İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişkinin sizi artık tatmin etmediğini düşünüyorsunuz. Bu arada karşınıza ilginizi çeken biri çıkabilir. Şimdiki beraberliğinizde yaşayacağınız daha çok şey var. Bu nedenle iyice düşünmeden hareket etmeyin.

Çalışkanlığınız ve işinizdeki başarınız çevrenizce takdir ediliyor. Ama bu durum sizi rahatlatmamalı, çünkü işinizin doğasında rekabet var. Hem temponuzu düşürmemeli, hem de çevrenize dikkat etmelisiniz.

Durumunuz gittikçe iyiye gidiyor. Ekonominin çalkantılı olduğu bu günlerde siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Şimdi rahatlamak için uygun bir zaman değil.

İnsanların size karşı içten pazarlıklı davrandığını düşünmekten vazgeçmelisiniz. Bu huyunuz sizi çok yıpratıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınız arasında sevilen bir kişi olmanıza rağmen, onların size değer vermediğini düşünüyorsunuz. Bu saplantıdan kurtulabileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Karamsar olmakta kararlısınız ama başarılı olamayacaksınız. Kalabalık bir gruba girebilirsiniz. Alacağınız küçük ama sevindirici bir haber gününüzün iyi geçmesine neden olacak.

11 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 00:59 Ay-Mars görünümü, özgür ilişki yaşama arzumuzu yükseltiyor. Kafamıza uyan ve yanında keyif duyacağımız birisi istiyoruz. Bir maceraya hazırız. Saat 03:31 Ay-Chiron görünümü, hem mesleki hem de ilişki anlamında zorlandığınızı, bunları halletmek için bir hayli ter döktüğünüzü gösteriyor. Bu meseleler halledilmeden rahat bir nefes almanın kolay olmadığını düşünürsünüz. Saat 06:54 sonrası Ay-Oğlak burcunda ilerliyor. Hangi ortamda veya nerede olursa olursak olalım sorumluluklar kendini bir şekilde hatırlatır ve bundan kaçış yoktur. Hafta sonu olsa da, bizveya özel hayatımızla ilgili konularda verimli hale getirmemiz gerektiğini düşünürüz. Saat 18:22 Güneş-Pluto olumlu görünümü, finansal anlamda güce kavuşmanız, hayatınızı düzenlemeniz, daha verimli çalışmanız anlamında sizi destekleyicidir. Bu enerji sayesinde ortaklaşa hareket ettiğiniz kişilerle aranızdaki maddi ve manevi paylaşımlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Alacak ve borçlarınızla ilgili meseleleri farklı bir tutum ve anlayışla ele alabilirsiniz. Saat 18:24 Ay-Satürn kavuşum etkisinde, parasal konularda dikkatli bir şekilde düşüneceğiz. Her şey sizden yana olsun. Mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

11 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biraz sakinleşme zamanı. Bir süredir yolunda gitmeyen konulara bugün kafa yormak istemeyebilirsin. Keyifli bir gün seni bekliyor. Yeni bakış açıları kazanmak, ruhsal ve duygusal dünyana derinlik kazandırabilir. Karmaşık gibi gelen eğlence hayatının içinde yer almak, özgürce arzularını gerçekleştirmek, herkese radikal gelen bir yaklaşımda ilişkiler yaşamak sosyal çevrende çok konuşulacağın anlamına gelebilir. Gizli bir aşk maceran ya da senden saklanan gerçekler bu süreçte ortaya çıkabilir. Etrafında olan biteni anlamak için menfaatini zorlayan ilişkilere girmemen gerekir. Ailenden bir yakınının sosyal anlamda yardımına ihtiyacı olabilir. Günü kardeşlerinle bitirmek isteyeceksin.

11 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizin parlayan yıldızı siz olacaksınız. İletişimin gücü ve zekânızla kaşınızdaki kişiyi büyülüyor olacaksınız. Ve karşı taraf için ne ifade ettiğinizi öğreniyorsunuz.

11 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeme gelen kısıtlamalar yüzünden kendinizi biraz sıkılmış ya da yorgun hissedebilirsiniz. Duygusal açıdan pozitif olmaya çalışmalısınız.

11 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yıldızlar gayretli insanların yanında. Çalışkan biriyseniz işleriniz parlak sonuçlara erecek.

10 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Konsantrasyon gerektiren konularda başarılı olabilirsiniz. Gizemli, kapalı konular, olaylar ilginizi çekerken araştırmacı ve sorgulayıcı yönleriniz güçlü şekilde ortaya çıkabilir. Güçlü kişilerin ve özellikle de kadınların etkisini daha çok hissedebilirsiniz.

11 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hızlı ve pratik olmayı seven İkizler, bugün ilişkiler hızınızı düşürebilir. Kendi kafasının dikine giden, eleştiren insanlardan uzak durmak faydalı olur. Geçmişten gelen eksikler, ertelenmiş harcamalar gündem olabilir.

11 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun. Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

11 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

11 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 54' 14" R
Ay
Aslan
22° 13' 49" R
Merkür
Koç
29° 25' 52"
Venüs
Boğa
19° 25' 08"
Mars
Koç
11° 12' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 24"
Satürn
Balık
17° 45' 52"
Uranüs
Boğa
23° 12' 43"
Neptün
Balık
29° 19' 09"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 06"
Lilith
Başak
24° 59' 48"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 09:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>