Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Beraberliğiniz için karşılıklı olarak çok şeyler yapıyorsunuz. Hiçbir şey yitirmeden canlılığını koruması, ilişkiniz için göze aldığınız fedakarlıklarla yakından ilgili. Bütün engellere rağmen, kısa vadede bir pürüz gözükmüyor.

Kararlılığınızı korumanız çok güzel. Kendinize güvenerek verdiğiniz kararlar, art niyetli bakışlara rağmen, sizi son derece isabetli sonuçlara götürecek. Düşünceli davranmaya devam.

Para sizin için sorun olmaktan çıkıyor. Paranızın kontrolü pek sizin elinizde gibi görülmüyor. Ama bundan ne kadar karlı çıktığınızı görüyorsunuz. Yine de daha inisiyatifli görünebilirsiniz.

Bir dostluk konusunda daha da fazla yapacağınız şeyler olabilir. Karşı tarafta böyle bir güven oluşturmuşsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün soğukkanlılığınız, biraz hesapçı davranışları daha net yakalamanızı sağlayabilir. Çözümsüz gibi görünen bir sorunun görüşülmesinde alacağınız tavır oldukça önemli. Takıntılarınızla tartışma çıkartabilir, ya da kıvrak zekanızla esnek bir şekilde netice alabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde bir özleminizi gidereceğiniz yolculuğunuz var.

13 Mart 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı günümüz, saat 01:44 Ay-Kova burcu geçiş etkinliğinde başlayacak. Yeni olanın peşindeyiz. Farklı olanı istiyoruz. İşimizde, hayatımızda bizi her kim zorluyorsa ona karşı tavır alabiliriz. Saat 15:39 Venüs-Satürn görünümü, duygularımızı göstermekten kaçınmaya, ciddi duruşumuzla tavır almaya işarettir. Olgun ve anlayışlı kişi olmaktan yorulduğumuz için böyle davranmayı tercih ederiz. Her ne kadar dışa karşı bir şeyler belli etmesek de bizi rahatsız eden meseleler vardır. Bunların gerginliği özellikle bu saatlerde sıkılmamıza yol açar. Her şeyi olumsuz tarafından görerek yorumlarız. Benim tavsiyem en azından bu saatlerde sakin olmanız, olumlu tarafından bakmaya çalışmanızdır. Saat 18:20 Ay-Venüs görünümü, cesaretle ilerlemenin, gerçekçi olmanın yararlı olacağını gösteriyor. Saat 23:06 Güneş-Jüpiter görünümü, rahatlatıcı ve üstümüzdeki gerginliği azaltıcıdır. Zorluklar olsa da, umudumuz yükselir. İnançla, azim ve kararlılıkla her türlü zorluğun üstesinden geleceğimizi hissederiz. Bu görünüm iyi niyetliliğin kazandırıcı olacağını işaret ediyor.

13 Mart 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arana mesafe koyduğun kişiyle bir araya gelmek zorunda kalabilirsin. Şans verip vermemek sana bağlı.

13 Mart 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda karşılaştığınız krizli durumlara doğru farklı adımlar atıyor olmanız sizi herkesten bir adım öne geçirecektir. Pratik zekanız ve işlevsel davranışlarınız beğeniyle karşılanacak ve çalışma arkadaşlarınızın takdirini toplayacaksınız. Bugün ayrıca sağlığınız konusunda dikkatli olmalı uzun süredir devam eden rahatsızlıklarınız için bir doktora gözükmeyi ihmal etmemelisiniz. Çünkü bu ertelediğiniz durumlar ileride başınızı ağrıtabilir.

13 Mart 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konulara odaklanmanız gereken bir gündesiniz. İşinizde önemli gelişmeler olabilir. Yeni bir projeye başlamak için doğru bir zaman olmayabilir. Mevcut işlerinizi toparlamaya çalışırken ailenizi ihmal etmemelisiniz. Para konularında aradığınız desteği bulabilirsiniz. Fakat yine de harcamalarınızda çok dikkatli seçimler yapmalısınız.

13 Mart 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü bugün sizleri oldukça duygusal konularda enerjinizi yükseltiyor. Sevgi ve şefkate fazlasıyla ihtiyaç duyduğunuz bir gündesiniz. Böyle bir günde yaşamınızda size yakın olan insanlarla ilgili değerlendirmelerde bulunarak kararlar alabilirsiniz. Samimiyetten uzak kişilerin yaşamınızda olmasına tahammülünüz kalmadı. İş ve özel yaşamınızda radikal kararlar alabilir daha önce cesaret edemediğiniz konularda büyük bir cesaret içinde önemli ve başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz. Çözüm aradığınız hemen her konuda isteklerinizi gerçekleştirebileceksiniz.

13 Mart 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz her ortamda kendinizi göstermek ve ön planda olmak için fırsatlarınız varken, eğer problemli giden bir ilişkiniz varsa bugün problem yaşayabilirsiniz. Enerjinizi spora, yeni insanlarla tanışmaya ve çalışmalarınıza yönlendirmeniz faydalı olacaktır.

13 Mart 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önem verdiğiniz bir arkadaşınızla ortak bir işin temellerini atabilirsiniz. Uzak çevrenizin sorumlulukları bazı olaylarda kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir.

13 Mart 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kısa yolculuklarda yaşayacağınız gecikmelere hazırlıklı olun. Ortak havuzdan yaptığınız zorunlu harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan coşkuyla atılımlar yapmak isterken diğer taraftan prosedürlerin çizdiği sınırlar ilerlemenizi zorlaştırır. Bugün Kova burcuna geçen Ay duygusal açıdan size analitik çözümler sunar.

13 Mart 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili çeşitli konular, bugün ön plana çıkmaya başlayabilirler. Yapacağınız harcamaların ev ihtiyaçları üzerine yoğunlaşacağını düşünebilirsiniz ama bunların ihtiyaç mı, yoksa lüks mü olduğunu doğru değerlendirmelisiniz.

13 Mart 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 31' 05" R
Ay
Kova
10° 44' 11"
Merkür
Koç
17° 21' 48"
Venüs
Boğa
02° 23' 11"
Mars
Koç
00° 35' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 13' 12"
Satürn
Balık
16° 40' 27"
Uranüs
Boğa
22° 24' 41"
Neptün
Balık
28° 56' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 43' 20"
Lilith
Başak
23° 27' 45"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>