Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizi, partnerinizi ve kendinizi daha iyi tanımanız için fırsat dolu bir gün olabilir. İlişkinizle ilgili güvensizliğiniz, son günlerdeki genel güvensizliğinizin bir parçası olabilir.

Bir mesai arkadaşınızla ısrarla sürdürdüğünüz çekişme, ikinizden birininakdini tehlikeye sokacak şekilde büyüyor. Hafta içinde sizlerle tek, tek konuşma yoluna gidilecek. Arkadaşınız bunun son uyarı olduğunu sezip size isteksizce elini uzatacak.

Zor koşullarda kazanıyorsunuz. Bu nedenle paranızın kıymetini yeterince biliyorsunuz. Kent dışındaki bir sevdiğinize para yetiştirmek gibi de bir somluluğunuz var. Bu yüzden bugünlerde sıkışıksınız.

Bu kez kuruntu yapmıyorsunuz. Bir arkadaşınız sizi gerçekten istismar ediyor. Size zaaflarınız doğrultusunda tavır alıyor. İlişkiniz boyunca sizi bir kez bile eleştirmeyen bu arkadaştan kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizle fazla ilgilisiniz. Tam tersi biri görüntüsü vermeye çalışmanız, çevrenize anlamlı gelmiyor. Bazı yakınlarınıza karşı vicdan rahatsızlıklarınız var. Ama bundan kurtulmak adına sergilediğiniz abartı ilgilerle insanları sıkmamalısınız. Genel özelliklerinizle beğenilen, güvenilen biri olarak bilinmenize karşın bazı davranışlarınızla dostlarınızı tedirgin edebiliyorsunuz.

26 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Saat 01:54 Ay-Satürn görünümü, partnerimizle sevgi bağı kurmak, duygularımızı paylaşmak, ondan ilgi görmek isteğimizi işaret ediyor. Buna ihtiyacımız var. Çünkü şu aralar sorumluluklarımız bizi yoruyor. Her iki alanda da hassasiyetimiz bir hayli yüksek. Saat 02:46 Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. İyimserlik, bazen hüzün, sevdiklerimizle kucaklaşmak, ayrı olduğumuz kişileri hatırlamak, kaybettiklerimizi yüreğimizde hissetmek gibi duygular yoğun olabilir. İsteriz ki, problemlerimiz bir an önce çözülsün ve hayatımızda artık güzellikler var olsun. Mutlu bir ilişkimiz varsa, bu enerjiler altında huzurumuz iki misli artar. Sevgiyle kucaklaşmak kolaylaşır. Saat 10:10 Ay-Kuzey düğüm görünümü, iki yönlüdür. Bir yandan aşırı duygusallık, bağımlılık gibi duyguların ön planda olmasını sağlıyor. Ancak diğer yandan, bilinçli olmanın da, önemini vurguluyor. Saat 10:36 Ay-Jüpiter görünümü,  ilişkide bir yandan bağlılık yaratır. Ancak diğer yandan, farklı görüşteyseniz, çekişmeye neden olabilir. Ayrıca  aşık olmanın, karşınıza çıkan kişiyi çekici bulmanın göstergesidir. Hatta sırf bu çekim evlilik kararı almanızı sağlar ki, iyice düşünmeliyiz. Saat 15:30 Jüpiter-Pluto görünümü sizin hayatınızda bir düzen ve dönüşüm için gerekli olanların tespiti yönünde kıymetlidir. Manevi ve ruhsal manada kişinin kendi iç derinlikleriyle temasıdır. Kendinizi geliştirme, faydalı olana yönelme ve becerilerinizi ortaya koyabilmede kuvvettir. Jüpiter burcunuzda gerilediği için, bunu bir içsel uyanış gibi de ele alabilirsiniz. Aşkta güçlenme, başkalarıyla paylaşımda bulunma, işlerliği olana yönelme gibi durumlar bu görünüm sayesinde artar. Sezgiler bir rehberiniz gibi yanınızdadır. İnancınız yükselir. Kendiniz ve başkalarına yararlı olabilecekleri tespit etmeniz kolaylaşır. Zararlı büyüyen, verimsiz olandan uzaklaşılır. Sağlıklı  ve işlerliği olana yönelinir. Sadece vermeye, almaya dönük değil paylaşmaya ve birlikte yol almaya dönük çalışmalarda bulunulur. Çocuklarınız, aşk hayatınız, çocuk sahibi olmanın sorumluluğu üzerine doğru bir yön tayininde bulunulmak üzere düşünülür. Saat 22:55-27 Haziran saat 10:08 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Birileriyle takışmaktan veya fazlasıyla iyi niyetli davranıp kendimizi ezdirmekten uzak duralım. Bu zaman içinde, kolayca aşık olmamız veya  bize söylenen bir söze inanmamız mümkündür. Bazen bir mesele üzerinde kolaylıkla dağılırız bazen toparlanmaya çalışırız, kimi zaman da ipin ucunu kaçırıp,  ne olacaksa olsun diyerek boş veririz her şeye. Zorluklarla uğraşmak istemeyiz. Huzurlu bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,  

26 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal ilişkilerinizin önemli olduğu bir gün. Partnerinizle ortak kararlar alacak ve kendinizi mutlu edecek aktivitelerin planlarını yapabilirsiniz. Birlikte yeni keşifler yapmak istiyorsanız, uygun bir gün seçmiş bulunuyorsunuz. Şartlarınızı zorlamadan isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Cazibeniz dikkat çekiyor.

26 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hareketlerinize çeki düzen vermelisiniz. Söylediklerinizle değil, yaptıklarınızla fark yaratabilirsiniz. Eski fikirlere yeni yaklaşımlar diğerlerinin sizi fark etmesini sağlayabilir. Sevgiyle ele alınan ve gelecek planlarıyla süslenen bir ilişkiniz güçlenme şansı bulabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda aktif, duygu alışverişlerine açık, fikirlerimizi istediğimiz şekilde ifade edebileceğimiz ve karşı tarafı ikna etmekte zorlanmayacağımız bir gündeyiz. Önemli plan, görüş ve önerilerimizi kabul ettirmek istiyorsak günün özellikle ilk yarısından faydalanabiliriz. Ancak, gün genelinde olumlu diyaloglar kurmak mümkün. Özellikle öğle sonrası saatlerden gece yarısına kadar, sevgi temalı ilişkilerimiz destekleniyor. Estetik ve güzellik başlıklı konular, sanatsal çalışmalar, alışverişler ön planda. Yarın enerji biraz gerilebilir, gece saatleri ve sabaha karşı saatler bazılarımız için biraz zor geçebilir. Ne demek istediğimi anlamak için Pazartesi günü yazılarımızı okumanızda fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Haziran 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evliliğinizde ve ortaklaşa konular içinde bazı huzursuzluklar yaşanabilir. Karşınızdakileri daha iyi dinlemeye özen gösterin.

26 Haziran 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Her sorunu çözmeniz mümkün.

26 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partneriniz, dostlarınız ve ortaklarınızla iletişim kurma konusunda mücadele, soğukluk ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilir, kendiniz de bizzat mesafe koyabilirsiniz. Keskin sınırlar çizmeden önemli paylaşımlarınızı bir diğer güne ertelemeniz gereken bugün, planlanan yolculuklar, eğitimler ve doktorlar, öğretmenlerle ilgili konularda geçici sorunlar yaşayabilirsiniz.

26 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda hayal kırıklıkları ve sorunlar ortaya çıkar. Siz uyumlu ve motive edici davranışlar içinde olsanız dahi eşiniz sizin gibi davranamaz. Birlikteliği ayakta tutmak oldukça güç hale gelir. Şu an aldığınız gezegen açıları boşanmaya sebep olmaz fakat bu düşüncenin kafanızda oluşmasına sebep olur.

26 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü yoğun duygular bugün de dolu dizgin devam etmekte. Derin duygularla bağlanabileceğiniz bir ilişkinin tohumları atılabilir.Romantizm, merhamet, insancıl davranışlar ve şefkat duyguları ile ilişkinize sarılabilir ve hayalinizdeki geleceği partnerinizle paylaşabilirsiniz. Duygularınızı aktarmak konusunda sınırsız olabileceğiniz bir gündesiniz. Hafta sonunun vermiş olduğu olumlu enerjilerle partneriniz veya sevgilinizle deniz kıyılarına kısa hafta sonu kaçamakları yapabilirsiniz. Geceden itibaren kendi içinize çekilebilirsiniz.

26 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Espirili ve neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın ve onları eğlence yerlerine davet edin. Iş hayatınızda çok enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleştime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi.

26 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 47" R
Ay
Balık
10° 49' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 35"
Venüs
Boğa
05° 00' 15"
Mars
Koç
02° 13' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 02"
Satürn
Balık
16° 51' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 27"
Lilith
Başak
23° 41' 54"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>