Başak Burcu

Başak Burcu

24 Ağustos - 22 Eylül
Günün Mottosu

Başak Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Nisan 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal hayatınıza ilişkin huzursuzlukların ve sizi sıkacak gelişmeleri olabileceği bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişi bu aralar ailesi ve yakınları ile ilgili bazı tatsız olaylar yaşıyor. Bu yüzden sevdiğiniz kişiye karşı baskıcı tutumlardan vazgeçmeli ve o sizi arayana kadar onu rahat bırakmalısınız. duygusal konularda dikkatli olmalı ve davranışlarınıza özen göstermelisiniz.

Bugün işinizle ilgili elinize önemli fırsatlar geçecek. Kendinizi bu duruma o kadar hazırlamıştınız ki sizden başkasınız bu fırsatlardan faydalanacağını ve onların işine yarayacağını düşünmüyordunuz. Bu yüzden ihmalkar davranışlarınızla bu önemli fırsatları elinizden kaçıracaksınız.

Bugün biraz fazlaca harcama yapacaksınız. Evdeki hesap çarşıya uymayacak. Sizin de moraliniz bozulacak

Çevrenizdeki insanlara fazla güvenip yapacağınız işlerden planlardan bahsetmemelisiniz. Ellerine fırsat geçtiği zaman sizden faydalanabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize önemli fırsatlar geçecek. Bu fırsatlar uzun süredir kafanızda planladığınız şeylere yakın olduğu için kaçırmayı istemeyeceksiniz ama öyle aksilikler olacak ki bu fırsatları değerlendirmede geç kalacaksınız. Çoğu kez burnunuzun dikine gidiyorsunuz ve ince hesaplar size göre değil. Bu aralar sağlığınıza özen göstermiyorsunuz. Aldırmazlık ediyorsunuz ama baş ağrılarınız huzursuzluğunuzun en önemli nedeni oluyor.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Başaklar Pazar gününe, saat 00:39 Ay-Yengeç burcu geçiş etkinliğinde merhaba diyeceğiz.  Uzun vadeli olana yönelten bu enerji,  hedeflerimiz anlamında güven tazelememizi sağlıyor. Kimi zaman geçmişe bizi götürebilir bazen de şu andaki durumu kararlı bir şekilde gözden geçirmemizi sağlayabilir. Şartlar bizi ne kadar zorlasa da, biz kendimizde eminsek önümüzdeki engellerin tek tek aşılacağından şüphemiz olmaz. Tabii ki güven çok önemli. Sizler de bu enerji sayesinde kimlere güvenip güvenemeyeceğinizi şöyle bir düşünürseniz belki de seçimlerinizi ona göre yaparsınız ve tedirgin olmazsınız. Saat 00:46 Ay-Venüs arasındaki görünüm, neyi nasıl yapmanız gerektiği hususunda sizi destekleyicidir. Kendinizi  yönlendirme gücünüz yüksektir. Aşk hayatınızla ilgili konularda pozitif gelişmelerin yaşanacağına dair umudunuzu korumanızı tavsiye ediyorum. Saat 13:37 Ay-Neptün görünüm etkisi altında, insanlar sizi ilk önce  duruşunuz ve  kendinizi ifade şeklinizle değerlendirirler. Olsun böyle değerlendirsinler. Siz ne hissediyorsanız ona göre davranın. Pazar günümüzün arzu ettiğimiz gibi huzur içinde geçmesi dileğimle,

6 Nisan 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum sizi herkesten farklı kılıyor. Reddedilme duygusuna tahammülünüz yok. Karşınızdaki kişi, sizin değerini bilmek zorunda. Yoksa hemen karamsarlığa kapılıyorsunuz. Bugünlerde iyi bir terapiste ihtiyacınız var. Uzun süredir biriktirdiğiniz duygular sizi rahatsız ediyor.. Eski arkadaşlarınızı aramalısınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize güvenmeniz zor kararlar almanıza veya önemli bir adım atmanıza yardım edecektir. Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Son zamanlarda gereğinden fazla zaman alan ve enerji harcatan işleri bir kenara bırakmak veya bu alanlarda inisiyatif kullanmaktan vazgeçmek daha doğru olacaktır. Önümüzdeki iki hafta çok farklı konulara gebe. Dolayısıyla, daha geniş açıyla düşünmek, ileriye bakmak, ama geçmişte yaşanları baz alarak organize olmak gerekiyor. 1 Nisan' da yazdığımız olaylar da(internet sitemizden okuyabilirsiniz) tekrar gündeme gelebilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaş ortamınız genişliyor. Sosyal açıdan daha yoğun bir gün geçireceksiniz. Yeni insanlarla tanışacak, fikren olduğu kadar duygusal anlamda da paylaşımda bulunacaksınız. Yeni dostlarınız sayesinde toplumsal konularda da sorumluluk almanız mümkün görünüyor. Politik konulara olan ilginiz de artabilir.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN çevrenizle birlikte ortak aktiviteler ve eğlenceli geziler gündeme gelecek. Hayallerinizi arkadaşlarınızla paylaşacaksınız.

7 Nisan 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir hayli karışıkmış gibi gözüken bir hadisenin aslında öyle olmadığını kısa bir süre sonra fark edeceksiniz. Bu gerçeği göremediniz diye kendinize kızmayın sakın. Bir an evvel kollarını sıvayın yeter. Zamanında hareket etmeniz halinde, o işten kâr bile elde edebilirsiniz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

7 Nisan 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 06" R
Ay
Terazi
13° 44' 41"
Merkür
Boğa
05° 07' 53"
Venüs
Boğa
24° 45' 27"
Mars
Koç
14° 30' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 50"
Satürn
Balık
18° 03' 23"
Uranüs
Boğa
23° 27' 49"
Neptün
Balık
29° 25' 16"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 13"
Lilith
Başak
25° 28' 40"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>