Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yüreğinizdeki dalgalanmalar, aşka olan küskünlüğünüzün bir kandırmaca olduğunu gösteriyor. Cesaretiniz biraz kırık olması geçici. Cesaretinizi toplamak için gün sayıyorsunuz.

İşlere her zamankinden çok sarılmanız gerektiğinin farkındasınız. İşle ilgili problemlerde, bir arkadaşınızla biraz çelişkili görünüyorsunuz. Ama şu günlerde birçok şeyi sineye çekmeniz gerekebilir.

Günü yaklaşan senetlerin neden olduğu gerginlikler kısa vadede yok olacak, her şey rayına oturacak gibi. Çok yakında hiç beklemediğiniz bir para sevinciniz olabilir.

Yaptığınız şakanın altında bir şeyleri ima ettiğiniz düşüncesi taşıdığınıza inanılıyor. Bu kırgınlığın önüne geçebilirsiniz, arkadaşınızın gönlünü almanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi çabalarınızla hayatınızı zorlaştırdığınızı düşünen dostlarınızla, bugünlerde kuracağınız yakın diyalog, sizi doğru istikametlere götürebilecek. Hatalı seçimler ve inatçılık, bugünlerde sizi küçük çıkmazlara sokacak gibi. Bazı gurur duyduğunuz özellikleriniz, ilerde sizi ciddi yalnızlıklara götürebilir. Komşu türü bir topluluk içinde yapılacak bir kabalık, sizi oldukça etkileyecek.

11 Aralık 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:39 Kova burcunda ilerleyen Ay etkisinde güne başlarken, kendinizi giyiminizle, fikirlerinizle duruşunuzla dışa ifade edersiniz. Sizi mutlu eden, keyiflendiren konular üzerinde düşünmeyi tercih edersiniz. Saat 06:19 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, ilişkide fikirlerin samimi şekilde paylaşımını güçlendiricidir. Çevremize karşı duyarlı davranırız. Birlikte yol almaktan, birbirimize zaman ayırmaktan mutluluk duyarız. Partnerimizle aynı düşünmüyor olabiliriz. Fakat ortak bir noktada buluşmaya çalışırız. Birbirimizin neye ihtiyacı olduğunu biliriz. Gelişim yolumuz, birlikte kazanmak birlikte çıkarlarımızı korumak ve hayatımızı güvence altına almaktır. Saat 14:00 Ay-Venüs görünümü, bizi ilişkide çileden çıkarmaya devam ediyor. İleri gitsek olmuyor geri gitsek hiçbir işe yaramıyor. Vazgeçsek ayrı sancı, devam etsek kafa karıştırıcı. Hem ruhsal hem de fiziksel açıdan bugün hiç kimsenin üzerimize gelmesinden yana değiliz. Hatta en ufak bir hesap soruşta inceldiği yerden kopsun diyerek gerilimli tepkilerde bulunabiliriz. Saat 17:33 Ay-Jüpiter görünümü, insanlardan beklediğimiz güzel jestlerin, desteklerin işaretçisidir. Baskıya gelemeyiz, özgür olmak isteriz. Değişime, yeniliklere açığız.

11 Aralık 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Araştırmalar yapıyorsun! Kişisel ihtiyaçlarını geliştirmek için ideal bir gün olduğunun farkındasın. Bu yüzden çeşitli eğitimlerle ilgili araştırmalar yapabilirsin. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, birlikte hareket edeceğin kişiyi özenle seçmelisin. Gün içerisinde sevgilin ve arkadaşlarınla konuşacağın konuda tutucu davranma. Çevrendeki insanlar bu huyunu hem takdir ediyor hem de anlamsız buluyor olabilir. Duruma göre reaksiyon alman gereken bir ikilinin arasında kalabilirsin. Öğleden sonrasını çocuklarının eğitim ihtiyaçlarını karşılamak için araştırma yaparak geçirebilirsin. Bugün oluşturacağın koşullar sanat ve edebiyatla, müzikle ilgili yeteneklerini ortaya çıkartacaktır.

11 Aralık 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişe dair bazı bilgi akışları sizi rahatsız edebilir. Geçmiş hesaplaşmalardan sıyrılmanız gereken bir gün.

11 Aralık 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşabilmek için çaba sarf edeceksiniz. Üstlerinizle ilişkilerinizi iyi tutmak isteyebilirsiniz. Toplum önünde olmak sizi mutlu edecek. İlerleyen saatlerde üzerinde çalıştığınız konularda fazla inatçı davranmamaya özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde sorumluluk alacağınız işler planlayabilirsiniz.

11 Aralık 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Büyük organizasyonlara davet edilebilirsiniz. İşleriniz dışında çok farklı konulara ilgi duyarak girişimde bulunacaksınız.

11 Aralık 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

11 Aralık 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer, bilinirlik ve statü konularında gelişmeler olası. Bekleten işlerde gelişmeler hızlanabilir. Gün boyu sakinliği koruyarak, önemli işleri üretim ve planlamayı öğleden sonra yapmak faydalı olur.

11 Aralık 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Kova burcundaki seyahati sizin hedeflerinize ulaşmak için kararlı olmanıza destek verir. Toplum önünde başarılı projelerinizin hazırlığına bugün başlayabilirsiniz. Teknolojik her türlü destekten yararlanabilirsiniz. Kararlı tavırlı kişilerlebirliğine girebilir, fütüristik projelerlehayatınızı canlandırabilirsiniz. İnatçı ve dik başlı tavırlardan kaçınırsanız hayatın akışı size olumlu yansıyacaktır.

11 Aralık 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

11 Aralık 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 37' 24" R
Ay
Balık
26° 26' 38"
Merkür
Koç
19° 10' 48"
Venüs
Boğa
06° 19' 48"
Mars
Koç
03° 03' 26"
Jüpiter
Boğa
24° 58' 10"
Satürn
Balık
16° 56' 48"
Uranüs
Boğa
22° 35' 44"
Neptün
Balık
29° 02' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 54' 01"
Lilith
Başak
23° 49' 03"
True Node
Koç
15° 23' 54"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>