İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sosyal İzolasyon İsteği Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Duygusal olarak sizi huzursuz eden her ne varsa onun üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalı ve kontrolü yeniden elinize almalısınız. Düşünceleriniz değişim göstermekte ve bu da birlikte olduğunuz kişiyle ara sıra uzaklaşmalar içerisine girebileceğiniz anlamına gelmekte. Daha anlaşılabilir olmalısınız.

Sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Kontrolün genel olarak elinizde bulunması gereken bir gün. Herhangi bir sorunla karşılaşmamak için elinizden geleni yapmalısınız.

Otoriter konumdaki kişilerle aranızda ufak tefek sorunlar gündeme gelebilir. Yaptığınız harcamaları kontrolünüz altında tutmadığınız için suçlanma ihtimaliniz var. Ortak noktada buluşmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Moralinizi iyileştirmek, motive olmak adına sosyal alanlarda bulunmayı tercih edebilirsiniz. Ancak kalabalıklar yerine kendi kendinize vakit geçireceğiniz, bireysel çalışacağınız ya da karar alabileceğiniz ortamlar size daha iyi gelebilir. Yalnız kalma korkusunun sizi kendi değerlerinizden uzaklaştırmasına fırsat tanımayın.

5 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, İkizler burcundaki kişiler için iletişim becerilerinizin ve zekanızın ön plana çıkabileceği bir gün olabilir. Fikirlerinizi net ve açık bir şekilde ifade etmek size başarı getirebilir. Ancak, dikkat dağınıklığı ve kararsızlık duygularına dikkat etmenizde fayda var. İletişimde sevgi dolu ve anlayışlı bir tutum sergilemek, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi olumlu yönde etkileyebilir. Yaratıcı projelere odaklanmak ve yeni şeyler öğrenmek de bugün size iyi gelebilir. Eğlenceli ve hareketli bir gün geçirebilirsiniz!

5 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir İkizler burcuysan, evinize aldığınız mobilya takımı beklediğiniz gibi çıkamayabilir. Müşteri hizmetleriyle uzun telefon görüşmeleri yaparak yaşadığınız sorunu çözmeye çalışıyorsun. Hayatının yoğun tempoda devam etmesi mental olarak seni yorabilir. Biraz yalnız kalarak kafanı dilemek isteyeceksin.

5 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlar içindi ve grup çalışmalarında daha fazla çaba ve girişim dikkat çekiyor. Duygularınızı anlatmakta girişken davranabilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişten gelen destekleriniz yerini kendi ayaklarınız üzerinde durmaya bırakabilir. Kendi gücünüzü ve hayata bakış açınızı yeniden keşfedeceğiniz günlerdesiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi dengede tutman gerekecek. İş, para, arkadaşlıklar ve her türlü konuda dikkatli davranışlar sergilemelisin. Kafanı toparlamak ve bazı şeylere odaklanmak için iyi bir gündesin. Bu odağı hayatındaki dengeye yöneltebilirsin.

5 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili İkizler, zihninizi yeni olasılıklara ve fikirlere açmak bugün oldukça değerlidir. Aileniz veya sevdiklerinizle işbirliği yapmak için iyi bir zaman. Gün ilerledikçe, başkalarıyla birlikte ve başkaları için aktiviteler yapmak için özellikle iyi bir zamandır. Arkadaşlarınızla veya partnerinizle yapacağınız görüşmelerde iyi fikirlere ulaşabilirsiniz. Aslında son derece keyifli ve ilham verici iletişimler ön planda olabilir. Sosyal yaşamınızda veya özel bir dostluğunuzda heyecan verici veya hareketli bir nitelik olabilir. Yeni ve heyecan verici bir projeye öncülük etme arzusu güçlü olabilir veya yeni bir hedefin peşinden koşmak isteyebilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili ikizler, bugün fikirsel olarak uyumlu olabileceğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Yeni tanışmalar gündemde olabilir. Kendinizi samimi bir şekilde ortaya koyun. Bugün geleceğiniz için önemli kararlar alabilirsiniz.

5 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

5 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili İkizler, bugün sosyal çevrenizle zaman geçirmek ve arkadaşlarınızla buluşmak isteyebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

5 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Problem çıkarabilecek herşey sizi tedirgin edecektir. İşinizle ilgili görüşmelerde kolaylıkla halledilecek işlere öncelik verebilir, görüşmelerinizde tatlı dil ve güleryüzünü ihmal etmeyen insanlara yönelebilirsiniz. Her ne kadar bunlara dikkat etsenizde merkür gezegenininevinizdeki zorlu konumu nedeniyle kendinizden büyük kişilerle aranızda problem oluşabilir. patronunuz yada yanınızda çalışan insanlar sizi bunaltabilir ve günü kimi anlarda keyifsiz geçirebilirsiniz. Bugün, aşk evinizde bulunan jüpiter gezegeni ile uyumlu açı yapan Ay, ruhsal olarak verici ve cömert bir ilişki tarzını istemenizi sağlayacaktır. Ne kadar gerilimli bir gün gözükse de, uyum duygunuz yine de yerinde olacaktır. sinirlendiren etkiler mevcut olsa bile siz kararsızlıklar dışında zor bir gün geçirmeyeceksiniz. Adım atmayı düşündüğünüz konularda tembellik etmeden hedefinize kitlenmenizde fayda var. Kısa seyahatlerde diğer burç üyeleri gibi siz de güvenilir yolları tercih ediniz.

5 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 11' 31" R
Ay
Terazi
15° 04' 17" R
Merkür
Boğa
05° 17' 15"
Venüs
Boğa
24° 53' 39"
Mars
Koç
14° 35' 27"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 24"
Satürn
Balık
18° 03' 49"
Uranüs
Boğa
23° 28' 12"
Neptün
Balık
29° 25' 25"
Plüton
Kova
02° 02' 15"
Chiron
Koç
21° 41' 33"
Lilith
Başak
25° 29' 25"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>