Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak kendinizi istikrarlı hissedeceğiniz bir gündesiniz. Sevdiğiniz insanla olan diyaloglarınız genel anlamda uyumlu olacaktır. Gelişmeler karşısında soğukkanlı yaklaşımlar göstereceksiniz ve duygularınızı net olarak ifade edebileceksiniz.

İş yaşamınızda ani kararlar verebileceğiniz ve bunları hemen uygulamaya geçebileceğiniz bir gündesiniz. Bir süreden beri beklediğiniz haberleri bugün alabilirsiniz. Acele hareket etme eğiliminiz bugün sizin için zararlı olabilir.

Maddi konularda bazı endişeler duyabileceğiniz bir gündesiniz. Özellikle uzun sürede sizi zorlayabilecek bazı masraflarla karşılaşabilirsiniz. Maddi konularda yeni bir yatırım yapmaktan kaçınmalısınız.

Bugün stresten uzak durmaya çalışmalısınız ve elinize geçen fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Ani kararlar vermekten kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beklediğiniz bir haberi almanın mutluluğunu yaşayacağınız bugün genel olarak kendinizi iyi ve sağlıklı hissedeceksiniz. Enerjiniz ve gücünüz yerinde olacak. Yeni kararlar almak, girişimlerde bulunmak için kendinizi yeterli güce ve beceriye sahip hissedeceksiniz. Bugün sürprizlere hazırlıklı olun.

1 Ağustos 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 15:01 olana dek Ay-Boşluk etkisindeyiz. Bu süre içinde, sevgi ve güven dolu sıcacık bir yuvaya olan ihtiyacınız içinizde büyür. Aile içinde gerginlik, huzursuzluktan özellikle uzak durmak isteyebilirsiniz. Kimsenin kimse üzerinde kontrol kurmayacağı, herkesin kendi fikrini serbestçe söylediği bir ortamda bulunma arzunuz yoğundur. Saat 04:57 Ay-Kuzey düğüm görünümü, anne-aile veya kadınlarla ile ilgili sorunları işaret etmektedir. Sıkıntılarınızı ifade etmeye çalışırsınız. Ancak başkaları bunu anlamamakta ısrar ederler. Çünkü işlerine gelmez. Saat 15:01 itibariyle iyimser, pozitif etkili Yay burcunda ilerleyecek Ay, uzaklardaki sevdiklerimizin maddi-manevi anlamda güven içinde olup olmadıklarını düşünmemizi sağlıyor. Ayrıca inandığımız, savunduğumuz fikirlerin bize kazandırdığı güzelliklerin farkına varmamızı sağlıyor. Dünyayı barış-sevgi duygularla kucaklama arzumuzu çoğaltıyor. Bütün güzellikler sizden yana olsun. Gönülden sevgilerimle, s

1 Ağustos 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bir işe başlamışken, başka bir işe atılma çabalarına girebilirsin. Akşam saatlerinde gereksiz tartışmalardan kaçınmalısın.

1 Ağustos 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorunları biriktirmeyin. Karşınıza çıktıkça çözün. Dediğim dedik tavrınız bugün size zarar verebilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı konularda stresler gündeme gelebilir. Para kontrolünün önemli olduğu bir gündesiniz. Öğleden sonra yeni konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Olaylara farklı yönlerinden bakabileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda büyüme kaydedebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Yabancılarla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, karşılıklı ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. Siz üzerine gittikçe, onlar kendini savunmak zorunda kalıyor. Bu tür çelişkiler karşılıklı yıpranmaya neden olacağı için kendinizi kontrol etmek zorundasınız.

1 Ağustos 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

1 Ağustos 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden önemli haberler alacaksınız. İş hayatınızda olayları biraz hafife almaya gayret edin.

1 Ağustos 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzaklarla ilgili konular, yurt dışı ve yabancılarla teması daha fazla gündeminize getirebilir. Seyahatler söz konusu olabilir. Uzaklardan haberler alabilirsiniz.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

1 Ağustos 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 18' 52" R
Ay
Terazi
29° 07' 21" R
Merkür
Boğa
06° 57' 21"
Venüs
Boğa
26° 19' 43"
Mars
Koç
15° 28' 36"
Jüpiter
Boğa
28° 47' 55"
Satürn
Balık
18° 08' 15"
Uranüs
Boğa
23° 32' 15"
Neptün
Balık
29° 26' 59"
Plüton
Kova
02° 01' 41"
Chiron
Koç
21° 44' 59"
Lilith
Başak
25° 37' 10"
True Node
Koç
14° 55' 37"
Son Güncelleme : 20/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>