Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belki de kısa bir heyecanla yetinmek zorunda kalacaksınız. Onunla bir şeyler yaşama isteğinizi zor dizginlemenize karşın, bu ilişkiye başlayacağınıza dair bir belirti göstermiyorsunuz.

İşle ilgili gösterdiğiniz istikrar, sizi tanıyanları şaşırtıyor. Bunun sizi gaza getirip eforunuzu arttıran bir etki yarattığı imajı veriyorsunuz. Yakındahayatınızda sevineceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kazancınız bir birikim sağlamanıza yetmiyor. Günübirlik yaşıyorsunuz. Bir satış işinizden haberdar edileceksiniz. Bununla ilgili zaman yaratıp işi takip etmeniz gerekecek.

Bir kefalet işinin sonunda bazı sıkıntılar görünüyor. Bugünlerde bir yakınınıza kefil olmanız istenebilir ve bununla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonunuzu tam istediğiniz gibi değerlendiremeyişiniz, yarın kötü bir güne başlamanıza neden olabilir. Pek haz almadığınız biriyle, isteğiniz dışında bir arada olmak zorunda kalacaksınız. Bugünlerde aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor. Ailenize sevinç ve şaşkınlığı bir arada yaşatıyorsunuz.

30 Haziran 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 00:12 Ay-Neptün mücadeleci görünümüyle Salı gününü selamlıyoruz. Bu enerji, ilişkimiz, ailevi ve özel meselelerin biraz endişeli, önyargılı şekilde ele alınmasına neden olabilir. Saat 13:20 Ay-Merkür karşıtlık etkisi altında maddi konularda dikkatli ve ölçülü davranmaya çalışalım. Borç-alacak konularında düşünmeden kararlar vermeyelim. Riskten uzak durmakta yarar var. Saat 19:00 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu sıralarda yaşadığımız ailevi ve finansal anlamdaki sıkışmalara çözüm bulabilmek ve artık rahatlamak istediğimizi gösteriyor. Saat 20:47 Ay-Venüs görünümü, arzu ettiğimiz bir hayatın, ailenin, ilişkinin özlemi içindeyiz. Kimileri yanlış bulabilir, sorgulayabilir, ancak biz ne istediğimizi gönülden biliyor ve gerçekleşmesini diliyoruz. Kısa süreli bir etki olmasına rağmen, yüreğimizdeki duyguları bir hayli yükselttiğini söyleyebiliriz. Saat 21:18-1 Temmuz saat 12:11 arasında etkili Ay-boşluk süresince,  ilişkilerde sinirli ve huysuz tepkilerde bulunmaya çalışmak yanlış olduğu gibi, görüşleriniz konusunda baskıcı bir tutum izlemek de aynı şekilde sakıncalıdır. Çünkü herkes kendi fikirlerinin doğru olduğunu düşünür ve bu düşünce çerçevesinde hareket etmeye kalkışırsa,  sonunda anlaşmazlıklar çıkması doğaldır. Herhangi bir konuda tartışmak, yapılacak en yanlış davranış biçimidir. Çünkü bir faydası yoktur. Boşluk etkisinin bitimine dek, evinizi ilgilendiren meselelerde veya duygusal hayatınızla ilgili her konuda odaklanma sorunları yaşamanız mümkündür. Bu da gösteriyor ki,  kolayca dağılabilir, asıl problemi halletmek yerine, yeni sorunlar yaşanmasına neden olabilir. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

30 Haziran 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü, bugün doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak, özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi, hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Özel yaşamınızda da huzurlu bir gün sizi karşılarken kimsenin mutluluğunuzun üzerinde gölge etmesine izin vermeyin. Kendinize güvenin ve aşkınıza sahip çıkarak mutluluğun tadını sonuna kadar çıkarın.

30 Haziran 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli fikirlerin veya planları uygunluğu konusunda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız. Elinize geçen verileri en iyi şekilde araştırdıktan ve detaylandırdıktan sonra, ödeteceği bedeller veya getireceği ödüller kısmını düşünmek daha doğru olacaktır. Tüm burçlar için gün geneli: Yeni randevular veya mevcut ilişkilerimizde yenileyici etkiler devrede. Aşırılıklara ve abartılara açık günlerdeyiz. Her şeyin fazlasını isteyebiliriz. İlişkiler, sosyal aktiviteler veya içine estetik katılması gereken işler bu anlamda desteklenirken, yeme içme, giyinme veya alışveriş temalı işlerde aşırılıklara kaçmak zararlı olabilir. İlerleyen saatlerde, bize verilen fikirleri veya önerileri dikkatle dinlememizde fikir farklılıklarını tartışmaya çevirmememizde fayda var. Dolunay stresi yavaş yavaş hissedilmeye başlasa da, Genel anlamda şanslı kazanımlara(özellikle, maddi, ilişkiler veya yaratıcılık gerektiren işler bazında) açık birkaç gün.

30 Haziran 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularla ilgili düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için eksikliklerinizi tamamlamanız gerekebilir. Öğle saatlerinde üstlerinizle olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. İletişimde aksaklıklar olabilir. Gün işinde annenizi ihmal etmemeye özen gösterin.

30 Haziran 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizden ‘sen değiştin’ sözlerini duyabilirsiniz. Kulak asmadan yolunuza devam edin. Bugün kimsenin sizi yönlendirmesine izin vermeyin.

30 Haziran 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca maddi konularda ani fırsatlar elde edebileceğiniz, sevdiklerinize duygularınızı daha açık ifade etmeniz gereken, rüyalarınızla mesajlar alabileceğiniz, hissettiğiniz hiçbir duyguyu bastırmadan, nezaketle insanlarla paylaşmanızın faydalı olacağı bir zamandasınız. Dua, meditasyon ve enerji çalışmalarından fayda elde edeceğiniz bir zaman dilimindesiniz.

30 Haziran 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gizemli olaylar daha fazla ilginizi çekebilir. Başkalarına değişik şekillerde yardım edeceğiniz, sıra dışı ve farklı bir gün sizleri bekiyor. Hiçbir şey yapmasanız bilealanınızda güzel haberleriniz var.

30 Haziran 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik operasyon için uygun bir hafta, bunun yanı sıra bu hafta lüks tüketiminiz daha da artabilir, finansal anlamda çok fazla açılmamaya gayret etmelisiniz. Kredi çekmek, borç vermek içinde pek uygun değil. Hesapta olmayan sürpriz bir ödeme ile karşılaşabilirsiniz ve maddi dengeniz biraz bozulabilir.

29 Haziran 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

30 Haziran 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 34' 56" R
Ay
Balık
10° 52' 06"
Merkür
Koç
18° 29' 42"
Venüs
Boğa
05° 00' 27"
Mars
Koç
02° 13' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 43' 04"
Satürn
Balık
16° 51' 23"
Uranüs
Boğa
22° 32' 01"
Neptün
Balık
29° 00' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 28"
Lilith
Başak
23° 41' 55"
True Node
Koç
15° 22' 23"
Son Güncelleme : 03/05/2024 16:04

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>