Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hissettiklerinizi yaşamakla, kurala uymak arasında seçimi siz yapacaksınız. Aşktaki kural dışılığa karşı sorularınız var. Bu soruları, nasıl oluştuğunu kavrayamadığınız yeni duygularınız soruyor.

İş yaşamınızda belirgin, kolay anlaşılır birisiniz. Bu, ilişkilerinizi rahat yaşamanızı sağlıyor. Her şeyin yolunda gittiği birortamında, yine de boşluğunu hissettiğiniz şeyin ne olduğunu anlamak güç.

Para konularında dışa açık görünüyorsunuz. Gönlünüzdeki harcamaları hayata uygulayabilmeniz mümkün değil. Bu gönül zenginliğiyle kullanılmaya biraz açık duruyorsunuz. Yakında bir satın alma işiniz olabilir.

Kişilik tahlillerinizde sizi etkileyen saplantılarınız var. Eskide kalmış olumsuz yaşanmışlıklar, sübjektif sonuçlara varmanıza neden olabiliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece duyarlılık gerektiren konularda tarif edilmez gerginlikler içine giriyorsunuz. Davranışınız, konuya verdiğiniz önemle açıklanabilirse de, gerginliğiniz çözümü müthiş geciktirebiliyor. Birkaç kişiyle sürdürdüğünüz bir tür yaşam ortaklığı sizi fazlaca memnun ediyor. Bu ilişki yumağı sizin için çok önemli. Gelecekle ilgili bir konuda yersiz endişeleriniz var.

3 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar, 3 Şubat (saat 18:51)-4 Mart (saat 12:09) tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda seyrini sürdürecek. Para evimizin yöneticisi olan Venüs, bu dönemde çıkarlarımızı korumak istediğimizi gösteriyor. Ancak karşımıza çıkan kişiler de aynı şekilde kendilerine dönük hareket edebilirler. Sözgelimi biriyle beraber olacaksak, onu çok iyi tanımamız lazım. Ne kazanır, nasıl bir hayat sürer bilmek gerekiyor. Ayrılmaya karar verdiysek, nasıl geçiniriz, nasıl bir yaşam süreriz, kaynaklarımız yerinde mi hesap etmek gerekiyor. Birortaklığı kurmak istiyorsak,ortağımızla aramızdaki alışverişin sözleşme anlamında sağlamlaştırılması lazım. Eğer yeni bir iş, çevre veya bir gelişim anlamında adım atacaksak, parasal açıdan durumumuza bakmamız lazım. İş veya özel ortaklarınızla aranızdaki her türlü paylaşımı bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz lazım. Kimlerlebirliği yapıyorsunuz, kimlerle yola çıkıyorsunuz veya neye güvenerek yeni bir adım atmak istiyorsunuz bunları iyice düşününüz. Ani istekler veya henüz yerli yerine oturmamış koşullar size yanlış kararlar aldırmasın. Not: 4 Mart-3 Nisan tarihleri arasında Venüs-Koç burcunda gerileyecek. Her burç mensubu yukarıda yorumunda sözü edilen konularda iç gözlemde bulunacak. Bu meseleleri tekrar ele alacak, üzerinde düşünecekler. Bütün bu gözlemler iç ve dış dünya arasındaki dengenin sağlanmasında, gerekli ile gereksizlerin tespitinde yardımcı olacaktır. Venüs geçişinin sizler için olumlu gelişmelere vesile olması dileğimle,

3 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel hayatında veyerinde önemli konuşmalar gündeme gelebilir. Planlamadığın bir görüşmeye dahil olabilirsin.

3 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayalleriniz ve beklentilerinizle ilgili net bir gerçekliğe ulaşmanın zamanı gelmiştir. Sevgide gerçeklerle yüzleşme zamanı. Belirsizliklerin ilişkinizi yormasına izin vermeyin.

2 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza yenilik katmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda bilginizi arttırmak için ilgi duyduğunuz alanlarda araştırmak yapmak isteyebilirsiniz. Bu konuda fikirlerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. İlişkinizde krizler yaşanabilir. Ortaklı konulardan paralar gelebilir. Duygusal olarak kendinizi dağınık hissedebilirsiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok çalışarak kendinizi özgür hissediyorsunuz. Mali konularda ki sıkıntılarınızı aşmış olmanız huzurunuzu daha da güçlendiriyor. Dostlarınız size sürpriz yapacak.

3 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün özgürleşmek, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşarak yeni yerler, insanlar tanımak isteyebilirsiniz. Seyahatler ve seyahat planları gündeminize gelebilir.

3 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güzel parasal şanslar sizi riskli adımlara itebilir. Bugün, aşırı iyimserlik ve farklı davranışlarla risk almayı sevecek ve girişeceğiniz bu riskler sonucunda güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

3 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir sanatsal faaliyet için eğitim almayı düşünebilirsiniz. Görsel sanat dalı olabildiği gibi tiyatro ve şan dersi de almak mümkün olabilir.Diğer taraftan ruhani inançlarınızı sorgulayabilir, bu konular üzerinde düşünebilirsiniz. Doğanın ve yeşilin yoğun olduğu diyarlara yolculuk etme hevesi duyabilirsiniz. Ay'ın yücelim enerjisi sayesinde zihinsel ve ruhsal olarak bütünleşmeye giden yolda bilhassa maneviyat gücünüzü arttırabilir. Cinsel aktivitelerinizde daha cazibeli ve yükselen bir libido ile partnerlerinize ilerleyeceğiniz bir sürece başlıyorsunuz.

3 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

GÜNLÜK işlerinizle ilgili birçok beklenmedik şart oluşabilir ve kendinizi, haftanın ilk günlerinde yoğun bir koşuşturmaca içerisinde bulabilirsiniz. Diğer taraftan, özel hayatınızla ilgili bazı konular aklınızı meşgul edip durduğundan hiçbir şeyi tam olarak yapamayabilir, işlerin birikmesine de neden olabilirsiniz. SEVGİ ilişkinizle ilgili bazı dengesizlikler, sürekli kafanızın içinde dönüyor olabilir. Bu ilişkinin, zorlama veya baskı ile yürüdüğü bir dönemden geçiyor olması veya maddi konuların ilişkiye gerginlik şeklinde yansıması mümkündür. Sorun her ne olursa olsun, çözüm, sert tepkiler, kavga veya misilleme yollarıyla gelmeyecektir.

3 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 12' 27" R
Ay
Terazi
27° 46' 25" R
Merkür
Boğa
06° 47' 41"
Venüs
Boğa
26° 11' 31"
Mars
Koç
15° 23' 32"
Jüpiter
Boğa
28° 46' 21"
Satürn
Balık
18° 07' 50"
Uranüs
Boğa
23° 31' 52"
Neptün
Balık
29° 26' 50"
Plüton
Kova
02° 01' 44"
Chiron
Koç
21° 44' 40"
Lilith
Başak
25° 36' 26"
True Node
Koç
14° 55' 50"
Son Güncelleme : 20/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>