Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Her konuda esnek yaklaşımlara sahip olabileceğiniz bir gün. Ay ın yaptığı rahat etkiler aşkta hoş ve sürpriz sayılabilecek gelişmeler getiriyor. Yalnız, içinizde duyacağınız heyecanla aşırıya kaçabilir, enerjinizi dengelemede güçlük çekebilirsiniz.

Meslek yaşamınızda karşılaştığınız gecikmelerden ve iletişim problemlerinden kurtulabileceğiniz bir gün denilebilir. Organize faaliyetlerden büyük zevk alabileceğiniz bu devrede,amaçlı bir gezi düzenleyebilirsiniz.

Maddi ataklarınızda dikkatli olmanız gereken bir gün. Yakın çevrenizle olan iletişimin boyutları beklenmedik bir şekilde değişime uğrayabilir. İletişimde yoğunluk yaşayabilirsiniz

Size değişik alternatifler getiren bir gündesiniz. Eğer dikkatli davranır ve dağınıklıktan kurtulursanız yapıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yabancı ortamlarla iletişiminizin yoğun olabileceği bugün, sürpriz ziyaretlere açıksınız. Farklı kültürlere ve felsefi tartışmalara ilgi duyabileceğiniz görülüyor. Aşırı enerjiniz nedeniyle strese girebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir takım sorunları halletmek için harekete geçebileceğiniz görülüyor.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 05:36 Ay-Mars olumlu görünümüyle cumartesi günümüz başlıyor. Bizler de,  maddi konularda güçlü olma, mücadele ederek amacınıza ulaşma konusunda sabırlı ve dikkatli bir şekilde hareket etmekten yanayız. Saat 07:37 Ay-Neptün olumlu görünümü en azından üzerimizdeki ağırlığı hafifleten, dinlendirici, sakinleştirici bir enerjidir. 11 Nisan saat 18:28-8 Mayıs  saat 01:52 tarihleri arasında, Venüs İkizler burcunda seyrini sürdürecek.İletişim evinde etkili olacağı için ilişkiler bakış açımızda farklılıklar, meraklılık ve farklı insan tanıma arzusu ortaya çıkabilir. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz. Şu sıralarda Merkür-Koç burcunda ilerlediği için,  bekar Koçlar her an birisiyle tanışabilir, hızlı biçimde ilişkiye adım atabilirsiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek. Beklemeye sabır olmaz. Durup düşüneyim, uygun mu değil mi diye incelemede dahi bulunmazsınız. Şu ana kadar yılın en aktif haftası diyebilirim. Bu geçiş,  maddi konularda da etkilidir.  15 Nisana kadarki bölümde kazanç anlamında girişimler olumludur. Ancak o denli hızlı kazanılan para, çabucak da tüketilir. Bu tarihe kadar tutumlu davranmazsınız. Aklınıza estiği gibi harcarsınız. 15 Nisan sonrası aldığınıza verdiğinize dikkat edersiniz. Saat 19:32 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 21:41 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı  düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız. Cumartesi gününüzün en keyifli, en mutlu, en eğlenceli şekilde geçmesi dileğimle,

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. Sosyal konularda başarılı bir performans sergileyeceğiniz bir gün içindesiniz. Partnerinizin her konuda desteğini üzerinizde hissedeceksiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün, hedeflerinizde ısrarcı bir tutum içinde olmanız, sizin için artı teşkil edecektir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya gayrimenkul başlığı altında incelenebilecek konulara sabırla yaklaşmalısınız. Yakında bu alanlarda önemli bir ilerleme veya büyüme söz konusu olabilir. O nedenle seçeneklerinizi doğru değerlendirmenizde fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Oğlak burcundaki Ay'ın olumlu açıları günün rahat akışını ve belli işlerde ilerleme şansını arttırıyor. Ancak, verimli geçen gün, akşam saatlerinden itibaren daha gergin ya da güç koşulları destekleyen bir hal alabilir. Ani tepkiler vermekten, ani hareketlerden, tartışmaları ortamlardan uzak durmakta fayda vardır. Ufak tefek sakarlıklara ve kazalara karşı tedbir almak gerekebilir. Bugün İkizler burcuna geçen Venüs, 9 Mayıs'a kadar, aşk hayatımıza duygularımızdan çok, mantığımızın yön vereceği, ilişkilere daha yüzeysel yaklaşacağımız ve entelektüel anlamda bizi doyurmayan ilişkilere ilgimizi yitireceğimiz renkli ilişkilerin gündeme gelebileceği bir sürece işaret ediyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelişen koşulların sizi eyleme geçirdiği ancak duygularınızın kurbanı olmamanız gereken bir dönemdesiniz. Karşıt burcunuzdaki Güneş son altı aydır süregelen işlerin üzerinde durabileceğinizi ve yeni kararlar verebileceğinizi anlatmakta. Bu dönemde ilişkilerde dengeli olmak çok şey kazandırabilir. Mars'ın sert açısı altında özellikle ev ve yerleşime ait konular için daha fazla enerji ve para harcayabilirsiniz. Sağlığınıza da önem vermelisiniz. Bu yeni dönemde aşk hayatınız geri planda kalabilir.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

HEMEN karar verip uygulayın. İş konusundaki aksilikler sizi endişelendirmesin. Yurt dışı bağlantısı olan Koçlar keyifli haberler alacaksınız.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızda ve günlük yaşamınızda ilişkilerle ilgili konularda geçici tatminsizlik ve yetersizlik hissedebilir, her şeyi fazladan iki kere yapmak veya daha iyi yapabilmek adına fazladan mücadele etme psikolojisine girebilirsiniz. İlişkilerinizde yüksek beklentilere girmek yerine olayları akışına bırakmanız gereken bir gündesiniz.

11 Nisan 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

11 Nisan 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 43" R
Ay
Balık
13° 17' 33"
Merkür
Koç
18° 35' 50"
Venüs
Boğa
05° 12' 52"
Mars
Koç
02° 21' 38"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 26"
Satürn
Balık
16° 52' 14"
Uranüs
Boğa
22° 32' 36"
Neptün
Balık
29° 00' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 01"
Lilith
Başak
23° 43' 02"
True Node
Koç
15° 22' 38"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>