Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizle ilgili bazı kuşkular taşıyorsunuz. Tanışıp etkilendiğiniz insanı, beyninize yer etmiş bazı eski takıntılarla mutsuz edebileceğinizi düşünüyorsunuz.

Bugünü problemsiz geçirmek istiyorsunuz. Bugünün yorucu işlerini yarına erteleyeceksiniz. Akşam saatlerinde yapılacak toplantıya girmemenin yollarını arayacaksınız.

Bir para meselesinden arkadaşınızla aranızın açılması, bugün yaşadığınız tek para sorunu. Yakın bir günde çok paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız.

Akşam yapacağınız bir ziyarette çok enteresan bulup şaşırdığınız bir tartışmaya tanık olacaksınız. Bu tartışmadaki enteresanlığı anlamaya çalışıp işin üzerine gitmeniz sizi küçük duruma düşürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkilerinizde peşin hükümlü biri olarak tanınmanız, size haksızlık gibi geliyor. Bunu yok etmek için de, susup görüş belirtmemek gibi kontra bir yöntem izliyorsunuz. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla ilgili olarak gördüğünüz kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz.

14 Eylül 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:31 Merkür-Neptün karşıtlığı, aşk hayatımız, sosyal ilişkilerimiz, ileriye dönük olarak gerçekleştirmek istediğimiz konularda akıllıca düşünmenin, kendinizi neye adıyorsanız, hangi hedefi gerçekleştirmek istiyorsanız ona göre insanlarla bağlantılar kurmanın önemini işaret ediyor. Bu karşıtlık kendinden ve yapacaklarından emin olmayan kişilerin dağılmasına yol açabilir. Ne fazla fedakarlıkta bulunarak kendi arzularımızdan vazgeçelim ne de sürekli her şeyi didikleyip kendimizi yoralım. Zaman kaybına yol açabilecek, boş işler peşinde koşmayalım. Emin olmadığımız konularda kararlar vermeyelim. Paramıza sahip çıkalım. Akıllı olalım, kimlerle görüştüğümüzü bilelim, bizi kimsenin kandırmasına, kafamızı karıştırmasına izin vermeyelim. Saat 06:58 Ay-Pluto görünüm etkisinde, bizden saklanan gerçekleri bilmek isteriz. Karşımızdaki doğru biri mi diye düşünürüz. Öğrenmek için iz süreriz. Duygularımız öylesine güçlüdür ki, partnerimizin her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Saat 07:33 Ay-Jüpiter kavuşumu, ilişkimiz başta olmak üzere her türlü ortaklıkta çıkarlarını düşünenlere bizim de karşı bir duruş sergilememiz gerekir. Karşımızdaki kişi veya kişiler kendileri kadar bizi de düşünmeliler. O zaman doğru ve sağlıklı bir ilişkiden söz edebiliriz. Saat 10:52 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veyaortaklığımızda bizim isteklerimize uymayan, mecburen uzlaşmak zorunda kaldığımız meseleler olabilir. Bu canımızı sıkabilir. Ancak şunu unutmayalım ki, şartlar çerçevesinde duruma bakmak gerekiyor. Eğer hayat bize şimdilik bunlara uyman gerekiyor diyorsa, inatlaşmanın anlamı yoktur. Belki de bu uzlaşı daha sonra işinize yarayabilir. Saat 11:54 Ay-Güneş görünümü, uygulamada bulunmak yerine, eksikleriniz olup olmadığını gözden geçirmek, uygulamayı düşündüğünüz konuların daha sağlıklı yürümesi adına gayet yararlıdır. Gönülden sevgilerimle,

14 Eylül 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, öğle saatlerinden sonra boşlukta hareket edecek. Meslek hayatında yükselmek ve daha başarılı olmak adına yapmış olduğun girişimlerin sonuçsuz kalması kendini güçsüz hissetmene neden olabilir. Yapmak zorunda olduğun mecburi sorumluluklar sana yük olacak. Bugün aynı zamanda yurtdışı bağlantısı olan bir aile ferdi, eğitimiyle ilgili aldığı kararı seninle paylaşabilir. Biraz kafa dinlemek, kendi ihtiyaçlarını karşılamak ve köşene çekilmek sana çok iyi gelecektir. Evli bir Boğa burcuysan, eşinle geleceğinize yönelik radikal kararlar alabilirsiniz. Uzun zamandır süren duygu yoğunluğun, nihayet bugün biraz olsun azalacak. Kariyerin konusunda alacağın kararlar, ilerleyen zamanlarda oldukça işine yarayabilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size karşı dürüst duygular içinde olmayan yakın çevrenizdeki bazı kişilerden önemli itiraflar duyabilir ve onların söyledikleri karşısında hayrete düşebilirsiniz. İlişkilerinizi yeni kararlarınız doğrultusunda yönetmeniz gerekebilir.

14 Eylül 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular daha fazla ön plana çıkabilir. Birlikte yapacağınız planlarla ilgili organize olmanız gereken zamanlardasınız. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önem kazanabilir. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olun. İlerleyen saatlerde ev içi kazalara karşı uyanık olmakta fayda var. Kişisel uyumunuz dikkat çekecektir.

14 Eylül 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN toprak elementinin size verdiği etki tavan yapacak. Daha üretken ve sevgi dolu olacaksınız. İletişimde olduğu herkesi pozitif hale getiren enerji sizde bolca mevcut.

14 Eylül 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

14 Eylül 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İsteklerinizin yoğun olacağı bir gün. Meydana gelen olaylar sizi heyecanlandıracak. Yeni yatırımlarda bulunmayı düşünecek, hemen harekete geçeceksiniz. Ancak, karşınıza çıkan fırsatları dikkatle incelemeniz gerekiyor.

9 Eylül 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati partnerle derin konuları masaya yatırmanıza neden olacak. Sevdiğiniz insanın duygularına karşılık vermeniz, ilişkideki güçlü enerjiyi açığa çıkaracaktır. Karşılıklı güveni pekiştirip gelecek planlarına geçiş yapabilirsiniz. Çocuk ya da ev sahibi olmak gibi ciddi konular zihninizi kurcalar. Artık değişim zamanı kabul edin.

14 Eylül 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

14 Eylül 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 03' 27" R
Ay
Yay
22° 51' 33"
Merkür
Koç
16° 12' 06"
Venüs
Koç
27° 59' 48"
Mars
Balık
27° 50' 42"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 23"
Satürn
Balık
16° 21' 27"
Uranüs
Boğa
22° 12' 30"
Neptün
Balık
28° 49' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 14"
Lilith
Başak
23° 04' 02"
True Node
Koç
15° 27' 30"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>