Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı engellerin keşfi, tarafların gözden kaçmış özelliklerinin keşfi de olabilir. İlişkinizde daha ilgili olmanızı, nelerin engellediğini keşfetmeniz gerekiyor. Arkadaşlarınızın bununla ilgili yaptıkları uyarıları, kulak arkası etmemelisiniz

Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Genel olarak yolunda giden işlerinizin, son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli.

Dikkatli harcama yapabildiğiniz sürece para sıkıntısı yaşamayacağınızı görüyorsunuz. Bu kararlılığınızı bozmamalısınız. Yakın bir gelecekte iradeniz dışında, ama gönüllü olarak yapacağınız bazı harcamalarınız olabilir.

Ara, sıra kendinizi yoklayıp sınadığınız konuyla ilgili, objektif bir sonuca varmanız biraz zor görünüyor. Aşırı duygusallıkların etkisinden kurtulmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beğenmediğiniz bazı huylarınızla ilgili, kendinize haksızlıklarınız var. Fakat bazı hatalarınızı da görmekte zorluklar çekebiliyorsunuz. Önümüzdeki günlerde ilginç tanışmalar var. Uzun vadeye yaydığınız beklentilerinizin bir kısmının acelesi gerekebilir. Gündelik sorunlardaki kanıksamış tavrınız, yüreğinizin üzerinde koruyucu bir kılıf gibi duruyor.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 07:35 Güneş-Pluto karşıtlık etkisi altında, ailenizi ve onlarla kurduğunuz ilişkiyi, evinizle birebir alakalı olan duygularınızı, geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde güçlü olma, güven içinde yaşama arzunuzu işaret eder. Ayrıcayaşamı ve toplumsal hayattaki görevlerinizin de bilincinde hareket etmeniz gerektiğini hatırlatır. Siz, aklı başında, ne yapması gerektiğinin farkında olarak hayatınızı düzenlemelisiniz. Dışarıdaki sorumluluklar ev yaşamınızı, evinizle alakalı konular dışarıyı etkilememeli, hepsinin yerini çizgisini iyi belirlemelisiniz. Saat 08:35 Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, işimizden elde ettiğimiz gelir, arkadaşlarımızla olan bağlantımız, kişisel gelişimimizle alakalı tüm konular önemli hale geliyor. Eğer halledilmesi gereken bir mesele veya girişimde bulunmak istediğimiz birvarsa mutlaka halletmek isteyeceğiz. Uyum arzumuz yüksek. Ancak canımızı sıkan bir şey olursa buna tepkisiz kalmamız pek mümkün değil. Bulunduğu ortamı güzelleştiren, pozitif bir şekilde bizi yüreklendiren insanlarla olmak isteyeceğiz. Saat 21:03 Ay-Venüs olumlu görünümü, sosyal hayatta, ilişkilerde, çevrenizdeki insanlarla olan her türlü irtibatınızda size hız kazandırır. Kişi hayattan zevk almak ister. Yenilikleri takip ettiği gibi, eskiye ait konuları da şöyle bir gözden geçirir. Ailesiyle yakından ilgilenir, güzellikleri arzular. Hafta boyunca her işinizde kolaylıklar dileğimle,

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki kişilerin senden yardım talep edeceği bir gün. Yeni bir işe başladıysan, yeteneklerin takdir toplayacak.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk potansiyelinizin yükseldiği bir dönemdesiniz. Çok dikkatli olmasanız bile istekleriniz güçlü. Kendinize ve yaptıklarınıza inanacaksınız. Büyük bir enerjiyle harekete geçebilir, fırsatları değerlendirebilirsiniz.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapmak için fırsatınız olacak. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar farkındalığınızı arttırabilir.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün yeni biri ile bomba gibi aşk hayatının içine düşeceksiniz. Bu beraberliğiniz uzun sürmeyebilir ama fırtınalı bir aşk görünüyor.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Iş hayatınız, kariyeriniz ya da hedefleriniz ve planlarınız karşısında güçlü kişiler ve olaylarla mücadele etmek durumunda olabilirsiniz. Dış dünyadaki zorluklar sizi kendi içinize dönmeye, çekilmeye zorlayabilir.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, aile hayatınızda kendinizi mutlu ve güvende hissetme ihtiyacınız yüksek olacak. İş hayatınızdaki huzursuzluğunuz ailenize yansıyabilir.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yılın en önemli Dolunay'ı Yengeç ve Oğlak aksında meydana geliyor. Hayatınızın temel yap taşları bu dönemde değişikliğe uğrar. Zira Dolunay size kökten yapmanız gereken değişimlerin farkındalığını yaşatır. Duygularla düşünceler arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Sakin kalın.

10 Temmuz 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

10 Temmuz 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 55' 07" R
Ay
Başak
17° 06' 34"
Merkür
Boğa
02° 04' 43"
Venüs
Boğa
21° 59' 25"
Mars
Koç
12° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 60"
Satürn
Balık
17° 54' 29"
Uranüs
Boğa
23° 19' 60"
Neptün
Balık
29° 22' 10"
Plüton
Kova
02° 03' 16"
Chiron
Koç
21° 34' 29"
Lilith
Başak
25° 13' 42"
True Node
Koç
14° 54' 10"
Son Güncelleme : 17/05/2024 11:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>