Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Geçmişte yaşadığınız fırtınalı ilişkilerden sonra huzurlu bir ilişki size iyi geliyor. Ama zaman, zaman heyecanı özlediğinizi fark ediyorsunuz. Önümüzdeki günler sessiz sorgulamalara açık görünüyor.

Tatilden sonra kendinizi yapmanız gerekmeyen pek çok işi yaparken bulabilirsiniz. İnisiyatifli ve seri oluşunuz üzerinize vazife olmayan işlerin üzerinize yıkılmasına neden olabiliyor.

Bazı kararlarınızı bir kez daha düşünmenizde yarar var. Vazgeçmeyi düşündüğünüz mülk ya da benzeri bir değer, sonradan yararsız pişmanlıklar yaratabilir.

Bugünlerde belki de biraz bencil olmanız gerekecek. Soylu bir davranışınız hak ettiği karşılığı bulmuyor, fedakarlığınızın muhatapları fırsatçı bir bakış içinde görünüyorlar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eskiden beri tanıdığınız ama yeni samimi olduğunuz bir grup arkadaşınız, sizi de dahil etmek istedikleri projeler geliştiriyorlar. Bugünlerde bu düşüncelerini sizinle paylaşabilirler. Yeni fikirlere açık olmanız size yarar sağlayabilir. Çevrenizdeki herkesi düşünürken kendinizi biraz fazla erteliyorsunuz. Gözden kaçırdığınız bazı şeylerin, kıymetini göremeyebiliyorsunuz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 24 Haziran saat 05:31 Yengeç burcunda doğacak Yeniay, sosyal ilişkileriniz, hedefleriniz, girdiğiniz ortamlarda önem verdiğiniz hassasiyetler öne çıkıyor. Aşk, parasal konular, evlilik ve özel paylaşımlara verilecek önem bu Yeniayın özünde yer alıyor. Şimdi birlikte görünümleri inceleyerek daha fazla fikir sahibi olalım. Ay-Merkür kavuşumu, bu Yeniayda hedefimize varmada bize destek olabilecek güvenilir dostları işaret ediyor. Bunlar eskiden beri tanıdığımız kişiler veya yeni tanıştığımız ancak projelerimizle ilgilenen kişiler de olabilir. Venüs-Pluto görünümü, sizde güven hissi uyandıracak biriyle tanışmanın işaretçisidir. Bu kişi yabancı bir ülkede veya başka bir şehirde yaşıyor olabilir. Bu Yeniayın en olumlu etkisi bu konuda öne çıkıyor. Moralinizi yükseltiyor. Maddi ve manevi anlamda rahatlatıcı para vefırsatlarının da bu Yeniayda karşımıza çıkması mümkündür. Ay-Mars kavuşumu Başakların aradıkları eşle karşılaşmalarını sağlıyor. Neyi istediğimizi ve neyi seçeceğimizi biliyoruz. Hedefimize her anlamda kilitlenmiş durumdayız. Ay-Jüpiter görünümü, kaliteli ve seçkin olana yöneltiyor bizi. Ailemiz, yuvamız, sevdiklerimiz için para harcayabiliriz. Güzel ve çekici görünmek isteriz. Ancak bütçemizi zorlamadan olursa gayet iyidir. Ay-Neptün görünümü, bir arkadaşınız vasıtasıyla veya bir ortamda karşınıza çıkabilecek kişiyi işaret ediyor. Gayet romantik bir karşılaşma diyebiliriz. Bu Yeniay, bir çok açıdan Başaklar için olumlu gelişmelerin müjdecisi gibi görünüyor. Yeniayın her birimiz için güzelliklere vesile olması dileğimle,

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgilinle aranda çıkabilecek bazı tartışmalar istemediğin noktalara gidebilir. Daha yapıcı olman gereken bir gün.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sezgilerinize güvenmeniz size iyi gelebilir. Kendinizin ve başkalarının duygularını hoşgörülü bir şekilde rafine edip hayatının anlamını çıkarmanız gereken bir gün diyebiliriz... Hürriyet Aile /

24 Haziran 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çevreniz ve arkadaşlarınızla daha fazla temas ve paylaşım içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik bir hareketlilik var.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Farklı çevrelerden kişilerle tanışabilir ve yabancı ülkeden gelen kişilerle karşılaşabilirsiniz. Maddi fırsatları değerlendirmek için saygı duyduğunuz kişilerin görüşlerinden faydalanacaksınız. Güzel yatırım fırsatları karşınıza çıkarsa değerlendirmekten çekinmeyin. Evinizde rahat vakit geçirmek isteseniz de içinizden yükselen enerji sizi evinizin dışına çıkartacak.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Yengeç burcunda bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ay sosyal yaşamınızda yenilikleri beraberinde getirebilir. Yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye dahil olabilirsiniz. Geleceğe umutla bakabileceğiniz yeni bir vizyon belirleyebilirsiniz.

24 Haziran 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay sayesinde planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Arkadaşlarınızla düşündüğünüz, organize ettiğiniz birtakım projeler varsa uygulamaya koyun.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın yorgunluğunu arkadaşlarınızla buluşarak üzerinizden atmalısınız. Zira sizin de sosyalleşmeye, dertleşmeye ihtiyacınız var. Öğleden sonra Yengeç burcunda meydana gelecek Yeni Ay sizin koruma kollama, sevdiklerinize hizmet etme isteğinizi artıracak.

24 Haziran 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

24 Haziran 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 15' 23" R
Ay
Balık
06° 02' 16"
Merkür
Koç
18° 17' 45"
Venüs
Boğa
04° 35' 37"
Mars
Koç
01° 58' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 21"
Satürn
Balık
16° 49' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 52"
Neptün
Balık
28° 59' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 20"
Lilith
Başak
23° 39' 41"
True Node
Koç
15° 21' 54"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>