Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkide haksızlığa uğratılan taraf olduğunuz önyargısı, karşı tarafa haksızlık etmenize eden oluyor. Saplantıya dönüştürmekte kararlı göründüğünüz birtakım kaygılar içindesiniz.

İş ortamınızı isabetli, mantıklı değerlendirmelerle biçimlendirmelisiniz. Doğal olmayan davranışlar ve mekanik insan ilişkileri sizi yoruyor. Yakında kendinizi iyi hissedeceğiniz verimli görüşmeler söz konusu.

İyi haberleriniz var. Geçici de olsa, bazı çözümler sizi rahatlatacak. Geleceğe yönelik hedeflerinizde gözünüzü korkutan masraflar, son günlerdeki kötümserliğinizin yol açtığı bir yanılsama.

Muhtemel sevinçlerinizi, hatalı tercihlerle üzüntüye döndürebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde, kalabalık bir konuk ağırlayacağınız haberi size kısa bir kaygı yaşatabilir. Ama gelenlerle birlikte olma isteğiniz, sonradan ağır basacak. Bugün içinizdeki sebebini belli bir nedene dayandıramadığınız canlılık çevrenizdekilere de yansıyor. Duygu dünyanızdaki yeni hareketliliğin bu coşku için yeterli olmadığı düşünülüyor. İyi tanıyanlarınızın sizinle ilgili böyle yorumları var.

11 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek Ay etkisiyle ifade gücünüzün doruklarındasınız. Sizi durduracak hiçbir engel veya terslik mümkün değil gibi gelecektir. Güne uyandığınız an, kendinizi coşkulu hissedebilirsiniz. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız. Herkesi sevgiyle kucaklayan bir görünümünüz vardır. Çevrenize şakalar yapabilir, takılabilir, kendinizle dalga geçerek herkesi güldürebilirsiniz. Her olayda neşelenecek bir taraf bulabilir, üzüntülü insanları bile keyiflendirebilirsiniz. Saat 06:16 Ay-Uranüs olumlu görünümü sayesinde, yenilikçi görüşlerinizle, pozitif halinizle etrafınıza örnek olursunuz. Dünyaya meydan okuyabilecek kadar güven duygunuz yükselir. Saat 20:20 Ay-Güneş arasında oluşan görünüm, derinliklerini keşfetmeyi bilen ve hayatın lezzetinin farkında olan kişiler için ateşleyici ve gayet olumlu bir enerjidir. İnsan kendini böyle bir yansıma altında özgür ve aktif hisseder. Parlamaya ve iç dünyasını yaratıcı bir biçimde ortaya koymaya dünden hazırdır. Kendi özel varoluşuyla tanınmayı arzular ve bir çocuk kadar saf ve masum bir şekilde kendini kabul ettirmeye çalışır.Gün içindeki gelişmeler size hayırlı kapılar aralasın. Her şey umduğunuzdan çok daha olumlu yönde gelişsin. Kalben sevgilerimle,

11 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün risk alma konusunda acele etmemelisiniz. Sonradan fikir değiştireceğinizi düşünerek, kendinize zaman tanımalı ve tanımadığınız kişilerle duygularınızı paylaşmamalısınız. Güçlü konumunuzu kıskanan kişilerin varlığı, sizi huzursuz edebilir. Maddeyle aranızda duygusal bir bağ oluşturuyorsunuz. Beklentilerinizin cevabı size olumlu gelecektir.

11 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınızı uygulamak, programların peşinden gitmek ve amaçlarınıza hız vermek için uygun fırsatlar söz konusu olabilir. Ancak, bu işe atılmadan önce gerekli araştırmaları yapmalı, yanlış hesaplamalar yaparak girişimlerde bulunmamalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Genel hatlarıyla olumlu, farklı olanakları sağlayabilecek, değişik şeylere denemeyi mümkün kılan olumlu bir gündeyiz. Belli işler, planlar veya ilişkiler düşündüğümüzden daha karışık bir hal alabilir, daha hızlı ilerleme gösterebilir ya da planladığımızdan fazla enerjiye, dikkate, zamana ya da bilgiye ihtiyaç olduğunu fark edebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

11 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık sebeplerden dolayı aile içinde fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak noktada birleşmeşseniz sorun düşündüğünüzden büyük olabilir.

11 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam üzerinde dek olan zaman diminde aile ilişkileriniz, ev ve yerleşimle ilgili konular ve güven duygusu ile ilgili problemler yaşayabilir, gerilebilirsiniz, ancak akşam saatlerinde kadın erkek ilişkilerinde uyumlu zaman geçireceğiniz, olası aile problemlerinizi de iyileştirebileceğiniz bir enerji hakim olacak.

11 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

11 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 42' 27" R
Ay
Balık
12° 43' 51"
Merkür
Koç
18° 34' 24"
Venüs
Boğa
05° 09' 60"
Mars
Koç
02° 19' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 53"
Satürn
Balık
16° 52' 03"
Uranüs
Boğa
22° 32' 28"
Neptün
Balık
29° 00' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 53"
Lilith
Başak
23° 42' 46"
True Node
Koç
15° 22' 34"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>