Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun bir tanışma dönemi daha çok heyecan verici olacak, sabretmelisiniz. Geçmiş deneyimlerinizden gelen bilgileriniz size yol gösterecek ve ondan hemen bir beraberlik talep etmeyeceksiniz.

Ortaya çıkan problemlerin bir art niyetten değil, küçük dikkatsizliklerden kaynaklandığını düşünmeniz yerinde bir tespit. İş arkadaşlarınızla konuşma ve omuz, omuza sorunları telafi etme yolunu seçeceksiniz.

Alışveriş konusundaki özgüveniniz, bugün yaşayacağınız bir şaşkınlıkla biraz yerinden oynayabilir. Daha akılcı, daha dengeli yatırım niyetleri, sizi bazı risklerden koruyacak.

Bu hafta sizi tahrik edebilecek bütün tartışmalardan ve çekişmelerden uzak durmanızda yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir çok açıdan güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve hayatınızda küçük değişiklikler yapabilirsiniz. Başladığınız bazı işleri sonuçlandırmak için gerekli gücü kendinizde bulacaksınız ve bu konuda alacağınız sonuçlar sizi mutlu edecektir. Zihniniz oldukça iyi çalışacaktır ve duygularınız sizi olumlu anlamda etkileyecektir. Aşk yaşamınızda güzel gelişmeler olabilir ve yaşayacağınız bazı heyecanlar sizi mutlu edecektir. Harcamalarınızda aşırıya kaçma tehlikeniz olacaktır ve bu sizi uzun vadede sıkıntıya sokabilir.

11 Temmuz 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cuma günümüz, toplumsal rolümüz neyi gerektiriyorsa ona göre hareket etmek zorunda olduğumuzu hatırlatan Ay-Oğlak burcu geçişiyle başlıyor.  Saat 06:25 itibariyle etkili olacak bu enerji bize sorumluluklarımızı hatırlatıyor.  İş aleminde veya toplumsal ilişkilerde sabır ve disiplinli olmak gerekir. Oğlak burcunda ilerleyen Ay, hedefimize erişmek için duygularımızın kontrolünü yapmamız gerektiğinin de  göstergesidir. Saat 18:13 Ay-Neptün olumlu görünümü, üst boyutlarda düşünmenin, bedensel-ruhsal kaygılardan uzak durmanın işaretidir. Kişi böyle bir etki altında hayatın gizli ve bilinmeyen yönlerini araştırır. Kendisinin ve başkalarının iç dünyalarını sezgileriyle algılamaya çalışır. Sabahın aydınlığı, güzel bir günün müjdecisi olsun. Gönülden sevgilerimle….

11 Temmuz 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş disiplininizi mükemmel sergileyeceksiniz. Hırslı yönleriniz ortaya çıkıyor. Toplumda ön plana çıkaracak işler planlayabiliyorsunuz. İş hayatınızda gizliliği tercih etmelisiniz.Bugün, özellikle bazı duygularınızı paylaşmadan önce beklemeli ve görüşlerinizi daha sonra ortaya koymalısınız. Patron ve üstlerinizle olan ilişkileriniz gündeme geliyor.

11 Temmuz 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

‘' İyi düşün iyi olsun'' felsefesinin faydasını görebileceğiniz bir gün. Pozitif olun. Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir ve yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz. Bir değişiklik sizi mental ve duygusal olarak yenilemeye yardımcı olabilir. Hareketli programlar kendinize olan güveninizin artmasını sağlayabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Ticari, romantik, eğitimle veya yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili ya da maddi seçenekler, olanaklar veya maceralar kapıda! Bu kadar şey olup biterken tek handikap şu: Acaba biz gerçekten işleri kotarabilecek, bize güç katacak, motive edecek ve eksiğimizi tamamlayacak kişilerle birlikte miyiz veya bu kondisyonda mıyız? Bu sorunun cevabı olanakları doğru kullanmamız veya arkamızı dönüp gitmemiz gerekliliğini anlamamıza yardım edecek.

11 Temmuz 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınıza dair konulara odaklısınız. Kariyer planlarınızı gerçekleştirmek için daha fazla sorumluluk almanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ancak aklınızdaki bu durumu üstlerinizle konuşmadan önce bazı projelerinizi tamamlamış olmanızda fayda var. Resmi kurum ve kuruluşlardaki işleriniz sizi çok zorlayabilir. Yapabiliyorsanız ertelemeye bakın.

11 Temmuz 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gözlerin üstünüzde olacağı bir gün. Çevrenizde çok dikkat çekiyorsunuz. Kıskançlıklara maruz kalmamak için çizginizi bozmayın. Uykuya dikkat.

11 Temmuz 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

11 Temmuz 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 26' 12" R
Ay
Terazi
05° 44' 04"
Merkür
Boğa
04° 11' 45"
Venüs
Boğa
23° 55' 44"
Mars
Koç
13° 59' 40"
Jüpiter
Boğa
28° 20' 18"
Satürn
Balık
18° 00' 46"
Uranüs
Boğa
23° 25' 29"
Neptün
Balık
29° 24' 21"
Plüton
Kova
02° 02' 36"
Chiron
Koç
21° 39' 13"
Lilith
Başak
25° 24' 11"
True Node
Koç
14° 56' 23"
Son Güncelleme : 19/05/2024 01:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>