Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ilişkinize yönelik beklentileri, o kadar anlaşılmaz şeyler değil. Daha çok zaman ayırabilir ve beraberliğinizde daha verici davranışlar içine girip çelişkileri azaltabilirsiniz.

İşlerdeki bazı aksaklıklardan kısmen sorumlu tuttuğunuz kişilerle sürtüşmeleriniz olabilir. İş bağlantılarınızdan birinin ilginç önerileri, sizde yeni düşünceler geliştirecek.

Küçük tasarruflarınızı çok yabancısı olduğunuz alanlarda değerlendirme niyetiniz pek gerçekçi değil. Umut bağladığınız bir paranın gecikmesi, bu sıralar sıkıntılar yaratabilir.

Hayatınızın genelinde bir öncelikler karmaşası, bir sıra anarşisi var. Hiç olmazsa belli bir süre için, özel yaşamınızı ön planda tutacağınız bazı düzenlemeler yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece zararlı bulduğunuz bazı çıkar ilişkileri içinden, bir yakınınızı çıkartmak isteyeceksiniz. Konuyu tüm detaylarıyla öğrenmeniz, sizi bu ilişkiler ve yakınınız ile ilgili yeni değerlendirmeler içine sokacak. Bu günler içinde sağlık konuları gündeminizi biraz meşgul edebilir. Size düşen yükümlülükleri yerine getirmeye çalışacaksınız.

12 Ekim 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Pazar günümüz Ay-ikizler burcu etkinliği altında başlıyor. Kendinizi hem aşk hem de dilediğiniz yaşamsal konularda güçlü bir şekilde ifade etmeniz bu enerji sayesinde gayet kolaydır. Hayatın eğlenceli ve çocuksu olan taraflarını ortaya çıkartıcı ve zihinsel açıdan algılamanızı güçlendiricidir. Karşınızdaki kişinin sizi kandırması, kendi arzuları doğrultusunda yönlendirmesi oldukça zordur. Böyle durumlar oluştuğunda anında tepkinizi ortaya koyar ve bundan hiç hoşlanmadığınızı dile getirebilirsiniz.Saat 04:06 Ay-Neptün olumlu görünümü,  maddi-manevi konularda güven hissi verici  hem de farkındalık gücünüzü yükseltici, aşka adanmışlığın, tüm benliğinizle kendinizle ve dünya ile kucaklaşmanın işaretçisidir. Saat 17:43 Güneş-Kuzey düğüm kavuşumu, karşı cinsle ilişkinizi geliştirme anlamında gayet olumludur. Gönül birliği, nezaket, saygılı yaklaşım, karşılık beklemeksizin sunulan sevgi, paylaşımcı olmak ve ilişkiye önem vermeniz halinde kazanan siz olursunuz. Sizin kaçınmanız gerekenler şunlardır. Sinirli tepkilerde bulunmamak, her durumda kendinizi merkezde görmemek, bir sorun varsa, elbirliğiyle çözmek, sizin gibi düşünmüyor diye partnerinize karşı öfkelenmemektir. İşte bütün bu noktaların gözden geçirilmesi halinde, bu kavuşum ilişkileri güçlendiricidir.  Doğan Güneş tüm aydınlığıyla bizleri kucaklasın. Moralimiz yerinde olsun, huzurumuz daim olsun. Güzel bir gün geçirmemiz dileğimle,

12 Ekim 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sezgilerinizi kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aşk yaşantınıza yoğunluk kazandırırken, olumsuzluklar karşısında derin bir sorgulama yeteneği de veriyor. Bugün maddesel kazançlarınızın kaynağı konusunda yorum yapmaktan çekiniyor olmanız, kıskançlık duygularınıza hedef olmak istemeyişinizdir.

12 Ekim 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı duygularınızı bastırmaya veya göstermemeye çalışıyorsanız, daha fazla yorulmanıza gerek yok. Zira, her koşulda ortaya çıkacağa benziyorlar. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı konular ya da kişiler ısrarla dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir. Bir göz atmakta fayda var. Gökyüzünden bakıldığında, bazı düzenlemelerin veya planların yeniden gözden geçirilmesi ya da yeni uyarlamalar(yer ya da görev değişikliği v.b) yapılması gerekiyor gibi duruyor.

12 Ekim 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Son derece tempolu olacak ve günlük işlerin organize edilmesi gereken şartları aşmaya çalışacaksınız. Ofis ortamınızda düzen gerektiren konular oldukça oyalayıcı olabilir. Eksiklerinizi tamamlamak ve yeni beceriler edinmek için daha fazla çaba göstermeniz gerekli. Sizi aşabilecek konuların üstesinden yardımlaşarak gelmeye çalışırken, sağlığınızı korumalısınız.

12 Ekim 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aile içinde duygusal sorunlarınızı paylaşmak sizin için rahatlatıcı ve özel oluyor. İş ve sosyal çevrelerde yaşadığınız sorunları sevdiklerinizle paylaştığınız zaman kendinize olan güveniniz artıyor. Paylaşımların güçlü olduğu bir gün.

12 Ekim 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Şimdilerde size zor gözüken bir mesele, gelecekte gözünüze kolay gelebilir. Bu nedenle, gönül rahatlığıyla, meselenin çözümünü başka bir zamana erteleyebilirsiniz. Alışverişlerinizi hesaplı yapmaya başladığınız günden beri maddi durumunuz dengelendi gibi, ne dersiniz? Bu anlayışta ısrar edin.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

12 Ekim 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 28' 42" R
Ay
Başak
11° 42' 35"
Merkür
Boğa
01° 29' 03"
Venüs
Boğa
21° 25' 41"
Mars
Koç
12° 26' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 51' 31"
Satürn
Balık
17° 52' 38"
Uranüs
Boğa
23° 18' 25"
Neptün
Balık
29° 21' 31"
Plüton
Kova
02° 03' 27"
Chiron
Koç
21° 33' 06"
Lilith
Başak
25° 10' 40"
True Node
Koç
14° 53' 30"
Son Güncelleme : 17/05/2024 00:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>