Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Şubat 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu konularda sizi yönlendirme gayretinde olanların etkisinden kurtulmanız gerekiyor. İlgilendiğiniz kişi size yeterince yaklaşmışken hala beklenti içinde görünmeniz, atılmış adımların da geri alınmasına neden olabilir.

Yeni umutlara yönelimler söz konusu. Tahsilat sorunlarını,yaşamı deneyimlerinizle çelebice karşılıyorsunuz. Bazı görüşmelerde iyimserliği geri planda tutmak yararlı olacak.

Para konularındaki titizliğiniz sorunları azaltıyor. Yakın zamanda bazı sıkışmalar olası. Bazı ödemelerdeki zaman darlığı, iyi niyetli yaklaşımlarla çözülecek.

Sizi konu eden söylentilerin arkasında, sizin geniş yaklaşımınızın arttırıcı etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkarcı beklentilere karşı dikkatli olmalısınız. Problem olarak asıl sizi ilgilendiren, fakat birkaç kişiyi daha etkileyen çıkarcı bir yaklaşım, bugünlerde tartışma konunuz olabilir. Fazlaca umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Tepkisiz kalmanız halinde çok sınırlı kazanımlarla yetinmek durumunda kalacaksınız.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar saat 03:15 Venüs-Pluto kavuşum etkisinde Cumartesi gününe adım atacağız. Venüs,  ilişkide paylaşım, sadakat, sağlamlığın önemi, Pluto ise değişim anlamındadır. Demek oluyor ki bu kavuşum aşk hayatınızla ilgili konularda yeni bir dönüşümün simgesi. Sorunlu birlikteliklerin tamir edilmesi anlamında etkili görüyorum. Devam eden sağlam ilişkileri benzetme yerindeyse birbirine yapıştırıcı bir yansıma. Yeni başlayacak olan ilişkilerde ise, temelin güçlü olmasını sağlayıcıdır. Fakat burada şunu da belirtmek isterim. Eğer ayrılmaya karar vermiş bir çiftseniz daha fazla birbiriniz üzerinde güç gösterilerinde bulunmayınız. Aranızdaki farklılıklar nedir? Karşınızdaki kişi nasıl biri? Aşk sizin için ne anlam ifade ediyor? Bunları gözden geçirin. İster yeni bir ilişkiye başlayın,  isterseniz eskiye dönün veya isterseniz ilişkinizi bitirmeyi düşünün hiç fark etmez. Size tavsiyem hiçbir şey için söz vermeyin. Gözünüzü bir takım şeylerin boyamasına müsaade etmeyin. Sadece mantıklı düşünün ve durumunuzu gözden geçirin, tutkularınızın esiri olmayın. Saat 08:01 Ay-Pluto kavuşumu, güven duygunuzu yükseltiyor. Olgun tavırlarınız, etrafınızı kucaklayışınız insanların sizin yanınızda rahatlamalarını sağlıyor. İşlerinizi planlayabilirsiniz. Saat 09:52 itibariyle Ay-Uranüs arasındaki görünüm, aşkı sorgulamanıza, koşulların istediğiniz gibi olmaması sebebiyle parasal ve duygusal konularda kimi zaman öfke duymanıza sebep olabilir. Aşkı çok fazla ciddiye alıyor olmanız, ancak çoğu zaman da bu huyunuz nedeniyle kendinize kızmanız mümkündür. Saat 10:21 Ay-Mars görünümü, hem ilişki, hem iletişim hem de güven anlamında rahatlatıcıdır. Endişeden uzak, zamanı gayet olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Saat 17:39 Ay-Merkür kavuşumu aşk hayatınızla ilgili konularda destekleyicidir. Ne istediğinizi belirlemenizde ve ona göre hayatınızı düzenlemenizde size yardımcıdır. Saat 17:54-7 Şubat saat 07:59 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Önemsiz şeylerin üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Oysaki bu saat diliminde, olayları sakin ve mantıklı karşılamanız gayet önemlidir. Her şeyi kendi akışı içinde değerlendirmeli, sakin olunmalıdır. Saat 18:39 Güneş-Uranüs olumlu görünümü işimizle alakalı konular üzerinde veya şu andaki mevcut sorumunuz her neyle alakalı ise, onu çözebilmek için mantıklı düşünmemiz gerekiyor. Öncelikle hedefimiz olmalı ve bu çok önemli. Ancak bu hedefe eskimiş yöntemlerle ulaşmamız zor olabilir. Onun için, yenilikçi bir bakış açısıyla işimizi, kendimizi, hayatımızı ele almalıyız. Çıkarlarımızın farkında olmamız lazım. Başkalarının bizim üzerimizdeki tesirleri veya onların bencillikleri, yolumuza taş koyuyorsa, artık buna son vermemiz gerekir. Saat 20:45 Merkür-Jüpiter görünümü,  yeteneklerinize uygunve alan tercihinde bulunmanın önemini gösteriyor. Sağlam ve uzun vadeli olana yönelmenin işaretçisidir.   İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sizden yüksekte olan patronlar, otoriteler ve ebeveynler üzerinde hayranlık uyandırırsınız. Yaşamınızdaki önemli değişikliklere hazır olmanız gereken bir dönemdir. Geçmişte hangi olumsuz durumda olursanız olun, şimdi o durumlardan sıyrılıp tepeye tırmanma zamanıdır.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, olaylara daha derin bakabilir veya duygusal olabilirsiniz. Kendinizi daha objektif şekilde gözlemle fırsatı bulacaksınız. Yapabiliyorsanız şayet, kendinizi sorumluluk ve görevlere adamayacak şekilde planlar yapmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İkili ilişkilerde gergin, agresif tutumlardan uzak kalmayı başarabilirsek, romantizmin ve tutkuların hakim olduğu bir hafta sonundayız. Ancak, ani gelişmeler veya ani tepkiler ilişkilere zarar verebilir. Aşk hayatımızı veya maddi başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda ani kararlar almaktan çekinmeliyiz. Eski bağlantılar, geçmişle ilgili konular ön plana çıkabilir. Öğle sonrası saatlerden itibaren, beş gün boyunca, düşüncelerimiz zenginleşiyor, önemsediğimiz alanlarda ilerleme kaydetmemizi sağlayacak girişimlerimiz veya görüşmelerimiz olabilir. Alışılmadık işler, farklı yaklaşımlar veya özgün çalışmalar ya da özgün dokunuşlarımızı yansıtabileceğimiz konular ön plana çıkabilir. Farklı şeyler denemek isteyebiliriz. Yaratıcılığımız yüksek. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

6 Şubat 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonunda sevdiklerinizle ilgili konularla daha çok ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak biraz daha iyimser olmaya çalışın.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Başaklar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzellik ve bakım ürünleri alabileceğiniz, kariyerinizle ilgili güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz bugün, finansal anlamda artıya geçebilir, yeteneklerinizi, çalışma ve işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilir, aile büyükleri, kurumlar ve patronlardan destek görebilir, ilişkilerinizde kendinize olan yüksek güveninizle etkili iletişim kurabilirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla sorunlarınızı halletmek her iki tarafa da mutluluk verebilir. Sizin ona yapacağınız veya ondan göreceğiniz teklifler keyfinizi artırabilir. Yine çocuk bağlantılarınızı kuvvetlendirebilir, sanatsal, kreatif işlerinizde önemli teklifler ve projelerle karşılaşabilirsiniz.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İçinizden yükselen isteklerle içinde bulunduğunuz durum çatışabilir. Sakin olun ve moralinizi yükseltmeye çalışın. Yakınlarınıza karşı biraz daha anlayışlı davranmaya çalışmalısınız. Harcamalarınıza özen gösterin.

6 Şubat 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Günlük işler ve bunların detayları, tüm vaktinizi alabilir. Zaman zaman sıkılsanız da, işleri erteleme veya ağırdan alma eğilimi göstermemelisiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gücünüz ve konsantrasyonunuzu azalacağından, yapmanız gereken işler son derece can sıkıcı hale gelebilir.

6 Şubat 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 30"
Ay
Kova
24° 33' 52"
Merkür
Koç
17° 50' 58"
Venüs
Boğa
03° 36' 04"
Mars
Koç
01° 21' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 02"
Satürn
Balık
16° 45' 33"
Uranüs
Boğa
22° 28' 05"
Neptün
Balık
28° 58' 16"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 39"
Lilith
Başak
23° 34' 19"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>