İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk tartışmalarındaki keskin tavrınızla ve onu bütün kuralların dışına koyan tanımlamalarınızla antipati topluyorsunuz. Bu duyguyu tanımladığınız kadar bağımsız hissediyor, ama herkes kadar kurallara bağlı olarak yaşıyorsunuz. Bunun yarattığı hırçınlığa son vermeniz gerekiyor.

Bazı işleri diğerlerinden ayırıyor ve işin gereğine göre değil, kendi önem sıranıza göre öncelik veriyorsunuz. Bu bazı arkadaşlarınızın gereksiz yere daha fazla emek harcamalarına yol açıyor.

Önünüzde büyük bir ödeme var. Bunun hazırlığını daha tamamlayamadığınız için, biraz paniktesiniz. Borca girmek istemediğiniz için bu paranın bir kısmını içerden çekeceksiniz.

Çok rahat, girişken biri olmanıza karşın, hiç beklenmedik durumlarda çekingenlik gösteriyorsunuz. Yakında yapmak durumunda kalacağınız önemli bir görüşmede çok rahat bir insan görüntüsü vermek zorundasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde beklediğiniz önemli konuk, gelişini erteleyebilir. Bu erteleme size sandığınız gibi hayal kırıklığı yaşatmayacak. Bu gecikmeden başka bir şekilde yararlanacaksınız. Çok verici davrandığınız bir arkadaş ilişkinizde, arkadaşınızın zaaflarının artmasına neden oluyorsunuz. Aile ilişkilerinizi sıcaklaştırma niyetiniz mutluluk yaratacak.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler dünden bu yana etkili olan Ay-Aslan burcu seyriyle Cumartesi gününe merhaba diyoruz. Bu enerji ateşli, aktif bir şekilde kendinizi ifade ederek, bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz, duruşunuzla diğerlerine göre göz doldurmanızı, öne çıkmanızı sağlar. Saat 16:32-17:30 arası Ay-Boşluk etkisi altında geçecek. Bu kısa süre içinde size yöneltilen haklı bir eleştiriyi dahi abartılı bir şekilde ele alabilir, gerçekçi davranmak yerine her şeyde kendinizi haklı görebilirsiniz. Size göre her şey kendi bildiğiniz şekilde olmalıdır ve fikirlerinize karşı çıkılmamalıdır. Tabii ki dikkat edilmesi gereken nokta sakinleşmenizi sağlayacak meşguliyetlere yönelmektir. Saat 17:30 sonrası Başak burcunda ilerleyecek Ay, ev sınırları içindeki düzenleme, ayrıntıları ve ihtiyaçları gözden geçirme anlamında etkilidir. Mükemmellik anlayışınızı belli bir çizgide tutmanın faydalı olur. En azından istediğiniz gibi yürümeyen bir takım meseleleri sakince ele alınmış olursunuz. Bu size zaman kazandırabilir. Saat 20:58 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, ailemizle ilgili tüm konularda uzun vadeli ve titiz olmamızı sağlıyor. Sürprizlerden hoşlanmıyoruz. Belirsizlik hoşumuza gitmiyor. Saat 21:36 Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını karşılama, ödemelerin yapılması amaçlı düzenlemelerin göstergesidir. Bunların ekonomik şekilde halledilmesi, bütçenin aşılmaması gerekir. Saat 23:38 Venüs-Mars arasındaki zorlu görünüm, maddi ve özel anlamda ilişki içinde olduğumuz kişilere dikkat etmemiz gerektiğini gösteriyor. Sonuçta bir arada yaşıyor veyayapıyorsak birbirimize karşı adil ve dürüst olmalıyız. Eğer bu anlamda soru işaretlerimiz varsa, bunların tarafsız bir şekilde gözden geçirilmesi lazım. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün mücadeleci ve değişken ruhun ön plana çıkıp, seni radikal kararlar almaya zorlayabilir. Dikkat etmen gereken konular gündeme gelip, hayata karşı planlarını değiştirebilirsin. Bazı gerçekler gün içerisinde ortaya çıkacak. Duygularını yakınlarınla daha sakin ve açık bir şekilde paylaşman, kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacak. Evli bir İkizler burcuysan, eşinle geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir İkizler burcuysan, evliliğe dair beklentin artış gösterebilir. Hayatı daha fazla keşfetme isteğin, bazı arkadaşlarının kıskanç duygularla seni eleştirmelerine neden olabilir. Günün yoğunluğu baş ağrısı olarak dönebilir.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sevdiklerinize karşı koruyucu davranışlar içerisinde olabilirsiniz. Sindirim problemlerinize ayrıca dikkat etmelisiniz. Stresten uzak kalmaya ve bir şeyleri görmezden gelmeye çalışmalısınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içerisinde görüşmeler ve ziyaretler açısından hareketli koşullar var. Düşüncelerinizi daha fazla öne çıkartmak isteyebilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK hayatınızla ilgili gelişen negatif olayların pozitif yönde değiştiğini görmek sizi çok rahatlatacak. Siz insan ilişkilerini çok önemseyen kişilersiniz. Güzel haberler kapıda.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

8 Eylül 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınız bugün biraz daha hızlı ve elektrikli olabilir. Ani ve beklenmedik tepkiler verebilir ya da siz de böyle tepkiler görebilirsiniz. Yüksek enerjinizi ilişkilerden ziyade yaratıcılık ve üretkenliğe aktarabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Merkür ile Satürn ikili ilişkilerinizi temsil eden 7. evinizde gerçekleşiyor. Demek ki partnerinizle gerek özel gereksehayatınızda somut kararlar alacaksınız. Kariyere bağlı gelecek hayatınızda kalıcı bir değişimle karşı karşıyasınız. Yeniteklifi alabilir farklı bir işte çalışmaya başlayabilirsiniz.

8 Eylül 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

8 Eylül 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 54' 43" R
Ay
Başak
17° 01' 39"
Merkür
Boğa
02° 04' 10"
Venüs
Boğa
21° 58' 54"
Mars
Koç
12° 47' 23"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 54"
Satürn
Balık
17° 54' 28"
Uranüs
Boğa
23° 19' 59"
Neptün
Balık
29° 22' 09"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 28"
Lilith
Başak
25° 13' 40"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>