Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partneriniz sevdiğiniz kişi değil de, sevildiğiniz kişi gibi duruyor yanınızda. Bu haksız ilişkiyi sürdürüyorsunuz. Haksızlığı hem ona hem kendinize yapıyorsunuz. O birini sırılsıklam sevmenin coşkusunu yaşıyor. Siz kendinize nasıl bir haksızlık yaptığınızı anlayamıyorsunuz.

Bir probleminiz var. Ancak yönetici kadrodan biriyle çözebilirsiniz. Ama o zaman da sevdiğiniz bir çalışma arkadaşınızın ihbarcısı olacaksınız. İki ayağınız bir pabuçta görünüyor.

Sıkıntıdan yavaş yavaş kurtuluyorsunuz. Paraya bakışınız çok insani. Ona ne sevginiz, ne saygınız var. Ona yalnızca ihtiyaç hissediyorsunuz. Alçakgönüllü beklentilerinizle bir zaman daha para sıkıntısı çekmeyeceksiniz.

Etrafınızdaki kuraldışı bir aşk ilişkisinin tek destekçisisiniz. Bu aşkın çevresindeki katı kuralcı insan sayısı az değil. Temkinli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yarım bırakma, tamamlamama huyuna çok kızıyorsunuz. Böyle davranan insanların sizinle arkadaş olma şansı yok. Bilinçaltınızda saklı bir şeyler var. Dönüp geçmişi aradığınızda, küçük yaşlardan beri çok sayıda yarım bırakılmış mutluluk buluyorsunuz. Bir arkadaşınızın anlamak istemediğiniz bir gerekçeyle tatil planınızı iptal etmesi sizi çılgına çevirecek. Kendinizi sürekli buna hazırlıyor olmanız, arkadaşınızdan bir süre uzak durma kararı aldıracak size.

10 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 10 Eylül (saat 05:52)-30 Eylül (saat 03:42) tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Günlük tempoda detayların öneminin farkında olarak çalışmak gerekiyor. Eğer bir yerde sorun varsa, bu sorunun düzeltilmesi lazım. İster istemez zaten bu yönde durumlar karşımıza çıkmaya başlıyor. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi günlük merkezde pratik şekilde halletmek önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz. Merkür-Başak burcu geçişinin hepimiz için verimli geçmesi dileğimle,

10 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek için aklındaki planları eyleme dökmek isteyebilirsin. Resmi işlerinle ilgili evrak hazırlaman gerekebilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ilişkilerinizde hisleriniz ve tutkularınız artabilir.Alacağınız kararlarla geleceğe yönelik adımlar atmak sizi mutlu sona daha yakın hissetirebilir.

10 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hayatınıza keyif getiren konulara odaklanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcamalar da öne çıkıyor.

10 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi yenilemek, yeni idealler ve farklı istekler içinde olabilirsiniz. Bu arada iddiacı ve tartışmacı bir tavır içinde bulunmaktan kaçınmalısınız. Eviniz ve yakınlarınız ile ilgilenmeniz gerekebilir ve bu arada fikirleriniz tamamen değişebilir. Şimdilik fikirlerinizi anlatmamalısınız. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Aslında sabırlı ve disiplinli tavrınız ile önemli kişileri etkileyebilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay Boğa burcunda ilerlerken bugün keyifler ön planda, Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte sağlıkla ilgili konulara daha fazla ilgi ve merak içinde olabilirsiniz. İletişimle ilgili konularda titiz ve mükemmeliyetçi yönlerinizi vurgulayabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merkür, 2 hafta boyuncave hizmet alanlarınızdaki görüşmelerinizi hızlandıracak. Kariyeriniz konusunda zorlandığınız alanlar varsa becerilerinizi geliştirebilir, etkili iletişiminizle güzel işler çıkarabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür bugün Başak burcuna geçerek uzun zamandan beri sizi dağıtan konulara parmak basıyor. Gündelik yaşamınıza düzen getirmek için kolları sıvama zamanı. Evdeki fazlalıklardan hemen kurtulmalısınız. Belki de bir depo kiralayacak ve fazla eşyaları buraya yerleştireceksiniz. Analitik zekanız çok işe yarar. Evcil hayvan alabilirsiniz.

10 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

10 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 14' 58" R
Ay
Terazi
03° 25' 51"
Merkür
Boğa
03° 55' 45"
Venüs
Boğa
23° 41' 24"
Mars
Koç
13° 50' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 17' 33"
Satürn
Balık
17° 59' 60"
Uranüs
Boğa
23° 24' 48"
Neptün
Balık
29° 24' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
21° 38' 38"
Lilith
Başak
25° 22' 54"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 18/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>