İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Ama bununla ilgili bir kaygı içinde görünmüyorsunuz. Beraberliğinizdeki doyum ve güven her şeyin üstünde görünüyor.

Sıkı bir haftadan çıktınız. İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızınalanı sizi çoktandır cezbediyor.

Sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Yakında bazı sevinçleriniz olabilir.

Dostluk ilişkilerinde bazı özel kişiler saptayıp onları belli bir yere koymanız ve artık tüm güvensizliklerden arındırmanız gerekiyor. Dost ilişkilerinizde sık yaşadığınız düş kırıklıkları, yaşamınızda bu tür ilişkiler olmadığını gösteriyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı arayanlarınız olabilir. Onlarla aranızdaki çözümsüzlüğü ileriye ertelediğinizi sanıyor olmanız, size biraz sıkıntılar yaşatabilir. Birkaç gününüzü bu çözümsüzlükle uğraşarak geçirecek gibi görünüyorsunuz. Akşam alacağınız bir haber, yakın bir tanıdığınıza bir ziyaret yapmanızı gerektirecek. Bu ziyarette gelecekle ilgili sevindirici fikirler alacaksınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay, 01:26-12:31 arasında boşlukta ilerliyor olacak. Bu zaman aralığında kararsız ve sonuç alamadığınız durumlar yaşayabilirsiniz. 12:31 sonrasında ise Ay sizin burcunuza giriş yapıyor. Düşük enerjili haliniz bitiyor. Yerine daha dinç, enerjisi yüksek bir İkizler burcu geliyor. Bugünle beraber artık kendinize biraz daha önem vereceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Çevrenize vakit ayırırken kendinizi ihmal etmemelisiniz. Bugünün ayrı bir önemi ise Mars-Uranüs kavuşumunun Koç burcunda gerçekleşiyor olması. Kavuşum 09:27 itibariyle netleşse de tüm gün dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Şok edici olaylarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Şansınızın azaldığı, hiçbir şey yolunda gitmeyecekmiş gibi bir hissiyata kapılabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı sert tavırlarınız bardağı taşırabilir. Bulunduğunuz çevrede eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Bugün en önemli şey sizin sakin kalmanızdır. Herkes için stresli bir zaman dilimi olacak. Sevgiler, Astromeri

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duygusunu merkeze alıyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Parasal konularda işin içinden çıkamaz hale geldiğin bir dönemden geçiyor olabilirsin. Bu yüzden biraz mücadele etmen gerekebilir. Evet, kariyerinde iyi bir noktadasın. Fakat para kazanmadığın zaman kendini fazla başarılı görmeyecek bir kişiliğin var. Hal böyle olunca bu aralar kendini çıkmaza düşmüş hissedebilirsin. Güven duygusunu bugün hayatının merkezine alıp geçmişi sınayarak, iyi niyetini suiistimal etmiş kişilerle görüşmeme kararı alabilirsin. İlişkisi olmayan bir İkizler burcuysan, akşamüzeri katılacağın davette sürpriz bir aşka yelken açabilirsin. Ailende bazı kişilerle sürtüşmeler yaşayabilir, haklı olduğunu kanıtlamakta zorlanabilirsin.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal medya üzerinden bugün başarılı iletişimler kurabilirsiniz. Bazı projelerinizi hayata geçirmek adına harika bir gündesiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Bu konuda engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konular gündeminizi etkileyebilir. Maddi konularda istikrar arayışında olabilirsiniz. İlişkilerde ani tepkiler vermemeye özen göstermelisiniz. Bedeninize ait konulara dikkat etmenizde fayda var.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kafanıza taktığınız şeylerin listesini alın. Konuların benzerliğini fark edip gerekli değişiklikleri yapın.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca beklediğiniz son derece sevindirici haberleri alabilir, seyahat edebilir, sosyal ortamlarda yer alabilir hukuksal işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yeni tekliflere açık olduğunuz bugün, devam eden ilişkilerinizde birlikte romantik tatil planları yapabilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

13 Şubat 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı beceriler, sosyal konular ve gelirler alanında gelişmeler olası. Akşam saatlerinde alacağınız haberlerle motivasyon yükselirken yeni sorumluluklar söz konusu olabilir.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önemli anlaşmalara imza atabilir ya da arkadaşlarınızla neşe, sevgi ve sevinci paylaşabilirsiniz. Ayrıca birden çok topluluk ve arkadaş grubuyla bir araya gelip günü oldukça hareketli geçirmeniz mümkün. Yeni ilişkilerle tanışır ya da yeni eğitim programlarına dahil olursunuz. Kendinize yeni bir uğraş bulacaksınız.

13 Şubat 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Harcamalarınıza son derece dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Tüm zorunlu harcamaları bugün içerisinde yapmaya çalışmak gibi, bütçenizi sarsabilecek eylemlerde bulunabilirsiniz. Masraflarınızı uzun zamana yayacak bir planlama yapın.

13 Şubat 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>