Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkinin ihtiyacı içinde olduğunuzun siz de farkındasınız. Karşınızdakini incitmek istemiyorsunuz ama ne yapsanız olmuyor. Bugün yine küçük bir tartışma yaşayabilirsiniz.

Bugün yakın bir arkadaşınızla hayallerinizi paylaşabilirsiniz. Hayalini kurduğunuz projenin gerçekleşmesine çok az zaman kalmış olması ve bunun farkında olmanız yaratıcılığınız ve enerjinizi had safhaya ulaştırıyor.

Bazı ödemelerinizin ertelenmiş olması önümüzdeki günleri kolay geçirmenize yardımcı olacak. Gelirinizin artacağını bilmek sizi mutlu ediyor. Yine de şimdiye kadar verdiğiniz açığı kapatmak kolay olmayabilir.

Sinirlerinize hakim olmaya çalışmalısınız. Değişiklik yaşamak motive edici olduğu kadar stres de yaratabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş yaşamınızda yaşayacağınız değişikliklerin yanı sıra özel yaşamınızda da yeni arayışlara girmeyi düşünüyorsunuz. Değişiklik yapmak gözünü korksa da bu konuda çevrenizden yeterince destek göreceksiniz. Bugün bu konuda gelişmeler olabilir. Hareketli ve heyecanlı günler sizi bekliyor. Özel yaşamınızda ise bazı engellerle karşılaşabilirsiniz.

5 Eylül 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:41 Ay-Uranüs mücadeleci görünüm etkisi altında Cuma gününe adım atıyoruz. Çıkarlarımızı her ne pahasına olursa olsun gözeteceğiz.  Eğer birileri hoşunuza gitmeyen davranışlarda bulunuyorsa, bizi yanlış bir durumun içine sokmaya çalışıyorsa  canımızı sıkılır, tepki gösteririz. Saat 07:57 Ay-Satürn olumlu görünümü, aşk hayatınızla ilgili konularda fikirlerinizin birkaç ay öncesine göre değiştiğini, artık ciddi adımlar atmak istediğinizi gösteriyor. Birilerini idare etmek değil, birlikte yol alacağınız ve güçleneceğiniz bir aşkın peşindesiniz. Saat 18:09- 6 Eylül saat 02:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. 5 Eylül saat 20:07-29 Eylül saat 23:52 tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Venüs süresince dış dünya ile bağlantınız ve birebir ilişki kurma tarzınız  kişisel özelliklerinize uygun bir şekilde gelişir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır  ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz.  Yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlişkinizde mutluysanız sevdiğiniz kişiyle ortaklaşa düşünürsünüz.  Benim bu dönemde sizlere tavsiyem, işinize veya eğitiminize önem vermenizdir. Ayrıca  maddi anlamda kazanç sağlayan işlere de yöneliniz.  Her alanda seçici davranmanız doğaldır. Yanlış ile doğruyu bilmek, tespit etmek istersiniz.  Sizin burcunuzda ilerleyen bir Venüs tabii ki sizin için olumlu bir zaman dilimidir. Ancak doğanız gereği, karşınıza çıkan kişiyi çok fazla incelemek, sizin istediğiniz tarzda davranmasını beklemek sakınca oluşturabilir. Venüs-Başak geçişinin sizlere arzu ettiğiniz her alanda seçkin güzellikler yaşatması dileğimle,

5 Eylül 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. Bugün, mesleki anlamda size yarar sağlayacak bir çok çalışma içinde olacak ve kendinizi ifade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı, önlemlerinizi almalısınız.

5 Eylül 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yepyeni bir dönemin başındasınız. Değişimi yakalamanıza yardım edecek, keyif aldığınız fikirlerinizi veya planlarınızı doğru şekilde sunmanızı sağlayacak olanakları oluşturabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Mevcut ilişki içinde olduğumuz kişi veya çevrelerin ne yaptığımızı, niye yaptığımızı, ne yapacağımızı, nereye gittiğimizi ya da ne zaman geleceğimizi v.b bilmek isteyeceği ve bunun için bizi zorlayacağı gündeyiz. Genel olarak bu tür konularda konuşmayı sevmesek de, bu sefer çevremizdeki kişiler bizi konuşturma konusunda ısrarcı olabilirler. Genel anlamda kendimizi ifade edebileceğimiz, özellikle akşam saatlerinden itibaren alışveriş, sevgi temalı ilişkiler, evi güzelleştirmek, dekorasyon yapmak v.b türünde başlıklar günü keyiflendirebilir.

4 Eylül 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Zevklere ve eğlenceye dönük harcamalarınızda artış gözüküyor. Kendinize ve hobilerinize daha fazla zaman ayırma fırsatı bulacaksınız. Taşınmaz mülklerden veya borsadan yana bazı kazançlarınız olabilir. Öte yandan akşamınızı evde geçirmek istemeyebilirsiniz. Arkadaşlar ve eğlence açısından pek çok fırsatınız olacak.

5 Eylül 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kısa süreli de olsa bugün kendinizi inzivaya çekmek istiyor ve yeni projelerinizi gündeme getirmek istiyorsunuz. İçinizde ki bazı şımarık arzularınızı yerine getirmek için bunun gerekli olduğunu düşünüyorsunuz.

5 Eylül 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

5 Eylül 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 16' 35" R
Ay
Terazi
03° 45' 35"
Merkür
Boğa
03° 58' 02"
Venüs
Boğa
23° 43' 27"
Mars
Koç
13° 52' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 57"
Satürn
Balık
18° 00' 07"
Uranüs
Boğa
23° 24' 54"
Neptün
Balık
29° 24' 08"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 43"
Lilith
Başak
25° 23' 05"
True Node
Koç
14° 56' 13"
Son Güncelleme : 18/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>