Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Eylül 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı mecburiyetlerle sarmalıyor, öyle yaşamaya çalışıyorsunuz. Günde en az on kez sevgilinize, mecbursun diyorsunuz. Ama o sizi yakında bir değişme çabası içine sokacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki günlerde büyük sorumluluklarla birgezisine gönderileceksiniz. Oysa siz işyerinizde nedense durumunuzu pek sağlamda görmüyorsunuz. Bu yolculuk sizi anlamsız kuruntulardan kurtaracak.

Yanlış bir yatırımın sonunda yüklü bir para yitirdiniz. Bunun üzüntüsünü yaşarken, hiç beklemediğiniz bir yerden yitirdiğinize yakın bir paranın geleceği haberini alacaksınız.

Yakında iki arkadaşınız sizi gizli bir sınavdan geçirecekler. Bunlardan biri sizin özellikle bir konuda biraz zaaflı olduğunuza inanıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın bir zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayacaksınız. Bütün kül yutmaz iddialarınıza karşın kolay inanan bir yanınız var. Günün ilerleyen saatlerinde yapılan bir şakayı ciddi sanarak bir iki saat tırnaklarınızı yiyeceksiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 02:51 Ay-Mars görünüm etkisinde Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, kendinizi güçlü hissetmenizi sağlayacak olan bilgi ve gelişmeleri büyük bir arzuyla istediğinizi işaret ediyor. Siz kendi alanınızda bir numara olmaktan yanasınız. Parayı önemsiyorsunuz. Çünkü paranın size kazandıracağı güven duygusuyla hayatınızı istediğiniz gibi yönlendirebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Saat 10:15 Ay-Neptün görünümü, hayallerinize uygun bir ilişki yaşama arzunuzu yükseltir. Hem maddi hem de manevi anlamda güven içinde yaşamak istersiniz.  Eğer sorunlarınız varsa bu saatlerde konuşarak, birbirinize ılımlı bir şekilde yanaşarak, karşı taraftan beklemek yerine, biz bir adım atarak huzuru sağlayabiliriz. Saat 15:16 Ay-Jüpiter görünümü, yaşamı ele alış biçiminize uygun şekilde huzurlu bir akşamın işaretçisidir. Detaylar içinde bütünü kaçırmadan, güzellikleri, sağlıklı olanı kucaklamanızda yardımcıdır. Saat 17:39 Güneş-Merkür kavuşumu, geçtiğimiz 2 Eylül ve civarı günlerde, parasal anlamdaki işlerimiz, durumumuz veya kararlarımızla ilgili, bugün gelinen duruma bir daha bakmanın önemini vurguluyor. Ne değişti, neler yaşandı? Ayrıca işimizden elde ettiğimiz geliri hangi alanda kullanmayı düşünmüştük veya nelere ödemelerde bulunduk, harcamalar yaptık. Aldığımız ürünler, girişimlerimiz yönünde gelinen son duruma bir bakalım. Aceleyle kararlar vermeyelim. Bekleyelim. Elimizdekini tutalım. Bol keseden harcamalar yapmayalım. Hayati konularda özellikle ilerisi adına düşünelim. Piyasanın durumuna bakalım. Saat 18:54 Ay-Pluto görünümü, kendimizi her anlamda derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Nerdeyiz ve ne yöne gitmek niyetindeyiz. Elimizde olanlar nedir ve bunlarla yetinmek mümkün müdür. Bunları gözden geçireceğiz. Gününüz esenlik, mutluluk, başarıyla dolu geçsin. Kalben sevgilerimle,  

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yanıtları hazırlanmamış veya bilinmeyen soruları sormanız durumunda karşınızdaki kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilirler veya isteksiz cevapları nedeniyle canınız sıkılabilir. En iyisi, soruları biraz ertelemek.

29 Eylül 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz. Ancak, bu düşüncelerinizi açıkça ile getirmeniz eleştirilere katlanamayan bu kişilerin tepkisini çekmenize sebep olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, yetenekler, evimiz, güvenliğimiz, ülkemiz, huzurumuz, zevklerimiz ve konforumuz ön plana alacağımız konular olabilir iki gün için. Ortaya çıkabilecek bilgiler, haberler veya yapılabilecek açıklamalar ön planda. Öz güvenimiz, enerjimiz ve cesaretimiz yüksek. Hızla belli girişimlerde bulunabiliriz. Özellikle akşam saatlerinde, kendimizi en iyi şekilde ifade etme şansımız var. Ancak, artan öz güven ve cesaret gereğinden fazla açık konuşmamıza neden olabilir. Bugünlerde, tutulmanın etkileri sebebiyle yaşanan gelişmeler veya olaylar, bazı planların, işlerin, ilişkilerin ya da düzenlemelerin eksik yönlerini görmemizi, yanlışlarını bulmamızı sağlıyor. Kontrolümüz dışında gelişmeler karşısında neler yapabileceğimizi öğreniyoruz. Neyin işe yarayıp neyin yaramadığı açıkça ortada. Ortam değişiklik gerektiriyor. Değişikliklere uyum sağlama yeteneğimizi geliştirmemiz, bugün ve yarın olduğu gibi gelecekte de bize pek çok alanda çok şey sağlayacağa benziyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için adım atabilirsiniz. Bazı olayların bütünü görmek daha kolay olabilir. Başkalarının katılımla hayallerinizi daha rahat gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi çok daha rahat ifade edeceğiniz bir gündesiniz. Akşam saatlerinde yaşanacak değişiklikler keyfinizi kaçırmasın.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Çöl... Hangi alanda olursa olsun bugün planlı olmak zorundasınız. Çünkü rakipleriniz gün geçtikçe artıyor ve mali kayıplarınız ortaya çıkabilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde yakın çevreniz ve ilişkilerinizdeki iletişim alanında yeni kararlar alabilir, düşüncelerinizi daha keskin ve kurallı haliyle aktarabilirsiniz. Yeni bağlantılar kurmak ve ilişkilerdeki olası problemlerin üzerine gitmek için iyi bir zamanlama da olmadığınız bugün enerjinizi yazı yazarak veya küçük geziler yaparak yükseltebilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal işlerinizde mantıktan şaşmayın. Daha önceden konuşulmuş ama bir türlü çözülmemiş para işleriniz devrede olabilir. Olayları gözünüzde büyütmeden ilerlermek size kazandırabilir.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Seyahatler zamanı başlamış olacak sizler için, yurt içi yurt dışı birçok seyahate gidebilirsiniz. Bunun yanı sıra yeni bir eğitime, kursa, seminerlere katılabilir, hayata dair bilgilerinizi genişletmek isteyebilirsiniz. Keza yurt dışı, yabancılar, uluslararası ilişkiler ve işlerde de güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

30 Eylül 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

30 Eylül 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 28' 37" R
Ay
Terazi
06° 13' 43"
Merkür
Boğa
04° 15' 11"
Venüs
Boğa
23° 58' 49"
Mars
Koç
14° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 54"
Satürn
Balık
18° 00' 56"
Uranüs
Boğa
23° 25' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 35"
Chiron
Koç
21° 39' 21"
Lilith
Başak
25° 24' 28"
True Node
Koç
14° 56' 25"
Son Güncelleme : 19/05/2024 02:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>