Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün Venüs ün hareketleri, kişisel çekiciliğinizi büyük ölçüde artırabilir ve toplumsal yaşamınızda hareketlenme gözleyebilirsiniz. Sevgi ilişkileriniz konusunda ise girişim yapmak için istekli ve cesaretli olabilirsiniz. Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını görebilirsiniz

Meslek yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ve arkadaş toplantılarında ilginç kişilerle tanışabilirsiniz. Arkadaşlıklarınız ve grup çalışmalarınız konusunda geleneksel olmayan duygular taşıyabilirsiniz. İlişkileriniz konusunda yenilikçi ve idealist tutumlar içine girmeniz mümkün.

Bugün, parasal konulara enerjik fakat ayakları yere basan yaklaşımlarınız olacağı söylenebilir. Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Duygusal reaksiyonlarınızı kestirmek kolay değil. Özellikle öğleden sonra saatlerinde aşırıya kaçabilir, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde karşılaşacağınız birtakım şaşkınlıklar, özgüveninizi zedeleyebilir. İnsanları keşfetme uğraşı size artık gereksiz gelmemeli. Çok önem verdiğiniz bir arkadaşlık ilişkinizde, anlaşılmaz bir uzaklaşma var gibi. Genel olarak ilişkilerinizde hiçbir sorununuz olmadığına inanıyorsunuz. Bu da, birtakım ilişkilerinizi iyi gözlemleyemediğinizi gösteriyor.

11 Mart 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:07 itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Ay, çalışma hayatınızda hoşgörünün önemini vurguladığı gibi, planlı hareket etmenin, endişeden uzak durmanın, her şeyi düzgün yapayım derken zaman kaybetmemenin de önemini vurguluyor. İnceleyeceğiz ancak aksaklıkları da gözden geçireceğiz. Saat 04:35 Merkür-Chiron kavuşumu sezgilerinizi güçlendiricidir. Bu sayede arkanızdan oynanan oyunları, fiziksel-ruhsal manada sizi rahatsız eden durumları tespit edebilirsiniz. Mistik konular üzerinde çalışabilir, zihninizi birikmiş negatif enerjilerden temizleyebilirsiniz. Bilincinizi kuvvetlendirme, iletişiminizi güçlendirme anlamındaki ritüellerle uğraşabilirsiniz. Böylece kendi kendinizin şifacısı ve rehberi olabilirsiniz. Saat 05:46 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, ilişkide paylaşımın, ortaklaşa hareket etmenin, huzurlu beraberlik yaşamanın ve bu ilişkiyi geleceğe taşımanın önemi üzerinde duracağız. Saat 23:08 Ay-Neptün karşıtlığında, her durumu ayrıntılı bir şekilde ele alarak, gözlemleyerek, bu böyle olmalı, şu şöyle olmalı diyerek düzenlemek isteriz. Fakat bir yandan da huzur arar, dinlenmek, sakinleşmek isteriz. İşlerinizi arzu ettiğiniz şekilde düzenlemeniz ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğimle,

11 Mart 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Katılacağın bir organizasyonda farklı biriyle tanışabilirsin. Gökyüzü, farklı duygulara bürünebileceğin bir gün olabileceğini söylüyor.

11 Mart 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendine güven ve kendine kararlı bir davranış biçimi edinmelisin. Bugün hayatındaki dengeyi tekrar gözden geçirmelisin.

11 Mart 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın bugün bazı sıkışıklıklar, huzursuzluklar olabilir. Daha sabırlı ve sakin olmaya bakın.

11 Mart 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özgürlüğünüze düşkünsünüz. Ancak ailenizi ihmal etmeyin. Yaptığınız fedakarlıklar karşı taraf tarafından görülüyor ve biliniyor şüpheniz olmasın.

11 Mart 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Mart 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı işlerinizde ilişkilerinizin zorlanması söz konusu olabilir. Yine de bugün gizli gizli destekler devrede olacak. İstediğiniz gücü başkalarında değil kendinizde aramalısınız. Bilinçaltınızdaki işinize yaramayan endişelerden bir an önce kurtulmalısınız.

11 Mart 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu sakin cumartesi gününde beden sağlığınıza ve gündelik işlerinize odaklı yaşayacaksınız. Ufak tefek sorunlara şifa arayabileceğiniz, varsa evcil hayvanlarınızla haşır neşir olabileceğiniz, çalışanlarınızın haklarını ve huzurunu düşünüp gözetebileceğiniz bir gün olacaktır. Sağlıklı yaşam amaçlı beden egzersizlerine vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Hafta başından itibaren sağlıklı yaşam ve zinde bir bedene sahip olma arzusuyla değerlendirebilirsiniz. Bu konuyla ilgili makaleler okuyabilirsiniz. Ortağınızdan işle ilgili baskı görebilirsiniz.

11 Mart 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların içinde oldukları tutum, kafanızın karışmasına neden olabilir; iletişimlerinizin bir çeşit belirsizlik içinde olduğunu düşünebilirsiniz. Bu şartlar altında ilişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin ve problemin kaynağını bulmaya çalışın.

11 Mart 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 41' 51" R
Ay
Terazi
08° 56' 56"
Merkür
Boğa
04° 34' 11"
Venüs
Boğa
24° 15' 43"
Mars
Koç
14° 12' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 08"
Satürn
Balık
18° 01' 49"
Uranüs
Boğa
23° 26' 25"
Neptün
Balık
29° 24' 44"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
21° 40' 02"
Lilith
Başak
25° 25' 60"
True Node
Koç
14° 56' 36"
Son Güncelleme : 19/05/2024 07:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>