Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Hayatı Akışına Bırakıyorsun Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade ederken biraz daha temkinli olmaya çalışın. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli etmekten kaçınmayacaksınız.

Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Tüm koşulları yakından takip etmeye çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışacaksınız. Arayış içerisine girebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilinçli olmak kendinizin farkında olarak yaşamak, fiziksel ve mental ihtiyaçlarınızı buna göre belirlemektir. Bugün sağlığınız, bedeninizle ilgili konuları gündeme getirebilir ve bazı tahliller, kontroller yaptırabilirsiniz. Sinir sisteminizi korumak adına uzak durmanız gereken bazı alışkanlıklar, insanlar ya da işler olduğunu fark edebilirsiniz.

4 Nisan 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba. Bugün Başak burcunu bekleyen birçok fırsat ve başlangıçlar olabilir. İş hayatında yeni projeler ve sorumluluklar alabilirsiniz. Duygusal ilişkilerde daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gereken bir gün olabilir. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var, stresle baş etmek için dinlendirici aktiviteler yapabilirsiniz. Bugün kendinize zaman ayırarak ruhunuzu beslemeyi unutmayın.

4 Nisan 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında artık her şeyi planlayarak yapmak istemediğini fark ediyorsun. Yaşamını akışa bırakmayı tercih edeceksin. Kendine daha fazla zaman ayırmaya özen göstereceksin. Kendini rahatlatmak için evde yapacağın aktiviteler araştırmaya başlıyorsun. Evde daha fazla vakit geçirmek istiyorsun.

4 Nisan 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınızı daha görünür hale getirmelisiniz. Sosyal medya içerikleri oluşturabilir, bununla ilgili kişilerden fikir alabilirsiniz. Bir yetinizin olması kadar bunun bilinmesi ve değerlendirilmesi de önemlidir.

4 Nisan 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün projeler ve çalışma programlarıyla ilgili konular gündeminizin üst sıralarında yer alacak. Yeni proje ve planlar gündeme gelebilir. Ancak bu süreçte çalışma arkadaşlarınızla aranızda bazı gerginlikler yaşanabilir. Fikir ayrılıklarını büyütmemeye dikkat edin. İş yoğunluğunuz yüzünden yorgun düşebilirsiniz.

4 Nisan 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizin çalışma stilinizi beğenen ve sizinle birliktesürdürmek isteyen kişileri bugünlerde hayatınıza çekerek rakiplerinize pek çalışma ortamı bırakmayabilirsiniz.

4 Nisan 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla iletişimin biraz azalabilir. Birisi ile konuşmak istersen telefonun arızalanabilir veya karşıdaki insan seninle konuşmaya vakit ayıramayabilir. Her ne olursa olsun sinirlenmemeye çalışmalısın.

4 Nisan 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Başak, bugün, elinizden gelenin en iyisini yapmanıza veya birinin cesaretlendirmesiyle bir hayalin peşinden gitmenize ilham verebilir. Duygusal veya yaratıcı düzeyde, özellikle başkaları aracılığıyla kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Birini veya kendinizi affedebilir ve ilerleyebilirsiniz! Bir partner veya ilişki hakkında pembe gözlükler takıyor olsanız da ayaklarınızı yere basarsanız biraz ilham alabilirsiniz. Özel hissetmeyi ve birine inanmayı arzulayabileceğiniz için etkilenmeniz normalden daha kolay olabilir.

4 Nisan 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizde ısrarcı ve inatla davranırsanız doğal olarak engellerle karşılaşabilirsiniz. Bugün daha yumuşak ve politik davranarak olayları istediğiniz yönde geliştirebilirsiniz. Çevreniz tarafından yanlış yorumlanıyorsunuz.

4 Nisan 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

4 Nisan 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Başak; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik uğraşlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Ancak iletişim, seyahatlerde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

4 Nisan 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün üzerinizde etki bırakacak kişileri doğru yorumlamaya ve kendi duygularınızı anlamaya dikkat edin. Aşk hayatınıza dair olan olayları düşünüp, uygun çözümler bulmaya çalışmalısınız. Yavaş yavaş duygularınız durulmaya başlayacak. Uzun süredir aklınızda olan bir projenize bugün ilk adımı atmayı düşüneceksiniz. Sizi mevcut koşullarınızdan kurtaracak her tür işe açıksınız. Beslenmenin önemine fazla dikkat ettiğiniz söylenemez. Dikkatli olmazsanız bazı sorunlarla karşılaşmanız mümkün.

4 Nisan 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 12' 47" R
Ay
Başak
20° 42' 58"
Merkür
Boğa
02° 28' 52"
Venüs
Boğa
22° 21' 58"
Mars
Koç
13° 01' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 19"
Satürn
Balık
17° 55' 43"
Uranüs
Boğa
23° 21' 04"
Neptün
Balık
29° 22' 35"
Plüton
Kova
02° 03' 09"
Chiron
Koç
21° 35' 24"
Lilith
Başak
25° 15' 44"
True Node
Koç
14° 54' 39"
Son Güncelleme : 17/05/2024 18:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>