Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olacaktır. Girişimde bulunmak için iyi bir gündesiniz ve zihniniz iyi çalışıyor. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün olabilir.

İş hayatınızda duygusallığınıza çok kapılıyorsunuz ve bu durum çevrenizdeki insanların hakkınızda olumsuz düşünmesine sebep oluyor. Duygusallığınızıortamınızda gizlemelisiniz.

Parasal konularda çok dikkatsiz davranıyorsunuz ve aşırı gereksiz harcamalarda bulunuyorsunuz. Lükse kaçan zevklerinizden biraz vazgeçmelisiniz yoksa bütçenizi zorlayabilirsiniz.

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça gergin ve stresli olabilirsiniz. Üzerinizdeki bu baskıyı başkalarına çatarak rahatlamaya atmaya çalışabilirsiniz. Etrafınızdaki insanları kırmamaya çalışın ve onlarla yakın ilişkilere girmeye özen gösterin. Önümüzdeki günlerde şehir dışına çıkma ihtimaliniz çok yüksek. Ailenizle ilişkilerinizin düzeldiği görünüyor.

10 Ağustos 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz Kova-Aslan burç aksında saat 21:10 itibariyle oluşacak Dolunay etkisi altında başlıyor.  Şimdi bu Dolunayı tüm görünümleriyle beraber inceleyerek, anlam ve önemini gözden geçirelim. Saat 01:24 Ay-Jüpiter karşıtlığı bu Dolunayın, sosyal ilişkiler ve aşk hayatımızla ilgili yenilik hevesimizi ve bir gruba dahil olarak kendimizi ifade etme, öne çıkma arzumuzu işaret ediyor. Burada önemli olan, sizin ne yapmak istediğinizi bilinçli bir şekilde belirmeniz ve ona göre seçimlerinizi yapmanızdır. Saat 05:51 Ay-Mars mücadeleci görünümü, hem toplumsal ilişkilerde, hem arkadaşça paylaşımlarda anlayışlı davranmalı, derinlikli düşünmeli ve  hareket etmeli, sanki  tek başınaymışız gibi sadece kendi çıkarımızı kollamamalıyız. Çünkü böyle yaparsak hem başkalarıyla ters düşeriz hem de kendimizi huzursuz etmiş oluruz. Saat 18:32 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sürpriz güzelliklere açık olduğunuzu gösteriyor. Keşke her şey,  tam da düşündüğüm gibi olsa diye içinizden geçireceksiniz. Saat 19:32 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, başkalarının üzerinizdeki maddi ve manevi baskısını işaret etmektedir. Siz özgür olmak isterken, şartların sizi zorlaması bir hayli rahatsız edicidir. Saat 21:10 Kova burcunda oluşacak Dolunay, geleceğe dönük plan ve projeleriniz, hedefleriniz, sosyal hayattaki aktiviteleriniz, belli gruplar içinde yer almanız gibi konular başta olmak üzere, yeni arkadaşlıklar kurabilme, güçlü pozisyonda olan kişilerle temasa geçme konusunda dikkatli ve sistemli bir şekilde hareket etmeniz gerektiğinin göstergesidir. Dolunay genel olarak duyguların aşırı vurgulanması anlamına geldiğinden kendi istekleriniz konusunda diretmek yerine, bağlı bulunduğunuz ortam veya görüştüğünüz insanların da onayını almanız gayet  faydalıdır. Bu enerji sizin için ileriye yönelik hedeflerinizle ilgili konularda bencil hareket etmemeniz gerektiğinin göstergesidir. Aşk hayatınız ve yaratıcı ifade gerektiren konularda, varsa çocuklarınızla ilgili mevzularda nasıl bireysel hareket etmek istiyor ve sizi onaylamalarını bekliyorsanız, şimdi siz de, bulunduğunuz ortamlarda başkalarının görüşlerine yer vermeyi, işbirliği içinde olmayı, herkesin sizin gibi düşünmesini beklememeyi öğreneceksiniz. Bu Dolunay sizin başka insanlarla eşit hak ve özgürlükler içinde ilişkide bulunmanız gerektiğinin göstergesidir. Eğer siz her şeyi kendi bakış açınızla yorumlamaya devam ederseniz, hayır ben önemliyim, grubun yararı veya diğer insanların ne düşündüğü benim için önemli değil derseniz, Dolunay enerjisi dostluklar konusunda kayıplar yaşamanıza, hedeflerinizi gerçekleştirirken kimseden yardım görmemenize, bulunduğunuz alan içinde yalnız kalmanıza neden olabilir. Yapmanız gereken kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmeye devam etmek fakat toplum içinde yaşadığınız gerçeğinden uzaklaşmadan diğer insanlarla da paylaşımda bulunmaya çalışmak olmalıdır. Arzu ettiğimiz şekilde bir Pazar günü geçirmemiz dileğimle,

10 Ağustos 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, dostlarınızla mantıklı ve doğru iletişimler içindesiniz. Yapacağınız çalışmalarda onların fikirleri sizin için olumlu bir motivasyon oluyor. Bazı arkadaşlarınızın sizden sakladıkları sorunları olabilir. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin desteğiniz onlara güç verecektir.

10 Ağustos 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte olduğunuz insanın seyahatte olması kendinizi yalnız hissetmenize neden olabilir. Yalnızlığınızı unutmak ve rahatlayabilmek için bir uğraş bulmalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı kişilerin karşıt ya da saçma fikirlerini değiştirmeye ya da bu fikirlerden yararlanmaya çalışarak ilerlemek isteyebileceğimiz bir haftasonundayız. Ancak, karşımızdaki kişiler bu anlamda katılımcı olmayacaklardır. Dolayısıyla, bu fikirlere kayıtsız kalmamız bizim için en iyisi. Sevgili arkadaşlar, 1 - 15 Ağustos arası tatilde olduğum için, gün geneli hariç burç yorumlarınızı asistanım hazırlıyor olacak. Umarım hoşunuza gider. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın.

10 Ağustos 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

10 Ağustos 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DAHA önce savunduğunuz bir konuda haklı olduğunuzu görüp keyif alacaksınız. Konuyu yakınlarınızla paylaşırsanız keyfiniz katlanabilir.

10 Ağustos 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

10 Ağustos 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 52' 19" R
Ay
Başak
16° 32' 08"
Merkür
Boğa
02° 00' 54"
Venüs
Boğa
21° 55' 49"
Mars
Koç
12° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 18"
Satürn
Balık
17° 54' 17"
Uranüs
Boğa
23° 19' 50"
Neptün
Balık
29° 22' 06"
Plüton
Kova
02° 03' 18"
Chiron
Koç
21° 34' 20"
Lilith
Başak
25° 13' 23"
True Node
Koç
14° 54' 06"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>