Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız yanlışlarınızla şimdi, şu sıralar yüzleşebilirsiniz. Ama geçmişe takılı kalmanız yersiz. Ne kadar özel bir duygu olsa da, aşkın hayatın tümü olmadığı konusunda kendinizi ikna edebilmeniz gerekiyor.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor, ama biraz daha esnek olabilmelisiniz. Uyumsuzluğunuzun kanıksanmış bir özelliğiniz olduğu şeklindeki yanılgınız, bazı kırıcılıkların sürekliliğine neden oluyor.

Parayı, günlük yaşamın karşılığı olarak sınırlamaya çalışmalısınız. Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde ferahlıyorsunuz. Yakında beklemediğiniz bir satış işiniz olabilir.

Her şeyi kendi başınıza çözmeye çalışmaktan vazgeçin. Gecikmiş olarak gündeminize aldığınız bir konuda önemli desteklere ihtiyaç duyacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hakkettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Bugünlerde yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz.

5 Haziran 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 13:53 olana dek Ay-Boşluk etkisi devam edecek. Zorunlu olduğunuz şeyler gözünüzde büyüyebilir. Hele birileri son anda engel çıkarmaya kalkışırsa, buna tepki gösterebilirsiniz. Saat 13:53 itibariyle etkili olacak Ay-Balık burcu geçişinde, iyimserlik oldukça yüksektir. Bazen şefkat hisleri içinde hareket ederken bazen de her durumu gözden geçirmek istersiniz. Ay-Balık burcunda seyrine başladığında sınırların olmadığı bir dünyada yaşama arzumuz yoğunlaşır. Partnerimizin bize sevgi dolu davranmasını, ailemizin kıymetimizi bilmesini, sevdiklerimizin yanımızda olmasını, her sorunun kendiliğinden çözüm bulmasını arzularız. Romantik paylaşımlar, huzur verici sözler duymaktan zevk alırız. Saat 15:57 Ay-Uranüs görünümü, partnerin size karşı duyarlı yaklaşımını işaret ediyor. Zaten sizin de arzunuz bu. Güvenmek, huzur bulmak ve ilişkide mutlu olmak. Maddi-manevi anlamda rahat etmek istiyoruz. Gün, güzellikleriyle bizleri mutlu etsin. Canı gönülden sevgilerimle,

5 Haziran 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini yenileme çaban, yeni bir sayfa açtıracak. İş arkadaşlarının konuşmaları seni rahatsız edebilir.

5 Haziran 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel ilişkilerde şu ana kadar söylemekten çekindiğiniz bazı konuları daha rahat ifade edebilir ve karşınızdaki kişiye karşı daha net cümleler kullanabilirsiniz. Şimdiye kadar söylemekten çekindiğiniz veya kırılmaktan korktuğunuz bazı durumlar için daha cesaretli davranabilir ve her konuda artık partnerinizin desteğini isteyebilirsiniz.

5 Haziran 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Plan ve projelerinizi gözden geçirmeniz gerekiyor. İşlerinizi daha geniş bir bakış açısıyla değerlendirmeli, özellikle teknik detaylarda daha dikkatli olmalısınız. Yaptığınız işlerde denge olmasına özen gösterirsiniz. Objektif değerlendirmeler yapabilmeniz doğru işlere imza atmanızı sağlar. Gerektiğinde sert tepkiler olabilir. Ortaklı işlere dikkat!

5 Haziran 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündelik yaşantınızda akadaşlarınızın desteğini daha çok görebilirsiniz. İş ortamınızda aktif bir gün geçirebilirsiniz. Bugün halletmeniz gereken pek çokolabilir, planlı ve organize hareket etmeniz hayatınızı kolaylaştırabilir.

5 Haziran 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak kendini yenileme çaban, seni hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırlayacak. Çalışan bir Başak burcuysan, çalışma arkadaşlarının fısıltılı konuşmaları rahatsız edici bir hal alabilir. Kendi işini yapan bir Başak burcuysan, çalışanlarının çalışma koşullarıyla ilgili fikirlerine sıcak bakabilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Başak burcuysan, değer verdiğin kişiyle arkadaşlarınızı ziyarete giderek, keyifli bir akşam geçirebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Başak burcuysan, onu özlediğini fark ederek tekrar iletişime geçebilirsin. Ailende bazı kişilerle sürtüşmeler yaşayabilir, haklı olduğunu kanıtlamakta zorlanabilirsin. Güven duygusunu bugün hayatının merkezine alıp geçmişi sınayarak, iyi niyetini suiistimal etmiş kişilerle görüşmeme kararı alabilirsin.

5 Haziran 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğlene kadar tamamlanması gereken işlerinizi halledebilirsiniz. Öğleden sonra ilişkilerinize odaklanacaksınız. Ortak çalışmalar hayata daha sağlam bakmanızı sağlayacak.

5 Haziran 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatın akışıyla ilgili kafanızda soru işaretleri oluşabilir. Karşınızdaki insanın düşünceleri konusunda tereddütleriniz olabilir. Bu kişi size söylemek istediklerini tam açıklığıyla dile getiremez. Kısacası aranızda bir sis perdesinin varlığını hissedersiniz ama tanımlanması zordur. Günü akışa bırakıp, unutkanlıklara karşı her türlü önlemi alın. Çantanıza ve içindekilere sahip çıkın.

5 Haziran 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın.

5 Haziran 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 48' 04" R
Ay
Başak
03° 22' 24"
Merkür
Boğa
00° 35' 13"
Venüs
Boğa
20° 33' 49"
Mars
Koç
11° 54' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 41' 34"
Satürn
Balık
17° 49' 45"
Uranüs
Boğa
23° 15' 58"
Neptün
Balık
29° 20' 30"
Plüton
Kova
02° 03' 44"
Chiron
Koç
21° 30' 57"
Lilith
Başak
25° 05' 60"
True Node
Koç
14° 52' 43"
Son Güncelleme : 16/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>