Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2014, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birlikte olduğunuz kişiyle aranıza parasal konuların girmesine izin vermemelisiniz. Bu konuda aile büyükleri, ya da arkadaşların sözünden çok sizin duygularınız önem taşıyor.

Çalışma hayatınızda biraz şevk, biraz da hırsa ihtiyacınız var. Kafanızdan geçen işle ilgili bazı fikirleri de açamıyorsunuz. Cesareti biraz toplamanız gerekiyor. Haftaya enerjik başlayacaksınız.

Kafanızda olan ama ertelediğiniz yatırımlardan vazgeçeceksiniz. Bunun yerine, başka bir doğrultuya yönlenerek tamamen farklı bir yatırım planı içine gireceksiniz.

Yapmayı planladığınız önemli bir şeyi unutma eğilimindesiniz. Zamanlamaya dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde biriken sıkıntılar sizi bir hayli bunaltmış. Neşeli görünümünüzün altında bir yığın sıkıntı kafanızı kurcalıyor. Bugün alacağınız bir telefondan sonra kendinizi biraz daha güçlü hissedeceksiniz. Güveninizi kötüye kullanan insanlara karşı fazla tolerans gösteriyorsunuz. Aileyle yapacağınız konuşmalardan olumlu sonuçlar çıkıyor. Bir kaç iyi haber var.

11 Kasım 2014, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı gününe önemli bir görünümle adım atıyoruz. Saat 01:06 Mars-PLuto kavuşumu mesleki kariyer hayatınızla ilgili konularda gayet kuvvetli bir enerji olup, işinize, gücünüze sarılmalı, yeniden kendinize hedefler belirlemeli, sıkı çalışmalısınız. Eğer güçlenmek, büyümek, hakikaten toplumda üst noktalara ulaşmak istiyorsanız sorumluluklarınızı asla ihmal etmeyiniz. Ona göre çalışınız veya ona göre tercihlerde bulununuz. Bu görünüm sizin için aslında büyük bir kuvvetin işaretçisidir. Size kararlılık ve sebat kazandırır. Bu kavuşum sayesinde çalışan, kendini bilen, emek sarfeden ve yeteneklerini geliştiren, cesaretle ortaya koyan kişiler  kazanır. Güç mücadelelerine giren, başkalarıyla sürekli tartışma halinde olan, tatminsiz kişilerdekayıplarına neden olabilir. Saat 08:44 Ay-Pluto karşıtlığında, bir yandan sorumluluklarımızın farkında olmamız gerekiyor diğer yandan güven içinde yaşamak, huzur bulmak istiyoruz.  Bu iki isteği aynı anda yapabilmek kolay olmayabilir. Bu nedenle biraz sıkılabiliriz. Saat 09:12 Ay-Mars karşıt  görünümü,  kişinin bir yandan  değerlerini, güvenliğini, ailesini, ülküsünü, inandığı her şeyi koruma altına almaya çalıştığını, diğer yandan sorumluluklarını yerine getirmek için mücadele ettiğini gösterir.  Bu yüzden de bir hayli yorulur, bunalır. Kaçacak bir yer kalmamış gibidir. Evde  huzuru temin etmek, dışarıda birilerini memnun etmek insanı yıpratır. O nedenle ilişkilerinde, evinde, dışarıda veya genel olarak çatacak yer arar. Sert ve taviz vermez görüntüsüne rağmen aslında ürkektir, sevilmeye, korunulmaya ihtiyaç duymaktadır. Saat 11:52  Ay-Uranüs görünümü,  mesleki-özel hayat-ilişki- kişisel girişimlerinizle alakalı konulardaki hassasiyetin göstergesi. Size karşı olan sistem, kişi veya durumlarla hem dış hem iç anlamda mücadeleye zorlanabilirsiniz. Haksızlıklara dayanamayan bir kişi olarak, birileriyle çatışabilirsiniz. Yeniliklere oldukça açık bir kişi olduğunuz için, özellikle düşüncelerinize, değer verdiğiniz olgulara laf atıldığında, baskı uygulandığında kayıtsız kalmazsınız. Saat 23:55 Ay-Güneş olumlu görünümü, ailenizi, evinizi ve bilhassa iç dünyanızı ilgilendiren konularda güvenliğe verdiğiniz önemi gösteriyor. Endişeden  uzak bir gece geçirmek isteriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Her işimizi kolaylıkla halledebilmemiz dileğimle,

11 Kasım 2014, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevresel ilişkilerinizin detaylarına takılabilirsiniz. Duygusal davranmak yerine akılcı düşünürseniz, her şeyin hızlı ilerlediğini göreceksiniz.Görüşme içinde olduğunuz kişilerin size şaşırtıcı davranacaklarını unutmamalısınız.İkilem yaşamak yerine taviz vermeyecek bir yöntemle yaklaşırsanız, olayların size döneceğini göreceksiniz.

11 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim ağınızı geliştirebilir veya daha çok sosyalleşebilirsiniz. Diğerlerinin yaptığı şeylerle ilgilenmeniz yeni bir teklifi ya da öneriyi gündeme getirebilir. Zamanınızı doğru kullanmanız durumunda daha farklı teklifler söz konusu olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Uğraşmak olduğumuz konular, elde etmek istediğimiz veya kaybetmemek için savaştığımız şeyler ya da belli amaç ve hedeflerimiz olabilir. Bu işlerin istediğimiz yönlü gelişmesi veya belli anlaşmalar sırasında elimizi güçlü tutmamız için, daha fazla hazırlık yapmamız ve normalde olduğumuzdan daha aktif olmamız gerekiyor. Zira, ‘'bekle ve gör'', ‘'daha sonra halledersin'' ya da ‘'görmezden gel'' taktiği işleri yavaşlatmakla kalmayıp, tamamen sistem dışında kalınmasına neden olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve dair uğraşlarınızı tamamlamak için son derece uygun bir gündesiniz. Emlak sektöründeki işlerinizde hareketlilik gözüküyor. Girişimlerinizden sonuç alabileceğiniz bir süreç içine gireceksiniz. İşlerinizi ertelemeden halletmeye bakın. Ailenizle özellikle de babanızla olan paylaşımlarınızı arttıracak enerjiler var.

11 Kasım 2014, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEDEFLERİNİZ gözünüzde büyüyebilir ama siz de biliyorsunuz ki azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. Adımlarınızı yavaş yavaş atmalısınız.

11 Kasım 2014, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Kasım 2014, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 11' 38" R
Ay
Aslan
13° 17' 25" R
Merkür
Koç
28° 32' 37"
Venüs
Boğa
18° 30' 47"
Mars
Koç
10° 38' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 17' 58"
Satürn
Balık
17° 42' 44"
Uranüs
Boğa
23° 10' 09"
Neptün
Balık
29° 18' 04"
Plüton
Kova
02° 04' 19"
Chiron
Koç
21° 25' 49"
Lilith
Başak
24° 54' 54"
True Node
Koç
14° 53' 06"
Son Güncelleme : 14/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>