Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Baştan sona haklı olduğunuzu düşünerek bir şeyleri düzeltemezsiniz. Paylaşmayı beceremediğiniz onca şeyin yanında, bari hataları paylaşmayı becerebilin.

Alt üst ilişkilerinin gerekenin üzerinde sorun haline getirilmesi, bugünlerde bazı insanları daha iyi tanımanızı sağlayacak. Yarım kalmış umut verici görüşmeler, şu sıralar yeniden gündeme gelebilir.

Kazanç getirecek konularda yeni danışmanlar edinmenizde yarar var. Daha bağımsız olmak istediğiniz harcamalarda, önünüzü tıkıyor gibi gördüğünüz engellerle ilgili biraz yanılgılar içindesiniz.

Bazı ilişkileriniz özel olarak sabır gerektiriyor. Bu sabrı gösteremeyeceğinizi düşünüyorsanız, bu ilişkilerin geleceği açısından belli bir süre uzaklaşmayı yeğlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz. Bugün önemli bir üçlü görüşmeniz söz konusu. Bundan elde edeceğiniz kazançları yakında anlayacaksınız.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 11:51 olana dek etkili Ay-Boşluk ilerleyişinde, beklemek, ne olup bittiğini bilmemek bu zaman diliminde bizi rahatsız edebilir. Ancak bunun hayrımıza olabileceği ihtimalini de göz ardı etmeyelim. Günün geri kalanında  burcunuz üzerinde ilerleyecek Ay, saat 11:51 itibariyle devreye giriyor.  Sorun yaratan noktaların tespit edilmesi, şüphe duyduğunuz konuların araştırılması, detayların farkında olunması yönünde önem taşıyor. Her işinizde mantığınızın sesini dinleyerek ve iyice gözlemde bulunarak  doğru şekilde ilerleyebilirsiniz. Saat 20:09 Venüs-Uranüs zorlu görünümü, mali konular, cinsel hayatınız, miras, hisseli paralar, nafaka, duygusal ve fiziksel anlamdaki sorunlarınızı bir an önce çözüme bağlamak istersiniz.  Sizi bağlayan, zorlayan, beklemede tutan, ileriye gitmenize engel olan her türlü olumsuzluktan, takıntılardan bir hayli bıkmış durumdasınız. Bu bıkkınlık gün boyu belli bir stres yaratabilir. Saat 20:18 itibariyle burcunuz üzerinde gerçekleşecek ilkdördün,   sizi mesleki açıdan en yüksek konuma getirecek hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz adına önemlidir.  Bu gözden geçirmede, en fazla dikkat etmeniz gereken nokta, emek verdiğiniz alanda tanınmak, parlamak ve isim sahibi olmaktır. Kişisel girişimlerinizde başarılı olmanın yolu ise, doğru insanlarla irtibatta bulunmaktan ve doğru bir ekiple çalışmaktan geçmektedir. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Bir yavaşlama söz konusu olsa da, yarım kalan işlerimizi tekrar ele almak, eksiklerimize basmak, kararlarımızı gözden geçirmek iyi olacaktır. Yeni haftamızın hepimiz için  mutluluklara vesile olması dileğimle,

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek, isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zamanveriminizde artışlar gözleniyor. İşinizle ilgili bilgilerinizi pekiştirme konusunda seyahatleriniz olacaktır. Başarıyı kolaylaştırmak için her türlü donanıma sahipsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş birliklerine veya ilişkilere bağlı hedeflerinize odaklanmanız gerekiyor. Başkalarının hedef ve amaçları için yaptığı çalışmaları bir kenara bırakmalı ve kendi hedeflerinize kanalize olmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Venüs ve Uranüs arasındaki olumsuz açı, bazı ilişkilerde istikrarsızlıkların, gerilimin, kopuşların veya inişli çıkışlı diyalogların nedeni. Önümüzdeki (üç gün önce başladı)üç gün için artan özgürlük isteği ileride pişman olabileceğimiz adımlar atmamıza neden olabilir. Diğer bir alternatif de, son derece çekici birisinin veya plan ya da işin dikkatimizi dağıtması olasılığı olabilir. Bu süreçte başlayan ilişkiler beklenen uzunlukta olmaz genellikle bilginize. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın...

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bedeniniz ya da sağlık konuları ile ilgili koşullar söz konusu. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara titizlikle yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hassasiyetle üzerinde durduğunuz konularda kısıtlandığınızı hissedebilirsiniz. Bugün işlerinizi planlamak sizi rahatlatacaktır. Teknik konulara yönelebilirsiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş beklentisi olan Başaklar doğru hamleler yaparsanız şansınız gittikçe açılacak. Aileniz ve sosyal hayatınız arasında bir denge kurmanız gerekiyor.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sezgilerinizin ve yeteneklerinizin güçlü olarak vurgulandığı bugün, sevdiğiniz kişiyle romantik bir gün geçirebilir, toplum içinde güzelliğiniz, sevgi dolu taraflarınızla daha fazla dikkat çekebilir ve ilişki teklifleri alabilirsiniz. Finansal konularda başarı elde edebileceğiniz, ilişkilerde mutluluk hissedeceğiniz bir gündesiniz.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ortamlarınızda ve ortaklaşa para konularında ani tepkileriniz olabilir. Arkadaşlarınızla aranızın bozulmasını istemiyorsanız, önümüzdeki birkaç gün boyunca borç almayın ve vermeyin.

25 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileyi ilgilendiren konularda, yaşadığınız alanda ve ortaklıklarınız/partner ilişkilerinizde zorlanma, engel, gereksiz öfke patlamaları, gerginlikler, kibir ve ukalalık yüzünden sorunlar söz konusu olabilir. Bu dönem partner ilişkileriniz makaslanabilir, gerginlikler, soğukluklar, mesafe gibi durumlar söz konusu olabilir. Aile içinde ise sağlık sorunları, baba ile ilgili problemler veya alım/satım işleriniz varsa gecikmeler söz konusu olabilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 09' 03" R
Ay
Koç
19° 34' 15" R
Merkür
Koç
20° 18' 57"
Venüs
Boğa
08° 16' 17"
Mars
Koç
04° 16' 08"
Jüpiter
Boğa
25° 20' 22"
Satürn
Balık
17° 04' 35"
Uranüs
Boğa
22° 41' 11"
Neptün
Balık
29° 04' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 13"
Lilith
Başak
23° 59' 33"
True Node
Koç
15° 24' 45"
Son Güncelleme : 06/05/2024 07:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>