Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişki için pek çok aday olmasına karşın, karar vermek için acele etmiyorsunuz. Bir arkadaşınızınçevresinden, size bazı mesajlar gelebilir, buna hazırlıklı olmalısınız.

Bir işle ilgili büyük beklentileriniz var. Bugün sevdiğiniz bir arkadaşınızı bu projenize dahil etmeye çalışacaksınız. Genel anlamda bazı zorluklar yaşıyorsunuz, ama gelecek günler parlak gözüküyor.

Uzun zamandır kenarda tuttuğunuz küçük birikiminizi değerlendirmek konusunda bazı endişeleriniz var. Bugün bir konuda fikri destek alacağınız bazı kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Son günlerde kendi kendinizle çok meşgul olduğunuz için çevrenizde olup bitenleri göremeyebiliyorsunuz. Sizi de ilgilendiren bazı konulara müdahale etmeniz gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansla ilgili düşünceleriniz, bazı kabullenmelerden kaçış gibi. Sizi şansınıza küstüren olayların, şansla doğrudan alakalı olduklarından biraz kuşkuya düşmelisiniz. Dün geceyi iyi dinlenerek geçirdiğiniz için, bugüne çok enerjik başlayacaksınız. İş yaşamanız da, özel yaşamınız da oldukça hareketli. Enerjiniz çevrenizdekileri de olumlu etkileyecek.

14 Ocak 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 05:52 Venüs-Chiron olumlu görünümü hem mali hem de ilişkiler anlamında kazandırıcı ve uzun vadeli olana yönelmenizi sağlarken, dostluklarınızı, hedeflerinizi tekrar gözden geçirmeniz yönünde yardımcı oluyor. Eğer iş, eğitim veya özel anlamda kazanmak istiyorsak geleceğimiz düşünmek zorundayız. Grup aktivitelerinde bulunurken, ekibimizi çok dikkatli seçmemizde yarar var. Biz ne kadar iyi niyetli olursak olalım. İnsanlar bu iyi niyetimizi kendi çıkarları doğrultusunda kullanmaya kalkabilirler. İşte bu görünüm sayesinde hem ileriye bakacağız hem seçici olacağız hem ciddiyetle işlerimizi yapabileceğiz. Boşa zaman kaybetmeyeceğiz. -Buniye böyle sonuçlandı, şu kişi neden böyle davranıyor diye kafamıza takmayacağız. Maddi güvencemizi, saygınlığımızı öne alarak düşüneceğiz. Böylece aksaklıkları, problemleri, yanlış olanı, bizi rahatsız edeni çözüme kavuşturarak şifa bulacağız. Saat 11:48-22:42 arasında Ay-boşluk etkisinde, paranızı değerlendirme veya kazanç elde etmek yönünde lütfen dikkatlice düşününüz. Finans veya ilişki anlamındaki çıkmazların veya sorunların ancak mantıklı bir şekilde çözebileceğimizi unutmayalım. Başkalarına güvenip, kararlar almayalım. Saat 22:42 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Ciddi konuşmalarınız ardından da özgüvenli haliniz, size artılar kazandırabilir. Gerçeklerin çizdiği yoldan giderek, düş kırıklığı veya sıkıntı yaşadığınız her olayı güce dönüştürebilirsiniz. Saat 23:45 Güneş-Uranüs görünümü, kimimiz geri planda çalışmalar yapar, yenilikler için heyecanlı ve isteklidir. Kulağı gelecek haberdedir. Bu geldiğinde yaydan bir fırlayan ok misali uygulamaya geçebilir. Kimimiz ise tam tersine endişelidir. Nasılsa yine bir şeyler çıkar ve ben istediğim gibi bir atılımda bulunamam diyerek kendi kendini engelleyebilir. Tabii ki bunun sonucunda stres yaşar. Bir kısmınız ise, aniden düşünmeden hırsla öne atılır. Peki ne yapılmalıdır? Kendimize güvenmeli, aklı başında düşünülmeli, gerektiğinde yenilikleri uygulamaya da hazır olunmalıdır. Gönlünüzce geçecek bir Pazar günü dileğimle,

14 Ocak 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü sana, uzak mesafede olduğun kişilerden haber getirecek. Gitmeyi ertelediğin yerlere gideceksin.

14 Ocak 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi beklentilerinizin karşılanmaması sizleri başka bir plan yapma yoluna itecektir. Bu noktada olabildiğince girişimci davranmalı ve hemen ilk adımı atan taraf siz olmalısınız.

14 Ocak 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay boşlukta ilerliyor ve tamamlanması gereken ya da kapanan işlere dikkat çekiyor. Dolayısıyla duygusal açıdan daha sabırlı davranmak gerekiyor.

14 Ocak 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermeyin. Diyaloga açıksınız. Bu dönemin böyle olmasına sebep olan şeyleri ailenizle birlikte gözden geçireceksiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kariyer alanında muazzam başarılı görünümleriniz sözkonusu iken,hayatınızda başarılı görüşmeler yapabilir, finansal konulardaki işlerinizde başarı elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda yeni tanışmalar ve romantik tekliflere açık bir zamandasınız.

14 Ocak 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, dış ortamlarda bulunacaksanız sinirli davranmamaya özen göstermelisiniz. Kendinizi daha çok yapmanız gerekenlere verebilirsiniz.

14 Ocak 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Venüs ile Uranüs arasında sert rüzgarlar esecek. Yalnızsanız değişik, sıra dışı birine kalbinizi kaptırabilirsiniz. Özel hayatta ilişkilerde özgürlük ihtiyacı çok artar. Ayrıca çapkınlığın tavan yaptığı bir hafta sonu olabilir. İlişkilerde kalıcılıktan ziyade macera teması üzerinde durmak doğru olacaktır.

14 Ocak 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kaynağı belli olmayan bir gerginlik bugün aşk ilişkinizin havasını bir nebze de olsun bozabilir. Bu gerginlik sözlü olarak açığa vurulmayacağından çözümlemek de kolay olmayabilir. Bu durumdan fazla etkilenip sinirli bir yapıya bürünmemeniz gerekiyor.

14 Ocak 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 27' 08" R
Ay
Balık
08° 56' 21"
Merkür
Koç
18° 24' 53"
Venüs
Boğa
04° 50' 33"
Mars
Koç
02° 07' 41"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 11"
Satürn
Balık
16° 50' 42"
Uranüs
Boğa
22° 31' 33"
Neptün
Balık
29° 00' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 01"
Lilith
Başak
23° 41' 01"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:51

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>