Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizdeki yalnızlık duygusu, sürdürdüğünüz ilişkideki bazı sorularınızdan kaynaklanıyor olabilir. Problemleri en aza indirgemek için önünüze koyduğunuz formüller, biraz gönül kırıcı gibi.

Sınırlı insanlarla bilgi alışverişi içinde olmayı sorun ediyorsunuz. Sabırlı olmalı, bugünkü olumsuz koşullar içinde, hiç kimseyle sürtüşmeye girmeme yolunu seçmelisiniz.

Ödemelerinizi kapatmak için bugünlerde önemli bir kaynak elde edebilirsiniz. Uzun zamandır beklediğiniz size ait bir paranın gecikmesi, bu parayla ilgili olan işi biraz sıkıya almanıza neden olacak.

Boş yere kırılganlık yaşamamayı beceremiyorsanız, bu türden kırılganlıklarınızı içinizde yaşamayı deneyin. Alıngan kişiliğinizin bazı çıkışları insanları incitebiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizi biraz daha verici davranışlarla sürdürmek isteyebilirsiniz. Bugünlerde sizi buna yöneltecek duygusallıklar söz konusu. Geçmişte yaşadığınız olumsuz bir tecrübenin üzerinizdeki etkileri, bugün benzer bir olayda sizi cesaretsizleştirecek. Hayatınızı yeniden şekillendirebilmeniz için doğan bir fırsatı bu yüzden kaçırabilirsiniz.

24 Mayıs 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 02:54  itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek Ay, gayet ciddi bir şekilde her durumu gözden geçirmenizi sağlar. Aşkta gayet ciddi, sizden yaşça büyük veya olgun görüşte kişilere yönelebilirsiniz. Eğer çocuğunuz varsa onunla yakından ilgilenebilirsiniz. Kalbinize, kemiklerinize, sırtınıza kısaca sağlık problemlerinize gereken özeni gösteriniz. Eğer bir hukuk davanız varsa mutlaka avukatla görüşünüz. Düzenleme, restorasyon, yöneticilik, eğitim,hayatı gibi konular üzerinde çalışabilirsiniz. 24 Mayıs-17 Haziran arasında Venüs-İkizler burcunda seyrini sürdürecek Mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanız ve becerikli olduğunuz alanlarda bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz yönünde kıymetlidir.  Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Geçtiği yaşam alanı toplumsal hayatınızla birebir alakalı olduğundan sizlerin de kariyerinizle ilgili konulara önem vermeniz gerektiğinin işaretidir. Örneğin bu süreçte seminer, sosyal faaliyet, bilişim, internet dünyasıyla alakalı teknolojilerden yararlanmaya çalışmalı, kendinizi işinizle alakalı alanlarda göstermeli, bağlantılar içinde olmalısınız. Eğer önemli bir karar aşamasında iseniz, bu geçişi yöneten Merkürün gölgeli günlerinde olduğumuz için, ay sonuna kadar düşünmenizi tavsiye ediyorum. Venüs-İkizler sürecinin,  hepimiz için olumlu haberlere, gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

24 Mayıs 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Olaylara yaklaşım tarzında bilgiç tavırlar kadar sizi iten davranış şekli yok. Bu nedenle aranızda mesafe bırakmaya çalıştığınız kişilere karşı katı bir şekilde soğuk davranıyorsunuz. Bu yapınızla kararlı bir duruş sergileyerek, aslında işlerin gelişme sürecini de garantiye alıyorsunuz. Bu konuda haklısınız.

24 Mayıs 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizi doğru şekilde etkileyecek fırsatları kaçırmamalısınız. Önümüzdeki bir ay boyunca görev ve sorumluluklarınız artabilir. İşiniz hakkında neleri sevdiğinize odaklanmanız ilerlemenizi kolaylaştırabilir. Bu hafta için biraz gerilimler var. Duygusal destek gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor ve Venüs ve Mars arasındaki gergin görünüm kesinleşiyor(bir hafta boyunca etkili). İkili ilişkiler,birlikleri ve ortaklıklar açısından kontroldışına çıkan tutumları, kutuplaşmaları ve tartışmaları akla getiren ve aynı zamanda karşı cinsle etkileşimi arttıran bu görümlerle ilgili detaylı yazımı dün ele aldığım için bugün uzun uzun yer tutmuyorum. Pazartesi yazımı okumanızı tavsiye ederim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

24 Mayıs 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konularla ilgili zaman harcayabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili durumlar sizi oyalayabilir. Bazı işleri hareketlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Fikirlerinizle ilgili konularda daha ön planda olmak isteyebilirsiniz. Sizi meşgul eden konularda yeniden harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz. İş hayatınızda göz önünde olabilirsiniz.

24 Mayıs 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mars'ın geri hareketi, idealleriniz uğruna yeni planlar yapmanız gerektiğini gösteriyor. Bugün Ay, sosyal ilişkilerinize duygusal bir boyut getiriyor. Yaşam kalitenizi daha da yükseltmek istiyorsunuz. Bunun için uygun bir dönem.

24 Mayıs 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz. Ancak, bu düşüncelerinizi açıkça ile getirmeniz eleştirilere katlanamayan bu kişilerin tepkisini çekmenize sebep olabilir.

24 Mayıs 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyeriniz vehayatınız olumlu etkiler altında olacak. Beklenmedik sorumluluklaryükünüzü artırsa da, ilişkilerinizin iyi ve güzel olması sonucunda şartları lehinize döndürebilirsiniz.

24 Mayıs 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikle şekerli gıdalara düşkünlüğünüz bugün artabilir. Ancak midenize de dikkat etmeniz gerekmektedir.Çocuklarınızın eğitiminde baskı uygulamak zorunda kalabilirsiniz. Kuşak çatışması ve fikir ayrılıkları nedeniyle sözünüzü geçirmek uğruna dayatmalar ve duygusal istismarlar söz konusu olabilir. Esnek davranmakta ve empati ile yaklaşmakta fayda var.Genel olarak ise; bugün Ay 07:40'ta Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Ciddi, sorumluluklarınızın bilincinde, kararlı ve çalışkan bir biçimde işlerinize yönelebilirsiniz. Oğlak günlerinde devletle, resmi kurumlarla, otorite figürleri ile ilişkilerde, finans, hesap, bütçe, planlama ve her türlü organizasyonda ilerleme kaydedebilirsiniz. Oğlak sizi biraz daha kasvetli ama daha gerçekçi kılacak bir atmosferi temsil eder. Abartılı tavırlar, rasyonel mantıktan uzak bir tutum geri tepebilir.Bugün Venüs İkizler burcuna geçiyor. Venüs İkizler burcunda yer aldığında kişi düşündüğünü hızla ve rahatlıkla ifade edebilir. Düşüncelerde zenginlik, bol sohbetli, edebi ve düşünsel kalitesi yüksek ortamlar yaratır. Venüs İkizler’de bilgi toplama merakı artar ve toplanan bilgi mükemmel bir biçimde kıyaslama ve oranlama yapmak için kullanılabilir. Ancak Venüs tüm artı niteliklerini İkizler burcunda bir avantajdan dezavantaja dönüştürebilir. İletişimde fazla konuşma ve bir adım yol alamama olabilir. Dedikodu ve tavşana kaç, tazıya tut bir tavır sergilenebilir.İkizler ticaretin gezegeni sayılan Merkür'ün yönettiği bir burç olduğu için ve Merkür'ün de Venüs'ün yönettiği Boğa burcunda yer alacağı için parayla ve para piyasaları ile ilgili konularda istikrarsız inişler ve çıkışlar görebiliriz. Venüs bu burçta ilişkileri, sosyalleşmeyi, yeni insanlarla kültürlerle tanışmayı kültürel faaliyetleri bilgi edinme arzusunu arttırır. Yenianlaşmaları yapmak eğitimlere katılmak istersiniz. Kardeşlerle, komşularla, yakın akrabalarla, okul arkadaşları veya öğretmenlerle daha sık görüşebilirsiniz.Venüs İkizler'de oldukça flörtçü olduğu için ilgi alanınız da genişler. Bazen aynı anda iki kişiden bile hoşlanabilirsiniz. Kime karar vereceğinizi bilemeyebilirsiniz. Edebi çalışmalar için güzel bir hazırlık ve planlama dönemi olabilir. Zihninizde nasıl yazacağınızı gayet güzel bir biçimde planlayabilirsiniz. Ancak bazen yazmaktan çok anlatmak daha cazip gelebilir.

24 Mayıs 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde tüm aksilikler üstüste geldi. Bunun hep böyle olacağını düşünmeyin. Yine güneş doğacak. Zamanınızı en iyi şekilde değerlendiriyorsunuz. Bu sistemli ve disiplinli çalışmanız size her kapıyı açıyor. Yılmaz inatçı bir kişiliğiniz var.

24 Mayıs 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 34" R
Ay
Oğlak
21° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 47' 58"
Venüs
Boğa
00° 41' 01"
Mars
Balık
29° 31' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 50"
Satürn
Balık
16° 33' 10"
Uranüs
Boğa
22° 19' 57"
Neptün
Balık
28° 54' 01"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 40"
Lilith
Başak
23° 18' 33"
True Node
Koç
15° 21' 45"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>