Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriyorsunuz. Hayalini kurduğunuz aşk kapınızda. Çok büyük heyecanlar hissedebilir, uykusuz geceler geçirebilirsiniz. Hazırlıklı olun.

Şu sıralararkadaşlarınız arasındaki ilişkileri olumlu ya da olumsuz yönde etkilemek elinizde. İnsanları yakınlaştırmak, ya da aralarında sürtüşme olan çalışanların arasına mesafe koymak için iyi bir dönem. Bunu ne kadar kolaylıkla yaptığınızı görünce hayrete düşebilirsiniz.

Parasal konularda şanslı bir gündesiniz. Bugün beklediğiniz bir paraya kavuşacak , yapmayı planladığınız harcamaları yapabileceksiniz. Evinizle ve kendinizle ilgili masraf yapabilirsiniz.

Son günlerde beslenme düzeninizi bozdunuz. Kilo sorunu yaşamamak için beslenmenize dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çoktandır uzak kaldığınız biriyle yaşamlarınız şu günlerde yeniden çakışabilir. Bu yeniden yakınlaşmayla ilgili kazançlarınız olacak. Sizi sürekli anan birine duyarsız davranıyorsunuz. Çevrenizde kendinizi korumak istediğiniz olaylar bugünlerde hız kazanabilir. Bu gelişmelerin sizi bağlayan bir yanı olmadığı şeklindeki düşüncenizde yanılıyorsunuz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar 30 Nisan-24 Mayıs tarihleri arasında Venüs-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu dönem, Merkür ve Mars geri hareketiyle örtüştüğü için doğal olarak biraz yavaşlamamıza, zaman zaman aşırı sağlam düşünmemize neden olsa da, emin olunuz ki, en doğru tercihi yapabilmeniz için olumludur. Tabii ki sahip olma arzusu Venüs-Boğa geçişlerinde her zaman hissedilir. Elimizdekinin kıymetini bilerek, uzun vadeli olacak şekilde değerlendirmek isteriz. Mal, mülk, paylaşım, kazanç yönünde durum budur. İlişkilerde ise, sözünün arkasında durabilen, huzur veren, güven uyandıran kişilerle bağlantı kurmayı tercih ederiz. İlişki hayatımızda da, partnerin gücü, sözü, duruşu ve güvenirliği çok önemlidir. Satış-pazarlama, ticaret konularında piyasanın durumuna bir bakmak, mal veya ürünümüzün ne kadar ettiğini hesaplamak, uzmanlara danışmak yerinde olur. Bu devrede başlayan bir ilişki hakkında karar vermek için uzun uzun düşünürüz. Ne de olsa Merkür geri hareketi de bu alanda etkili olduğu için, her bir detayı gözden geçiririz. Saat 06:29 itibariyle Kova burcunda oluşacak sondördün, bilginizi, tecrübenizi bugün diğer insanlara ifade ederek güç kazanmaktır. Belli bir kurul, kişi veya toplum önünde sınav olabilirsiniz. Amacınız, bu sınavı veya görüşmeyi başarıyla tamamlayarak kendinizi ispat etmektir. Tabii ki kolay değildir. Bazıları sizi yetersiz bulabilir, kimileri yaptığınız işi, gösterdiğiniz projeyi beğenmeyebilir veya siz, verilen işi,  ortamı veya birlikte çalıştığınız insanları beklentilerinizin çok altında bulabilirsiniz. Günü olumlu geçirmenin yolu, bütün bu etkenlere karşılık güven duygunuzu yitirmeden soğukkanlı davranmayı bilmektir. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Talepleriniz doğrultusunda yaptığınız görüşmede; beklediğiniz konularda bazı gecikmeler olabilir. Ay'ın bulunduğu konum, hedeflerinizi belirlemek istediğinizi gösteriyor. Yaşadığınız çelişkilerden bir an önce kurtulmalısınız. Kariyerinde beklenti içinde olanlar, amaca yönelik girişimlerden çekinmemelidirler.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz daha esnek olmanız gerekiyor. Esneklik, maddi konularda ya da destek almayı düşündüğünüzde başlıklarda daha karlı anlaşmalar yapmanıza veya daha avantajlı bir duruma gelmenize yardım edecektir. Uzlaşmacı ve uyumlu olmanız ilerlemenizi hızlandırabilir. Borca girmekten veya aşırı harcamalardan uzak durmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dünün ısrarcı kişileri veya tavırları sabah saatlerine kadar anlaşmazlık nedeni olabilir. Öğle saatlerine kadar Ay boşlukta biz de bir tür rölantideyiz. Öğle sonrası saatlerde ise, yaratıcı fikirlerimiz, yenilikçi tavırlarımız, fikir alışverişleri, etkileyici diyaloglar, öğrenme arzusu, sosyal planlar, mental aktiviteler ön planda olacak. Aklımızı doğru şekilde kullanabilir, aklımızdan yararlanabiliriz. Karşı tarafı etkilemek istiyorsak, duygulara değil, mantığa hitap etmeliyiz gün boyu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ilgilenmeniz gereken işler ve sizi meşgul eden koşullar olabilir. Ancak hayatın güzel yönlerine de açıksınız.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sessiz ve mağrur duruşunuzla karşı cinsin dikkatini çekiyorsunuz. Ancak siz çoğu zaman geri adım atıyorsunuz. Kalbinizi doldurmalısınız artık.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda destek alırken, yeteneklerinizi, ışığınızı ve enerjinizi insanlara çok rahat bir şekilde aktararak her ortamda fark edilen kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde motivasyonunuzu yüksek tutmanız ve sağlığınıza özen göstermeniz gereken, duygusal alınganlıklara açık olduğunuz bir süreç sözkonusu olacak.

30 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğitim, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda güzel gelişmelere şahit olabilirsiniz. İstediğiniz bir seyahati gerçekleştirebilir, tanımadığınız ortamlardan fayda sağlayabilirsiniz.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ortamınızdaki insanlarla küçük organizasyonlar yapmak isteyebilirsiniz. Hizmet alanınızda rutinlikten kurtulmak adına önemli aşamalar sağlamak ve teknolojik gelişmeler kaydedebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili operasyonlar için olumlu bir süreçtesiniz.   Genel olarak ise; Ay tüm gün Kova burcunda kalacak. Ay’ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Değişik ve monotonluktan uzak, farklı konulara eğilmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi arttırarak, hareketli ve iletişimi bol bir gün geçirebilirsiniz.    İnsanlardan ve koşullardan bağımsız olarak kendi canınızın istediği şeylerle uğraşmak ve aynı kafadan dostlarla beraber hareket etmek isteyebilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız. Siyasi, toplumsal, insanlığı ilgilendiren konulara daha ilgi duyabilirsiniz. İnternette bol bol gezinebilir, sosyal medya ile meşgul olabilir, sosyal paylaşım sitelerinde çeşitli bağlantılar kurabilirsiniz. Kendi bloğunuz veya sayfanızda paylaşımlar yaparsanız daha fazla kişiye ulaşmanız mümkün.    Yine de Merkür Retro hareketinin yaratacağı karmaşa ve gecikmelere karşı hazırlıklı olunuz. Grup enerjisinin oldukça güçlü olduğu bu günde topluluklarda aktif olmak için iyi bir gün. Ayrıca her zaman sosyalleştiğiniz gruplar dışında yeni ve yaratıcı fikirlerle uğraşan kişilerle kontakta olabilirsiniz. Medya, basın, internet ve diğer haberleşme araçları üzerinden ulaşacağınız kitlelerle ilgili önemli işlerde ekstra dikkatli olunuz. Baskı işleri ve yayınlarla ilgili çalışmaların üzerinden iki kez geçerek kontrol etmeyi ihmal etmeyiniz.    Fütüristik, yaratıcı ve ileri teknolojiyi ilgilendiren konulara ilgi duyabilirsiniz. Bilim kurgu, astronomi ve astroloji ile ilgili kitaplar okuyabilir veya yayınları takip edebilirsiniz. Enerji çalışmaları yapmakla, akupunktur, alternatif tıp yöntemleri uygulamakla etkin sonuçlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınız fikirlerinize destek verecek ve sıra dışı isteklerinize bile uyum sağlamaya çalışacaklardır.

30 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın arkadaş ve akraba çevrenize dahil olan insanlarla kurduğunuz ikili ilişkilere daha fazla önem vermeye başlayabileceğiniz bir gündesiniz. Ancak, bu insanlar, bazı dengesiz davranışlar sergileyebilirler. Alttan almaya çalışın.

30 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 44' 16" R
Ay
Boğa
13° 34' 58" R
Merkür
Koç
21° 39' 07"
Venüs
Boğa
10° 17' 23"
Mars
Koç
05° 31' 38"
Jüpiter
Boğa
25° 43' 29"
Satürn
Balık
17° 12' 30"
Uranüs
Boğa
22° 46' 53"
Neptün
Balık
29° 07' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
21° 04' 35"
Lilith
Başak
24° 10' 27"
True Node
Koç
15° 22' 02"
Son Güncelleme : 07/05/2024 23:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>