Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Duygularını Kontrol Ediyorsun Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi daha rahat hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Tüm koşulları lehinize çevirmeyi başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Üzerinizdeki maddi sorumluluktan kurtulmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çalışmalarınızı evden yürütmek isteyebilir, toplulukla bir arada olmaktan kaçınabilirsiniz. Hem dinlenmek hem de daha verimliyapabilmek adına bazen özel alanlarınızı tercih etmelisiniz. Bunu yapmadığınız zamanlarda yaşadıklarınız ya da maruz kaldıklarınız, kendinize ve yaşam alanlarınıza ayıracağınız zamanı önemli kılabilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatınızda önemli kararlar alabilir, projelerinizde ilerleme kaydedebilirsiniz. Ailevi konularda ise sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sabırlı ve anlayışlı olmanız, olumlu sonuçlar elde etmenize yardımcı olacaktır. Sağlığınıza özen göstermeye dikkat edin, dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen gösterin. Enerjinizi olumlu ve yapıcı şekilde yönlendirmeniz bugün sizin için oldukça önemli olacaktır. Umarım bugününüz harika geçer!

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailen verdiğin ani tepkilerden rahatsızlık duyabilir. Duygularını kontrol altına almak isteyeceksin. Eğitim hayatı devam eden Boğa burcuysan, yaptığın birikimler sayesinde istediğin bilgisayarı alabilirsin. Ailen bu tutumlu hareketin karşısında seni tebrik ediyor.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme kontrolünüzü yitirmemeniz gereken bir gündesiniz. Kendinizi iyi hissetmek adına her şeyin mübah olduğunu düşünmemeli, sınırları ve dengeyi korumalısınız. Bazı fikirlerinizi işe dönüştürmek üzere araştırmalar yapmanız gerekebilir.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Evdeki işleri toparlamak isteyebilirsiniz. Sabahtan başlayan iyimser tavrınız evdeki herkesi mutlu edecektir. Güven aradığınız durumlar yaşayabilirsiniz. Babanızla ilgili kısmetlerle karşılaşacağınız zamanlar olabilir. İlerleyen saatlerde zevk aldığınız konularda abartılı şeyler yapmak isteyebilirsiniz.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde gerek aşk ilişkilerinizde gerek kendinizden gerek partnerinizden gelebilecek kıskançlık krizlerine karşı hazırlıklı olun.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ciddiyeti bir kenara bırakmak ve bol bol gülmek sana daha iyi gelecek. Günün stresini üstünden atmak için seni keyiflendirecek aktivitelere daha fazla vakit ayırmalı ve arkadaşlarınla keyifli sohbetler yapmalısın.

17 Nisan 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Boğa, amaçlı eylemler bugün sizi kendine çekiyor. Bir soruna mantıksal yaklaşmak veya sorumluluklarınızı mutlu bir şekilde yerine getirmek için harika bir zaman. Bir arkadaşı savunma arzusu veya ihtiyacı olabilir. Değer verdiğiniz biriyle ortak fikirleri paylaşmak kolay olabilir. Konu ilişki kurmaya geldiğinde idealist yönünüz güçlü ve ilişkiler biraz daha heyecanlı. Birisine bir fikirle veya bir konu hakkında benzersiz bir bakış açısıyla ilham verebilirsiniz. Nitekim bugün sizi de harekete geçirebilir. Yine de duygularınızı anlamak için biraz alana ihtiyacınız var.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiklerinizle bir araya gelmeli ve onların dertlerini dinlemelisiniz. İş çevrenizde sizden destek bekleyecekler. Bugün, fikir çatışmaları yaşayabilir ve gereksiz olayları problem haline getirecek kaoslara dikkat edin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar karşınıza herkesle son derece iyi anlaştığınızdan, günlük hayatınız epey keyifli bir hal almaya başladı. El üstünde tutulduğunuz bu günlerin tadını çıkarın. Bu pozitif enerjiyi, günlük hayatın streslerinden uzaklaşmak ve gevşemek için kullanın.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Boğa; bugün ev, aile, gayrimenkul konularında bazı aktivasyonlar alabilirsiniz özellikle hukuk, seyahat,hayatınızda güçlü kararlar alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Nisan 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiye yakınlaşmakta tereddütleriniz var. Bugün görüşmek için fırsat çıkabilir, bu sefer hamle yapmak için düşünmeyin! İş yaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Arkadaşlarınızla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Yaptığınız harcamaları azaltmaya niyetiniz yok gibi. Birine verdiğiniz parasal destek, sizi sıkıntıya düşürebilir. Kendinizi çok bitkin hissetmenizin nedeni kafeinli içecekler.

17 Nisan 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 14' 20" R
Ay
Terazi
15° 39' 08" R
Merkür
Boğa
05° 21' 21"
Venüs
Boğa
24° 57' 14"
Mars
Koç
14° 37' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 32' 06"
Satürn
Balık
18° 03' 60"
Uranüs
Boğa
23° 28' 22"
Neptün
Balık
29° 25' 29"
Plüton
Kova
02° 02' 13"
Chiron
Koç
21° 41' 42"
Lilith
Başak
25° 29' 44"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 21:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>