünüzü bir kenara atmanıza vesile olacak. Yakın arkadaşlarınızdan birinindeğişikliğini kalabalık bir grupla kutlayabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 22 Kasım saat 00:22-21 Aralık saat 13:44 tarihleri arasında Güneş-Yay burcu geçişi, aileniz ve yuvanızı ilgilendiren konularda ciddi bir şekilde düşünmenizi sağlar. Sorumsuz davranılmamalı, yapıcı olunmalıdır. Evin içinde problemler varsa, bunlar ancak inançla, hoşgörüyle çözüme kavuşabilir. İnsanlarla birlikte çalışabilme, bütünleşme yolunda bize kuvvet veriyor. İşimize geleni saptadığımızda, onun iyice kritik ederek, yönümüzü kolayca belirliyoruz. Saat 11:35 Ay-Venüs olumlu görünümü sizlerin gerek aşk hayatınız gerekse kişisel anlamdaki tüm kararlarınızı aklınız başında, seçici ve dikkatli bir şekilde ele almanızı sağlıyor. Geçmişte yaşananları unutmadan, geleceği tasarlamak lazım. Saat 17:31 Ay-Merkür görünüm etkisi altında, aklınıza yatan bir şeyi yapmak istersiniz. Birileri veya şartlar buna engel olmasın diye her türlü tedbiri almaya çalışırsınız. Saat 18:37 Ay-Pluto görünümü derinlerinizde bulunan tüm gizli duyguları ortaya çıkartıcıdır. Ne olacaksa bir an önce yapılmalı ve isteklerime kavuşmalıyım diye düşünebilirsiniz. Saat 20:41-23 Kasım 22:42 arası Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kararlarınızı yürürlüğe koyma anlamında beklemede kalınız. Çünkü daha sonra başka bir fikir size daha parlak gelebilir. Saat 21:19 Merkür-Jüpiter görünümü, merak ettiğiniz konularda bilgilenmenin göstergesidir. İletişiminiz güçlenir. Sözel ve yazı anlamında düşünceleriniz gayet güçlü ifade edersiniz. Yabancı dilinizi geliştirme veya yabancı dil kullanarak kurulacak bağlantılar olumlu ilerler. Bunlar maddi ve özel konularda olabilir. Özgürlük sizin için gayet kıymetlidir. Bağlayıcı, zorlayıcı hiçbir şeyden hoşlanmayız. Kendimizle barışığız. Elimize bir para geçebilir. Beklediğimiz bir ödeme gerçekleşir. Güneşin ışıkları altında, mutlu bir güne uyanmamız dileğimle,

22 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, burcunuzda ilerliyor. Amaçlarınız doğrultusunda yaptığınız çalışmaların sizi yormadığı bir gerçek.. Partnerinize olan tutkularınız sizi farklı bir şekilde yönlendirebilir. Arkadaşlıklar ve sosyal yaşam önem kazanacak. Birlikte olduğunuz kişilerle yeteneklerinizi birleştirerek, sizin de öncülüğünüzü yaptığınız bazı aktiviteleri başlatacaksınız.

22 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi isteklerinize öncelik vermelisiniz. Çevrenizin sizin pencerenizden bakmasını istiyorsanız, samimi ve pozitif olun. Önceki deneyimleriniz size yol gösterebilir. Belli konularda ilerleme kaydetmeniz için, stratejik davranmalı ve gereksiz polemiklere girmemelisiniz. Günün Atmosferi:Hayalperest yaklaşımlardan veya varsayımlardan kaçınmalı ve gerçekçi olunmalı. Kararsızlıklar vea iniş çıkışlı durumlar olabilir. Öğle öncesi saatlerde yanlış anlaşılmalara karşı esnek ve affedici olmak yararlı olabilir. Farklı engel veya aksilikler de olabilir. Dedikodu yapmaktan veya söylentilere inanarak hareket etmekten kaçınmalı. Öğle sonrası saatlerde ise, olumlu gelişmeler veya duyumlar söz konusu. Olumlu ve zarif kişilerlebirlikleri veya arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Öğreneceğiniz kadar öğreteceğiniz şeyler de olabilir. Olumlu iletişim kurmaya veya yaşadığınız yerde koşullarınızı iyileştirmeye çalışmanızda fayda var. Ancak, ihmal edilen görev ve sorumluluklar sorun yaratabilir ve duygusal yaklaşımlarde sorun yaratabilir. Planlı programlı ilerlemeli ve dikkatli olmalısınız. Kurallarla ilgili veya yapısal problemler dikkat gerektiriyor.

22 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hassas olduğunuz konularda daha fazla mücadele içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri toparlamak için plan yapabilirsiniz. Önemli değişiklikler gündeme gelebilir. İletişimde olduğunu kişilerden yardım alabilirsiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz işlerinize yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle organizasyonlar yapabilirsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularla ilgilenebilirsiniz. Öğrenmeye açıksınız. Yeni başlangıçlar yapmak için alternatif planlar üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda işleriniz artabilir.

22 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yaşamınızda aşk, mutluluk, güzellik ve uyumu daha fazla elde edeceğiniz, gittiğiniz her ortama sevgi ve bolluk götüreceğiniz, yaşamınızın her alanında sizi destekleyen etkiler sunan, şanslı ve öne çıkarak bir zaman dilimindesiniz.

22 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel biranlaşması, evle ilgili bir işin çözüme ulaşması veya aile hayatınızda parasal şanslarınızın bollaşması söz konusu olacak. Fakat bir yandan da sorumluluklarınız bu hafta artıyor.

22 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Salı gününe olumlu enerjiler ve güçlü duygularla başlıyorsunuz. Bütçenizi ve gelir gider dengenizi irdeleyeceğiniz, bunu da içsel olarak idrak edeceğiniz bir etkide bulunuyorsunuz.Diğer taraftan manevi alışveriş dengenizi de sorgulayabilirsiniz. Mülk yatırımı için şakanızı önünüze koyup tüm fırsat ve verileri değerlendirme aşamasındasınız. Maddi kaynaklarınızın ev eşyası, mülk yatırımı, kişisel araç gereçlerin temini için kullanılmasını planlayabileceğiniz özel bir gökyüzü durumuna sahipsiniz.

22 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın psikolojik sorunlarıyla ilgilenmelisiniz. Bencilce tutumunuzdan biran önce sıyrılın. İş hayatınızı aşk hayatınızla karıştırmamaya özen gösterin. Bugün yeni dostlar edinebilirsiniz. Karşınızdaki insanı iyice tanımadan özel hayatınıza ortak etmeyin.

22 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 44' 05" R
Ay
Başak
27° 06' 34"
Merkür
Boğa
03° 12' 14"
Venüs
Boğa
23° 01' 56"
Mars
Koç
13° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 09' 59"
Satürn
Balık
17° 57' 53"
Uranüs
Boğa
23° 22' 57"
Neptün
Balık
29° 23' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 55"
Chiron
Koç
21° 37' 02"
Lilith
Başak
25° 19' 21"
True Node
Koç
14° 55' 29"
Son Güncelleme : 18/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>