Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Haziran 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizdeki netlikler, ilişkinizde sonsuz bir güven duygusu içinde olmanızı sağlıyor. Ama bunun getirdiği rahatlık da birtakım sorulara yol açabilir. Bunu dikkate almanızda yarar var.

İşlerinizdeki dönemle alakalı durgunluk sizi üzüyor, Yeni değişik açılımlara kapalı görünmüyorsunuz. İşinize bağlısınız. Alanınızla eskiden beri ilgili olduğunuz için mesleğinizi de çok seviyorsunuz.

İş yaşamınızla ilgili yeni düşünceleriniz sizi düzlüğe çıkartabilir. Ekonomik kriz, kazancınızı epey zamandır bir yerde sınırladı. İhtiyaç duyduğunuz şeyleri elde etmekte zorlanıyorsunuz.

Çok önemsediğiniz ve tek başınıza kotaramayacağınız projenizde yalnızlık belirtileri var. Bir dostunuzla uzun zamandır sürdürdüğünüz bu işbirliği, onun devreye sokmak istediği üçüncü kişinin varlığıyla işlevini kaybedebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı arkadaş ilişkilerinde kendinizi fazla yoruyorsunuz. Çok meraklı davranıp çok yakınlaşıyor, insanların sizden kolay talep etmelerine neden olabiliyorsunuz. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendiriyor. Sevindirici bir haberiniz var. Ama içindeki sevinç, biraz da sizin haberi ne kadar değerlendirebileceğinize bağlı.

15 Haziran 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:33 Venüs-Uranüs görünümü, aile içinde baskın bir eş veya zorluk çıkartan kişilere karşı tepkili davranmamıza neden olabilir. Daha iyi şartlarda yaşamak arzumuz yükselir. Eğer şu anda bir sıkışıklık varsa, birde ailevi ilişkilerde sorun yaşanıyorsa, en ufak bir mesele büyür, gereksiz tartışmalara, inatlaşmalara neden olur. Uyum sağlamaya, başkalarının beklentisine göre yaşamaya çalışmak pek kolay olmaz. Birbirimize anlayış göstermekte yarar var. Saat 09:10 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle iletişime verdiğimiz önemi işaret ediyor. Özellikle çalışma ortamı ve günlük sohbetlerde, işlerimizde bize karşı nazik davranılmasını istiyoruz. Çünkü biz buna dikkat ediyoruz. Saat 12:40 Ay-Neptün görünümü, yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda şefkat ve sevgi duygularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Saat 19:19-16 Haziran saat 10:21 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Yanlış anlamaya meydan vermemek için sakin olalım. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin önemi çok büyük. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Biraz duygusallaşacağız, sevgi ihtiyacımız yükselecek ancak iç dünyamızın zenginliği de bir hayli artabilir. Gönülden huzur, mutluluk ve sevgi dileklerimle, bayramınızı kutlar, sevdiklerinizle birlikte güzel bir gün geçirmenizi temenni ederim.

15 Haziran 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşam alanını değiştirip artık ailenden ayrı yaşaman gerektiği fikrini yakın çevrene anlatmak isteyebilirsin.

15 Haziran 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi kabuğunuza çekilmek istediğiniz bugünlerde yaşayacağınız bazı sosyal toplantılar ve aktiviteler sayesinde kendinizi fazlasıyla enerjik hissedebilir ve bu toplantılarda tanışacağınız kişilerle önemli fikir alışverişleri içerisinde bulunabilirsiniz. Şimdiye kadar yakalayamadığınız bazı iletişim kaynaklarına yakın olmanız sizlere gelecekle ilgili bazı planlar kurmanıza yardımcı olabilir.

15 Haziran 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle daha çok ilgilenebilir, ailevi ziyaretler yapabilirsiniz. Çevrenizde değişim hakim. Yeni haberler, kardeşle ilgili hassasiyetler de söz konusu olabilir. Aynı zamanda maddi açıdan kazançlı olabilecek bir düşünce ya da teklif de gündeme gelebilir. Düşüncelerinizi toparlamaya bakmalı ve daha kararlı davranmalısınız.

15 Haziran 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarı elde etmeniz için sizi zorlayan insanlar var. Kalbinizi kıran kişiler ise arayı düzeltmeye çalışacak. Bundan gurur duyacağınız aşikar. Fakat iki tatlı söze de kanmayın.

15 Haziran 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Haziran 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ilişkilerinizde sabırsız ve isyankâr etkilere dikkat edin. Kafanıza göre davranmayın. Sevgilinize gösterdiğiniz toleransı ailenize de göstermelisiniz.

15 Haziran 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzdaki Uranüs ile yönetici gezegeniniz Venüs arasındaki sert görünüm, çevrenizdekilerle kurduğunuz ilişkileri elektriklendirir. Sakinliğinizi korumalısınız. Oldukça yaratıcı ve yeteneklerinizi ortaya koymak için fırsatlarla karşılaşacağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Bu süreyi iyi değerlendirin.

15 Haziran 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

15 Haziran 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 30" R
Ay
Boğa
08° 37' 23" R
Merkür
Koç
21° 21' 43"
Venüs
Boğa
09° 52' 14"
Mars
Koç
05° 15' 58"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 41"
Satürn
Balık
17° 10' 53"
Uranüs
Boğa
22° 45' 42"
Neptün
Balık
29° 06' 60"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 28"
Lilith
Başak
24° 08' 11"
True Node
Koç
15° 22' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>